ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ - 365 ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - Νέα έκδοση - Εκδόσεις Κάκτος


ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ

Δημιουργό του Breath Pilates

 

365 ανάσες για μια καλύτερη ζωή

Νέα έκδοση

Η συνέπεια ισοδυναμεί με τη νίκη. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία και με αυτήν πορεύομαι από παιδί για να κατακτήσω τα όνειρά μου στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή. Αυτός λοιπόν ο οδηγός συνέπειας που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να οργανώσετε τα πάντα μέσα στην καθημερινότητά σας εύκολα, μεθοδικά και κυρίως με αποτέλεσμα. Τον έχω δημιουργήσει με τέτοιον τρόπο, ώστε ακολουθώντας τον, στο τέλος της ημέρας, θα εξασφαλίσετε χρόνο και ενέργεια για τα πιο σημαντικά: μια αγκαλιά με το παιδί σας ή μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο σας στο πάρκο.

Στόχος μου είναι να παρακινήσω τους ανθρώπους να γυμνάζονται, όχι μόνο για να βελτιώσουν τη σωματική τους κατάσταση, αλλά και για να πάρουν ανάσα από τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ιφιγένεια Μπάκα - Pilates instructor


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Η Ιφιγένεια Μπάκα είναι Pilates instructor, επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Έχει υπάρξει επαγγελματίας αθλήτρια του χάντμπολ, ενώ στη συνέχεια σπούδασε φυσικοθεραπεία για να γίνει μετά από λίγο ιδιοκτήτρια-εμπνεύστρια των Breath Pilates, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τρεις χώρους στην Αθήνα. Αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική, τους θετικούς ανθρώπους, τα mind challenges και αναζητά συνεχώς ενέργεια και έμπνευση για να δώσει το καλύτερο κίνητρο στους μαθητές της. Πιστεύει ότι οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν τα πάντα και προσπαθεί να το κάνει πράξη μέσα από τη ζωή της. Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται καλύτερα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram αλλά και του καναλιού της στο Youtube – και τα δύο είναι διαθέσιμα με την ονομασία Breath Pilates by Ifigenia Baka. Το ξυπνητήρι της χτυπά καθημερινά στις 6, γιατί πολύ απλά τα όνειρα θέλουν δουλειά και αφοσίωση για να τα κατακτήσεις.


KΛΙΚ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-134-1

Τιμή: 18.80 με ΦΠΑ

Σελίδες: 432

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ - 365 ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - Νέα έκδοση - Εκδόσεις Κάκτος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ - 365 ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - Νέα έκδοση - Εκδόσεις Κάκτος Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.