Ένα αγρόκτημα με φίλους/Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων



Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    Eπειδή υπάρχουν πολλές μανούλες εκεί έξω,η σημερινή μου βιβλιοπρόταση απευθύνεται κυρίως σε εκείνες που έχουν μωράκια ή παιδάκια ηλικίας έως 3-4 ετών. Ξέρω ότι ψάχνετε κατάλληλα βιβλία για τα μικρά σας που να τα ευχαριστήσουν αλλά παράλληλα να έχουν κι έναν διδακτικό χαρακτήρα.
    Σήμερα λοιπόν διάβασα καί σας προτείνω το παιδικό παραμυθάκι με τίτλο ''Ένα αγρόκτημα με φίλους/Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων''.
    Τόσο οι μαμάδες όσο καί οι μικροί εκκολαπτόμενοι βιβλιόφιλοι θα το αγαπήσουν εξαιτίας της μικρής,χαριτωμένης του ιστορίας,αλλά καί για την ευχάριστη,πολύχρωμη εικονογράφησή του.
    Το εξώφυλλό του καί οι σελίδες του είναι από σκληρό χαρτόνι με στρογγυλεμένες γωνίες προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.
    Μέσα θα μάθετε για διάφορα ζωάκια καί που κατοικούν. Όλα δοσμένα με έναν χαρούμενο κι οικείο τρόπο για τα παιδιά.
    Παράλληλα κάποιες εικόνες είναι ανάγλυφες καί βοηθάνε τα μικρά σας να εξασκήσουν την αίσθηση της αφής. Πολύ καίριο στοιχείο για την ηλικία στην οποία απευθύνεται το βιβλίο,γιατί οι μικροί μπόμπιρες εξερευνούν κι αντιλαμβάνονται σε αυτό το στάδιο της ζωής τους πολλά μέσω αυτής.
   Ακούστε την συμβουλή μου καί αρχίστε να διαβάζετε παραμύθια στα παιδιά σας από όταν γεννηθούν. Λειτουργεί πολύ ευεργετικά γι'αυτά.
                                                      Καλά σας αναγνώσματα!

                                                               ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αυτό το βιβλίο για τα ζώα του αγροκτήματος, δίνει την ευκαιρία στον πολύ μικρό αναγνώστη να γνωρίσει αλλά και να εξερευνήσει
με τα χεράκια του όλα αυτά τα χρήσιμα και χαριτωμένα ζώα, καθώς και να μάθει πού ζουν.

Σε κάθε σελίδα, θα ενθουσιάζονται όταν ανακαλύπτουν με τα χεράκια τους τα ανυψωμένα σχήματα που θα θέλουν να  αγγίξουν και να εξερευνήσουν.


Προσφέροντας οπτική εμπειρία αλλά και εμπειρία αφής, το παιδί σας θα θέλει να την επαναλαμβάνει ξανά και ξανά.

Κατηγορία : Βιβλία για Μωρά & Μικρά Παιδιά

Ηλικία : 0-2,3-4

Εικονογράφος : Lisa & Damien Barlow

Τίτλος πρωτοτύπου : A farmyard of friends

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΑΓΚΥΡΑ


Ένα αγρόκτημα με φίλους/Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων Ένα αγρόκτημα με φίλους/Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.