📅Η Ana Huang για πρώτη φορά στην Ελλάδα! - Εκδόσεις Κλειδάριθμος



Η Ana Huang έρχεται στην Ελλάδα!


Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά πραγματικότητα: Η διάσημη συγγραφέας που κέρδισε την καρδιά του #BookTok θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στα βιβλία της και στο πιστό αναγνωστικό της κοινό.


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια ξεχωριστή συνάντηση με την Ana Huang, συγγραφέα των best seller σειρών Twisted και Βασιλιάδες της Αμαρτίας, που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες, έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορούν στα Ελληνικά από τις εκδόσεις μας.


Πέμπτη, 25 Απριλίου, 19:00,

κινηματογράφος Δαναός
 (Λεωφόρος Κηφισίας 109 , Αμπελόκηποι)


Ελάτε να παρακολουθήσετε μία συζήτηση με τη διάσημη συγγραφέα, να την γνωρίσετε από κοντά και να υπογράψει τα αντίτυπα σας.


Για να διασφαλίσουμε μια ευχάριστη βραδιά για όλ@ς, η προσέλευση θα πραγματοποιηθεί μόνο με δωρεάν δελτία εισόδου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 12:00 το πρωί.


*Σημαντική σημείωση για τις υπογραφές βιβλίων: Η Ana Huang θα υπογράψει έως και πέντε βιβλία και θα προσθέσει προσωπική αφιέρωση μόνο σε ένα από αυτά. Λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε κάποια επιπλέον αφιέρωση ή σημείωση και να υπογράψει κάτι άλλο εκτός από βιβλία.


Αποθηκεύστε το link με τα εισιτήρια


Μείνετε συντονισμέν@ για περισσότερες πληροφορίες!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Σας περιμένουμε!


Η ομάδα των Εκδόσεων Κλειδάριθμος

📅Η Ana Huang για πρώτη φορά στην Ελλάδα! - Εκδόσεις Κλειδάριθμος 📅Η Ana Huang για πρώτη φορά στην Ελλάδα! - Εκδόσεις Κλειδάριθμος Reviewed by Dominica on Απριλίου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.