Δελτίο Τύπου-"Η Πτώση"-Νίκος Τσουρλάκης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η Πτώση" του συγγραφέα μας Νίκου Τσουρλάκη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ατιμώρητα εγκλήματα: Το ραντεβού του πολεμιστή με τον θάνατο αφήνει ανεπούλωτες πληγές στο σώμα και την ψυχή του. Ένας σαδιστής δολοφόνος εξαφανίζει τα ίχνη του, για να μπορεί να δράσει ανενόχλητος στη νέα του πατρίδα. Με τη συμβολική δύναμη ενός αρχαίου κοσμήματος, προσπαθεί να αναβιώσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Λυσσαλέα αναζήτηση: Η εξόντωση των δολοφόνων ενός λαού δεν οδηγεί στην κάθαρση, καθώς πυροδοτείται μόνον από την ανάγκη για εκδίκηση. Τρεις ανόμοιοι χαρακτήρες, ένας στρατιώτης εκδικητής, μια κατάσκοπος και ένας σκληρός έμπορος ναρκωτικών, συνεργάζονται για να βρουν το αρχαίο κόσμημα και να κλείσουν μια ανοικτή πληγή είκοσι ετών.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής: Ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ψυχρός και υπολογιστικός, πέφτει στη μεγαλύτερη παγίδα της καριέρας του. Ένας ανελέητος μαφιόζος σκοτώνει αδιάκριτα, χωρίς τύψεις κι αναστολές, με σκοπό να παραδώσει στον πελάτη του το πολύτιμο αρχαίο κόσμημα.

Τρεις ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές εποχές. Οι πρωταγωνιστές μέσα από τα πάθη και τις πράξεις τους μετατρέπονται σε τραγικούς ήρωες, οι οποίοι τέμνονται διαχρονικά, με κοινό παρονομαστή την πτωτική τους πορεία προς το έγκλημα, την ανομία και τη φθορά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Πτώση είναι το δεύτερο βιβλίο του Νίκου Τσουρλάκη, μετά το κατασκοπικό μυθιστόρημα Η Ανταλλαγή, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022 από τις εκδόσεις Ελκυστής. Παράλληλα, έχει γράψει διάφορα διηγήματα, πολεμικά και αστυνομικά, τα οποία είναι αναρτημένα σε διάφορες ηλεκτρονικές διαδικτυακές βιβλιοθήκες, με ελεύθερη πρόσβαση στους αναγνώστες.

Γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία και μεγάλωσε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ζει με την οικογένειά του στο εξωτερικό. Διαθέτει πτυχίο στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και ήταν πάντα ερωτευμένος με την ιστορία, ελληνική και παγκόσμια.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 526

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-120-9

Τιμή: 18,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Η Πτώση" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/i-ptosi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!   Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!
Δελτίο Τύπου-"Η Πτώση"-Νίκος Τσουρλάκης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η Πτώση"-Νίκος Τσουρλάκης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.