ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ των best selling σειρών OUTLANDER της Diana Gabaldon και ΘΕΟΔΟΣΙΑ της Ρ.Λ. Λαφίβερς - Εκδόσεις Anubis


«Άλικη Γραφή»


Η σειρά βιβλίων «Outlander» της #1 best selling συγγραφέως των The New York Times Diana Gabaldon,

που ενέπνευσε την ομώνυμη τηλεοπτική υπερπαραγωγή, επιστρέφει με το 16ο βιβλίο


Μπορεί η αλήθεια να διαλύσει μια ευτυχία που γεφυρώνει παρόν και παρελθόν;


Η Επανάσταση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα πεδία των μαχών γεμίζουν όχι μόνο με θάνατο αλλά και με έντονα συναισθήματα. Η οικογένεια Φρέιζερ αντιμετωπίζει το χάος του πολέμου, αλλά και τις επιπτώσεις αποκαλύψεων που κλονίζουν συθέμελα κάθε ίχνος ευτυχίας που έχουν χτίσει, σε παρελθόν και παρόν.


Καθώς η Κλαιρ δίνει τη δική της μάχη ανάμεσα στις αντίπαλες πλευρές -αλλά και στους συζύγους της-, η κόρη της, Μπριάννα, καλείται να απαντήσει για μια τελευταία φορά πού πραγματικά ανήκει: σε ένα τρομακτικό, γεμάτο άγνωστους κινδύνους παρόν ή σε ένα παρελθόν γεμάτο συγκρούσεις και πόνο; Θα καταφέρει άραγε να ξεπεράσει αυτό το δίλημμα;


Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως.


Το εκδοτικό φαινόμενο της σειράς «Outlander» της Diana Gabaldon, που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου Starz, συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στη χώρα μας, με την κυκλοφορία του 16ου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Άλικη Γραφή». Το βιβλίο ολοκληρώνει την ελληνική μετάφραση του 8ου βιβλίου της αμερικανικής έκδοσης «Written in My Own Heart's Blood». Το 15o βιβλίο της σειράς, και πρώτο μέρος του «Written in My Own Heart's Blood», κυκλοφόρησε τον Απρίλιο με τίτλο «Το Μελάνι της Καρδιάς μου».


Έγραψαν για το βιβλίο:

 

«Άλλο ένα αριστούργημα από την Gabaldon. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα και αποκαλύπτουν στους αναγνώστες όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τους χαρακτήρες και την εποχή.»
– Salon

 

«H συνέχεια της σειράς Outlander θα σας καθηλώσει.»
– theskimm.com

 

«Διαθέτει όλο το πάθος και τη δράση που περιμένουν οι χιλιάδες φανατικοί οπαδοί της σειράς.»
– People

 

«Η Gabaldon δημιουργεί μια συναρπαστική πλοκή, γεμάτη περιπέτεια, ιστορία και ρομάντζο, ενσωματώνοντας σχολαστικά έναν πλούτο ιστορικών λεπτομερειών της εποχής, χωρίς να επιβραδύνει το ρυθμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκτεταμένο έπος που εγγυάται ότι θα κρατήσει τους αναγνώστες ξύπνιους πολύ μετά την ώρα του ύπνου.»

– Booklist

Στοιχεία Βιβλίου:

Συγγραφέας: Diana Gabaldon

Μετάφραση: Σταυρούλα Δαργωνάκη

Σειρά: Outlander, Βιβλίο 16

Πρωτότυπος τίτλος: Written in My Own Heart's Blood, Part 2 (Outlander, Book 8b)

Κατηγορία: Ιστορικό Μυθιστόρημα, Ρομαντική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

ISBN: 978-960-623-573-3

Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Σελίδες: 776

Τιμή: €32,50


Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία



Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν

Το δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς της Ρ.Λ. Λαφίβερς,

που ενέπνευσε την υπερπαραγωγή του HBO Max!


