Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

  22 ιστορίες έρωτα έχουν σκοπό να σας παρασύρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στο νέο βιβλίο από την συγγραφέα κυρία Σάρα-Κατερίνα Παπαδάκη με τίτλο ''Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς''. Ένα βιβλίο γεμάτο πάθος κι έντονα συναισθήματα που θα σας κατακλύσουν από την πρώτη ως καί την τελευταία του σελίδα.
   Ένα βιβλίο αρκετά καλογραμμένο το οποίο χωρίζεται σε δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα έχει τον τίτλο Έρωτα καί οι ιστορίες του αφηγούνται με περιεκτικό αλλά ουσιαστικό τρόπο την ένταση του έρωτα καί το πως τον βιώνουν τα ζευγάρια. Από την άλλη μεριά η δεύτερη ενότητα έχει τον τίτλο Φωτιά καί μόνο αυτή η λέξη είναι ικανή να περιγράψει ακριβέστατα το συναίσθημα που νιώθεις όταν πλέον ξέρεις πως έχει έρθει το τέλος του έρωτα που έζησες καί πρέπει να το αποδεχτείς.
    Άν καί η γλώσσα του κειμένου είναι απλή,είναι τόσο φορτισμένη από την ατμόσφαιρα που περικλείει την αφήγηση που δεν σε ενοχλεί καθόλου. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως να χανόταν η μαγεία του βιβλίου καί να επισκιαζόταν το συναίσθημα.
   Εγώ το διάβασα ευχάριστα μέσα σε λίγη ώρα αλλά με ''γέμισε'' η ανάγνωσή του. Θεωρώ πως ίσως θα υπάρξουν αναγνώστες εκεί έξω που όταν θα το διαβάσουν,θα δούν τον εαυτό τους μέσα στους ήρωες καί θα νιώσουν τα ίδια συναισθήματα.
    Εγώ σας το προτείνω σαν μία αρκετά καλή επιλογή για τους λάτρεις της αισθηματικής λογοτεχνίας. Βέβαια δεν παύει να είναι ένα καλό ξεκίνημα για εσάς που δεν διαβάζετε βιβλία αυτού του είδους.
                                                       Καλές σας αναγνώσεις.

                                                              ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς» είναι 22 αφηγήσεις βασισμένες στο πάθος, τη λάβρα, τον έρωτα που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι. Ιστορίες κατάλληλες για όλους όσους πιστεύουν στον έρωτα, αλλά και στη φωτιά του.

Κάποιοι αγαπάνε, κάποιοι πονάνε, άλλοι δεν ξεχνούν κι άλλοι απλά προχωρούν. Υπάρχουν κι αυτοί που συγχωρούν, αλλά κι αυτοί πληγώνουν. Όλοι όμως χορεύουν τον ίδιο χορό, τον χορό της αγάπης, με τα καλά και τα κακά της.


Πάνω από όλα, πάντα, βρίσκεται η αγάπη.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΣΑΡΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ
Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς Reviewed by Dominica on Ιουλίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.