Δελτίο Τύπου-"Οδυνηρό χάρισμα"-Γιάννης Λάμαρης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οδυνηρό χάρισμα" του συγγραφέα μας Γιάννη Λάμαρη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το καλοκαίρι του 1987 στην κατασκήνωση της Σαγιάδας βρίσκει μια παρέα παιδιών να περνάει απ’ την επώαση των ονείρων στη χαρμολύπη εξαιτίας των δυσάρεστων γεγονότων που προκαλούν ορισμένοι στυγνοί δουλέμποροι ανθρώπινων ψυχών. Επιπρόσθετα, το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνομπίλ απλώνει παντού το αίσθημα της ανικανότητας για την προστασία των παιδιών στον νέο κόσμο που φτιάχτηκε. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο βιολόγος Νικήτας Χαρίτος αυτοπροσδιορίζεται με τον ανιψιό του και την παρέα των παιδιών. Ασπάζεται τα θέλω, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες τους. Παρατηρεί πως ο ανιψιός του ‘ρολάρει’ ασυνήθιστα, στηριζόμενος σ’ όλες τις φωνές μέσα του. Μόνο που τον ομφάλιο λώρο στο ασυγκράτητο και εκστασιασμένο νεανικό πνεύμα ελέγχουν οι απίθανες μορφές ενός κλόουν και ενός νάνου. Ο επιστήμονας σιγουρεύεται τελικά ότι αυτές οι φιγούρες που εμφανίζονται με το βουητό των μελισσών έχουν αλλάξει το DNA του παιδιού. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει όσους συναντούν αυτές τις μυστηριώδεις μορφές για την επίδραση που ασκούν πάνω τους στον χωροχρόνο.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Γιάννης Λάμαρης γεννήθηκε στη Δεσκάτη Γρεβενών. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και πήρε υποτροφία απ’ το ΙΚΥ.

Ασχολήθηκε με κοινωνικές έρευνες με την Ανατολική Α.Ε. σε διάφορους δήμους της χώρας και στον ΟΑΕΔ Ιωνίας. Δίδαξε σε δημόσια ΙΕΚ κάποια εξειδικευμένα θέματα για τα σώματα ασφαλείας.

Δημοσίευσε κατά καιρούς ποικίλα άρθρα σε εφημερίδες και το διαδίκτυο. Το μυθιστόρημά του, κοινωνικοψυχολογικού περιεχομένου, με τίτλο ‘Οδυνηρό χάρισμα’, επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί στην αγγλική γλώσσα απ’ το Amazon. Ο ίδιος έλαβε το 2017 τιμητική διάκριση στα ‘Καζαντζάκεια’ με το διήγημα ‘Επτά μέρες’. Το 2020 εξέδωσε το αλληγορικό μυθιστόρημα ‘Τζεσεό’ απ’ τις Εκδόσεις Ελκυστής.

Σήμερα, εργάζεται σε διάφορα προγράμματα για ανήμπορες ή ευπαθείς ομάδες και είναι αρμόδιος εκπρόσωπος στο Δίκτυο παιδικής προστασίας ανηλίκων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Λάμαρης Ιωάννης

email: melovitis@gmail.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 510

ISBN: 978-618-210-098-1

Τιμή: 18,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Οδυνηρό χάρισμα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/odiniro_xarisma/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Οδυνηρό χάρισμα"-Γιάννης Λάμαρης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οδυνηρό χάρισμα"-Γιάννης Λάμαρης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.