Όταν δεκάδες μούμιες εξαφανίζονται σε όλο το Λονδίνο και εμφανίζονται στο Μουσείο Θρύλων και Αρχαιοτήτων, η Θεοδοσία συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα έχουν βγει εκτός ελέγχου. Οι υποψίες της Αστυνομίας πέφτουν στον πατέρα της και η Θεοδοσία προσπαθεί να τον βοηθήσει για να μην οδηγηθεί στη φυλακή.


Σύντομα η ζωή της γίνεται αρκετά δύσκολη. Έχει να λύσει το θέμα με τις μούμιες, να αποκαλύψει τι σχεδιάζουν τα Ερπετά του Χάους και ταυτόχρονα να αποφύγει μια σειρά από ενοχλητικές γκουβερνάντες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας από τους ελάχιστους φίλους και συμμάχους της φαίνεται πως επίσης κρύβει κάτι!


Το μυθιστόρημα νεανικής λογοτεχνίας «Η Θεοδοσία και το Σκήπτρο του Όσιρι» αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της best selling σειράς «Θεοδοσία» της Ρ.Λ. Λαφίβερς. Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «H Θεοδοσία και τα Ερπετά του Χάους», ενώ θα ακολουθήσουν τα βιβλία «Η Θεοδοσία και τα Μάτια του Ώρου» και «Η Θεοδοσία και ο Τελευταίος Φαραώ».


Το Μάρτιο του 2022, η τηλεοπτική μεταφορά των περιπετειών της Θεοδοσίας, με τίτλο «Theodosia» και πρωταγωνίστρια την Eloise Little, έκανε πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα του HBO Max. Η σειρά έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023. 


https://www.youtube.com/watch?v=1LMZxjK8e_A&ab_channel=IGNMovieTrailers


Έγραψαν για τη σειρά:

 

«Θα ενθουσιάσει τους φίλους του Χάρι Πότερ.»

– Booklist, κριτική με αστέρι

 

«Ένας θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς και ένας τέλειος συνδυασμός μυστηρίου και χιούμορ.»

– Publishers Weekly

 

«Οι νεαροί αναγνώστες θα ενθουσιαστούν με τη συνέχεια των περιπετειών της Θεοδοσίας!»

– Children’s Literature

 

«Μια ιστορία γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές… ένας τέλειος συνδυασμός μυστηρίου και χιούμορ.»

– Publishers Weekly

 

«Η ατρόμητη εντεκάχρονη Θεοδοσία βουτά σε μια περιπέτεια που περιλαμβάνει επινοημένη και αυθεντική Αιγυπτιολογία, συγκρούσεις μυστικών εταιρειών και ευρωπαϊκή ίντριγκα λίγο πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο.»

– Kirkus Reviews

 

«Δράση που εντείνεται με κάθε γύρισμα της σελίδας και μια γενναία, αποφασιστική ηρωίδα… Η καθηλωτική δράση και η αποφασιστική πρωταγωνίστρια είναι δύο πολύ δυνατά στοιχεία αυτής της μαγικής ιστορίας.»

– School Library Journal

 Στοιχεία Βιβλίου: 

Συγγραφέας: R.L. LaFevers

Εικονογράφηση: Yoko Tanaka

Επιμέλεια Σειράς: Δώρα Γιακουμή

Μετάφραση: Αθηνά Σαράφη

Επιμέλεια Μετάφρασης: Κατερίνα Κωτσάκη

Τίτλος Πρωτοτύπου: Theodosia and the Staff of Osiris

Σειρά: Theodosia, Βιβλίο 2

Κατηγορία: Μυστηρίου, Νεανική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

ISBN: 978-960-623-575-7

Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Σελίδες: 400

Τιμή: € 19,90

 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία


Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!





ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ των best selling σειρών OUTLANDER της Diana Gabaldon και ΘΕΟΔΟΣΙΑ της Ρ.Λ. Λαφίβερς - Εκδόσεις Anubis ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ των best selling σειρών OUTLANDER της Diana Gabaldon και ΘΕΟΔΟΣΙΑ της Ρ.Λ. Λαφίβερς - Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουνίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.