Δελτίο Τύπου-"VOLCANO"-Χρήστος Γ. Φλουρής-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "VOLCANO" του συγγραφέα μας Χρήστου Γ. Φλουρή!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τον είχε αγαπήσει τον Ηρακλή. Τον είχε αγαπήσει βαθιά και ήθελε μονάχα εκείνο το συναίσθημα να κρατήσει μέσα της. Να πάρει ένα σφουγγάρι και αν ήταν δυνατόν να σβήσει όλα τα υπόλοιπα. Πώς γίνεται, σκεφτόταν, δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ να φτάσουν στο σημείο να επιθυμεί ο ένας την ανυπαρξία του άλλου και μάλιστα με όποιον τρόπο και με όποιο τίμημα; Μήπως δεν έπρεπε να παντρευτούν ποτέ; Μήπως έπρεπε να συνεχίσουν να συναντιούνται κλεφτά και παράνομα κάτω στο λιμανάκι του Κόρφου, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους; Πόσο αθώα, πόσο ιδανικά φάνταζαν όλα τότε! Τότε έβλεπε μονάχα τα λουλούδια από τις φραγκοσυκιές που ήταν ακροβολισμένες στα βράχια. Ύστερα άρχισε να βλέπει και τα αγκάθια, και ακόμη πιο μετά μονάχα τ’ αγκάθια.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Χρήστος Γ. Φλουρής γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Τελείωσε το δημοτικό στο χωριό του, τη Θεοδώρα, και το γυμνάσιο και το λύκειο στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου και στη συνέχεια εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Instituto Universitario Orientale στη Νάπολη της Ιταλίας. Ζει στη Σπάρτη, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η ποιητική του συλλογή «Ενδόμυχα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χαραμάδα, από τις εκδόσεις Ανάτυπο το μυθιστόρημά του «Marea», από τις εκδόσεις Διόπτρα το μυθιστόρημα «Χάρτινες Μνήμες» και από τις εκδόσεις Ελκυστής τα μυθιστορήματα «Υπόθεση Μανδραγόρας», «Το ποτάμι» και «Τομάρια». Άλλα έργα του είναι τα μυθιστορήματα «Ιφιγένειες» και «Σπίθα» καθώς και η ποιητική συλλογή «Σχεδόν Αθόρυβα».

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 326

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-097-4

Τιμή: 15,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "VOLCANO" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/volcano/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"VOLCANO"-Χρήστος Γ. Φλουρής-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"VOLCANO"-Χρήστος Γ. Φλουρής-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.