Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το «Μηχανική Μάθηση»


Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την κυκλοφορία του «Μηχανική Μάθηση», της συλλογής διηγημάτων του καταξιωμένου Hugh Howey, συγγραφέα της best selling τριλογίας Wool.

 

Το «Μηχανική Μάθηση» περιλαμβάνει τρία νέα και αδημοσίευτα διηγήματα από το λογοτεχνικό σύμπαν του Σιλό, που δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να διευρύνει την επαφή του με το εν λόγω σύμπαν, μετά τα βιβλία και την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στο Netflix.

 

Τα διηγήματα αυτής της ανθολογίας θίγουν τα πάντα, από την τεχνητή νοημοσύνη μέχρι τα παράλληλα σύμπαντα και τα βιντεοπαιχνίδια, μέσα από την πένα ενός σύγχρονου δασκάλου της επιστημονικής φαντασίας.

 

Το Κόλλημα αναρωτιέται τι συμβαίνει όταν ένα ρομπότ μάχης αρνείται να πολεμήσει. Το Αυτόματοι πραγματεύεται τις διακρίσεις ενός κόσμου, όπου άνθρωπος και τεχνητή νοημοσύνη συμβιώνουν, ενώ το ΟΣΟ (u > i) i -; ερευνά τις προκλήσεις που πυροδοτεί ο έρωτας μιας γυναίκας με ένα ανδροειδές. Στο Διαλέξτε Χαρακτήρα μια νέα μητέρα που πλήττει στο σπίτι αρχίζει να παίζει το βιντεοπαιχνίδι του συζύγου της – και κάνει μια εκπληκτική ανακάλυψη.

 

Γνωστός για τις καθηλωτικές ιστορίες του, ο Hugh Howey έχει κερδίσει το θαυμασμό εκατομμυρίων αναγνωστών ανά τον κόσμο, πρώτα με την τριλογία Wool και στη συνέχεια με άλλα λογοτεχνικά έργα, όπως το Sand και το Φάρος 23.



ISBN: 978-618-5853-12-9   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1958

ΣΕΛΙΔΕΣ: 448   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 21,90 €






Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το «Μηχανική Μάθηση» Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το «Μηχανική Μάθηση» Reviewed by Dominica on Ιουνίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.