ΕΥ ΖΗΝ - ΒΙΒΛΙΟ 2


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: ΕΥ ΖΗΝ - ΒΙΒΛΙΟ 2

Συγγραφέας: Λεωνίδας Γεωργιάδης

Καί ο κύκλος των παρουσίασεων/προτάσεων βιβλίων, που ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία του ''ευ ζην'', προς το παρόν, ολοκληρώνεται με το νέο βιβλίο του συγγραφέα Λεωνίδα Γεωργιάδη, με τίτλο ''ΕΥ ΖΗΝ - ΒΙΒΛΙΟ 2", το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ένα βιβλίο που μας προτείνει τρόπους διαχείρισης της ευδαιμονίας καί των θετικών συναισθημάτων βάσει της Στωϊκής φιλοσοφίας. Ένα βιβλίο που με γύρισε πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια, μόνο που εδώ, ο λόγος του συγγραφέα δεν είναι ''ξύλινος'' κι ακαδημαϊκός, αλλά άμεσος, σύγχρονος κι άκρως κατανοητός. Επίσης, να σας αναφέρω πως το βιβλίο προλογίζει η κυρία Βαρβάρα Ασημακοπούλου.

Περιγραφή:

Μάθετε να ζείτε σε εσωτερική ισορροπία και ταυτόχρονα μέσα σε εξωτερική αφθονία, να πετυχαίνετε κάθε στόχο που θέτετε και να καλλιεργείτε ποιοτικές σχέσεις, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των Στωικών φιλοσόφων. Μάθετε γιατί το Σύμπαν μας είναι πολυδιάστατο και πώς επικοινωνούμε με αυτό μέσω των συναισθημάτων μας. Βάλτε ξανά τη χαρά στην καθημερινότητά σας και πλημμυρίστε με αγάπη και έρωτα για τη ζωή!
Σε αυτό το βιβλίο, ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, μαθηματικός και δάσκαλος της Φιλοσοφίας στην «Ελληνική Αγωγή», εξηγεί αναλυτικά, με πλήθος ασκήσεων, πρακτικών και παραδειγμάτων, πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του για να ζήσει ευτυχισμένος!

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

ΕΥ ΖΗΝ - ΒΙΒΛΙΟ 2 ΕΥ ΖΗΝ - ΒΙΒΛΙΟ 2 Reviewed by Dominica on Ιουνίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.