Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων | Εκδοτικό 23.11.2023 - Εκδόσεις Ψυχογιός

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Σας παρουσιάζουμε τα νέα παιδικά βιβλία μας που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Διαθέσιμα από τις 23 Νοεμβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΑΓΚΑΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ
ΑΓΚΑΛΙΑ

Κάποιες αγκαλιές είναι χουχουλιαστές, άλλες είναι τρυφερές, άλλες σφιχτές κι άλλες φτιάχνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φθείρονται ποτέ. Ο κύριος Χαράλαμπος, ο ξακουστός εφευρέτης της αγκαλιάς, μπορούσε να φτιάξει στο εργαστήριο του κάθε είδος αγκαλιάς που του ζητούσε ο κόσμος. Μια νύχτα όμως του συνέβη κάτι τρομερό, και ο κύριος Χαράλαμπος είναι πια αβοήθητος. Μια ιστορία γεμάτη φαντασία για την πραγματική δύναμη της αγκαλιάς.

Για παιδιά από 4 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΜΑ ΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑ ΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Αχ, αυτά τα ΒΙΒΛΙΑ…» αναστενάζει η μαμά κάθε φορά που βλέπει τον Μάρκο αγκαλιά με ένα από αυτά. «Σου έχουν πάρει τα μυαλά! Μα άσ' τα επιτέλους και παίξε με κανένα ηλεκτρονικό!» Κάθε μέρα η ίδια ιστορία. Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται κολλημένοι στις οθόνες, ενώ ο Μάρκος επιμένει να προτιμά τα βιβλία. Θα μπορέσει να αποδείξει την αξία τους; Θα καταφέρει άραγε ο μικρός ήρωας να κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τα βιβλία όπως παλιά; Μια μεγάλη βλάβη στη ΔΕΗ και η αγαπημένη του γιαγιά ίσως τον βοηθήσουν…
Μια ανατρεπτική ιστορία για την αξία των βιβλίων και τον μαγικό τους κόσμο.

Για παιδιά από 7 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ
ΤΣΙΑΓΚΟ ΤΖΕ ΜΟΡΑΪΣ
Μετάφραση: Έρρικα Πάλλη
Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ

Ετοιμάσου να ξεκινήσεις ένα μεγάλο ταξίδι ανακάλυψης. Ίσως θελήσεις να πάρεις μαζί σου έναν χάρτη… Αλλά αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος άτλαντας. Οι «χάρτες» του βιβλίου αυτού είναι υπέροχες, ευφάνταστες σκηνές, γεμάτες από απίστευτες εφευρέσεις και σπουδαίες ανακαλύψεις. Υπάρχουν δώδεκα κεφάλαια προς εξερεύνηση, τα οποία δείχνουν πώς οι άνθρωποι ανακάλυψαν τα πάντα, από την ιατρική και την τεχνολογία μέχρι τα τρόφιμα, το Διάστημα, ακόμη και τον αθλητισμό. Καθώς ταξιδεύεις, θα συναντήσεις καταπληκτικούς εφευρέτες, εξερευνητές, καλλιτέχνες και αστροναύτες από όλο τον κόσμο. Θα δεις πώς εφευρέθηκε η γραφή, η ιατρική, τα αυτοκίνητα και η σοκολάτα (και ό,τι άλλο ενδιάμεσα). Θα συναντήσεις ρομπότ και δεινόσαυρους. Θα εντοπίσεις μικροσκοπικούς διαστημικούς ανιχνευτές, αρχαίο τυρί και το ναυάγιο του Τιτανικού. Θα είναι σίγουρα ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Για παιδιά από 7 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων | Εκδοτικό 23.11.2023 - Εκδόσεις Ψυχογιός Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων | Εκδοτικό 23.11.2023 - Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.