Τριλογία γλυκιά καταστροφή


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    Βιβλιοπρόταση αγαπημένης τριλογίας.Άκρως νεανική τριλογία με έναν λατρεμένο σέξυ καί πανέξυπνο ήρωα ονόματι Τράβις που θα αλλάξει ολόκληρη την στάση καί φιλοσοφία ζωής που έχει για να είναι μαζί με εκείνη που αγαπάει. Περιλαμβάνει τους εξής τίτλους βιβλίων:"Γλυκιά καταστροφή","Κινούμενη καταστροφή" καί "Γαμήλια καταστροφή". Η σειρά έχει καί άλλους τίτλους που αναφέρονται ξεχωριστά ο καθένας σε ένα μέλος της οικογένειας μαζί με το τελευταίο βιβλίο που είναι-κατά την άποψή μου-ο καλύτερος επίλογος της ιστοριάς. Εγώ τα έχω διαβάσει στα αγγλικά καί ελπίζω κάποια στιγμή να τα εκδόσουν καί στα ελληνικά. 

                                                ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 

Η Άμπι Αμπερνάθι είναι ένα καλό κορίτσι. Δεν πίνει. Δεν βρίζει. Ντύνεται πολύ συντηρητικά. Πιστεύει ότι έχει καταφέρει να διαχωρίσει τη θέση της από το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο για να ξεκινήσει τις σπουδές της τα πράγματα θα ανατραπούν. Θα γνωρίσει τον Τράβις Μάντοξ. Ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής αλλά επικίνδυνος, περνά τα βράδια του παλεύοντας σε παράνομους αγώνες πάλης. Θα αντισταθεί στη γοητεία του και τότε ο Τράβις θα την παγιδεύσει μ' ένα απλό στοίχημα: αν χάσει ο Τράβις, θα απέχει από το σεξ για ένα μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα μείνει στο διαμέρισμά του ως συγκάτοικός του για ένα μήνα. Δεν υποψιάζεται ότι πίσω από το παρουσιαστικό του καλού κοριτσιού κρύβεται μια πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ένταση, αγωνία και ο νεανικός έρωτας σε ένα εθιστικό κοκτέιλ.

                                                        ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ο Τράβις έχασε τη μητέρα του σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά πριν πεθάνει τον δίδαξε δύο πολύ σημαντικούς κανόνες: να αγαπά με πάθος και να αγωνίζεται με πάθος. Μεγαλωμένος σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια, ο Τράβις θα γίνει ένα σκληρό αγόρι: καρδιοκατακτητής με τρομερό ταλέντο στην πάλη. Τα κορίτσια τον θέλουν, ενώ τα αγόρια θέλουν να του μοιάσουν… Η Άμπι Αμπερνάθι είναι το πρώτο κορίτσι που θα του συμπεριφερθεί όπως πιστεύει ότι πρέπει να του συμπεριφέρονται, με αδιαφορία και απαξίωση. Μήπως αυτή η αδιαφορία είναι ο λόγος που αποφασίζει να την κερδίσει; Θα αφήσει ο Τράβις ένα κορίτσι να του κλέψει την καρδιά; 

                                                        ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΓΑΜΗΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο; 
Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου; 
Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή; 
Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του; 
Ποιος άλλος τα γνώριζε όλα και … δεν τους πρόδωσε; 
Αγαπητοί φαν της σειράς Γλυκιά καταστροφή, ήρθε η ώρα να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έλειπαν για τη μέρα (αλλά και τη νύχτα) του γάμου!


Συγγραφέας:Jamie McGuire. 

Εκδόσεις:Μεταίχμιο
Τριλογία γλυκιά καταστροφή Τριλογία γλυκιά καταστροφή Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.