ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΙΝΩΑΣ_ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Οκτώβριος 2019

Γνώσεων
Για παιδιά ηλικίας 8+

ISBN: 978-618-02-1378-2
Kωδικός: 01166
Σελίδες: 84 • Τιμή 9,99 €
Διαστάσεις: 21 x 21
Εξώφυλλο: μαλακό

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ TOY ΣΙΤΑΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ


Τι κοινό έχουν η θεά Δήμητρα, η αρχαία πίτσα, το λιμάνι του Πειραιά, οι μηχανισμοί του Ηφαίστου, το ζύγισμα του χρυσού, ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, η ρωμαϊκή νομοθεσία και τα Ελευσίνια Μυστήρια; Μα φυσικά το σιτάρι και τα άλλα δημητριακά!


Μέσα από κείμενα, ζωγραφιές και παιχνίδια θα μάθεις πώς οι αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι μεσογειακοί λαοί χρησιμοποιούσαν το σιτάρι και τα υπόλοιπα δημητριακά στη διατροφή, την ιατρική, το εμπόριο, τον πόλεμο και αλλού, και θα ανακαλύψεις ότι αρκετοί τρόποι χρήσης τους παραμένουν σε πολλές περιπτώσεις ίδιοι ακόμα και σήμερα!

Κυκλοφορεί παράλληλα και στα αγγλικά




Discovering the ancient secrets
of wheat
and other cereal grains

ISBN: 978-618-02-1379-9
Kωδικός: 01167
Τιμή 9,99 €


Οκτώβριος 2019


Συγγραφέας:
Ζαν-Μισέλ Μπιγιού


Μετάφραση:
Αριστέα Κομνηνέλλη


Εικονογράφηση:
Λε Ντουό

ISBN: 978-618-02-1346-1 Kωδικός: 01165
Σελίδες: 96 • Τιμή 11,10 €
Διαστάσεις: 24 x 17
Σκληρό εξώφυλλο

ΣΕΙΡΑ: 40

Μνημεία
40 μνημεία από όλο τον κόσμο


Ένα νέο βιβλίο έρχεται να προστεθεί
στη σειρά 40, που αγαπήθηκε πολύ όχι μόνο από τους μικρούς αλλά και
από τους μεγάλους αναγνώστες!
Μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τις εκδόσεις Μίνωας, σε συνεργασία με τον γνωστό και έγκριτο γαλλικό εκδοτικό Gallimard.



ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ 40 ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ Ή ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.


Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε χρονολογίες, ιστορικά γεγονότα και αξιομνημόνευτα περιστατικά που κάνουν αυτά τα μνημεία παγκόσμια σημεία αναφοράς. Από τον Παρθενώνα μέχρι το Τατζ Μαχάλ και το μουσείο του Λούβρου, ένα γοητευτικό ταξίδι στα μεγάλα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού. Εσείς ποιο μνημείο θα θέλατε να επισκεφτείτε;


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:







Εικονογραφημένο


Για παιδιά ηλικίας 2-4


Ένα διαδραστικό βιβλίο γεμάτο εκπλήξεις για να προετοιμαστείς για
τις γιορτές!


ISBN: 978-618-02-1380-5
Kωδικός: 13843
Σελίδες: 44 • Τιμή 13,30 €
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: σκληρό

Ναταλί Λεκάγι & Κλερ Λε Μεγ

Περιμένοντας

τα Χριστούγεννα


Μετάφραση:
Κωνσταντίνα Αρμενιάκου


Φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά θα μάθουν να περιμένουν τα Χριστούγεννα με περισσότερη υπομονή, μέσα από μια νέα εικονογραφημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία! Μια δραδραστική έκδοση που συνδυάζει το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη μυθοπλασία.


Πάρε κι εσύ μέρος στο κυνήγι του θησαυρού και βοήθησε τη Βιολέτα και τον Πέτρο να απαντήσουν στην πρόκληση της γιαγιάς τους!
Από την 1η έως τις 25 Δεκεμβρίου ανακάλυψε 25 θησαυρούς που συμβολίζουν τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του χειμώνα.



ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!



Σεπτέμβριος 2019


Για παιδιά ηλικίας 1+


  • Παγκόσμιο Best Seller
  • 8 εκατ. αντίτυπα
  • Μεταφρασμένο σε
26 γλώσσες

  • #dearzoo



ISBN: 978-618-02-1353-9
Kωδικός: 14250
Σελίδες: 24
Διαστάσεις: 22,5 x 22,5
Εξώφυλλο: σκληρό


Γράμμα

στον ζωολογικό κήπο

Κείμενο και εικονογράφηση:
Ροντ Κάμπελ

Μετάφραση: Δέσποινα Δανιήλ



Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά το κλασικό παιδικό βιβλίο Dear Zoo, με το οποίο έχουν μεγαλώσει χιλιάδες μικροί αναγνώστες. Πρόκειται για μια διαδραστική έκδοση, με κρυμμένες εικόνες, ιδανική για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Πρωτοκυκλοφόρησε στην Αγγλία το 1982 και από τότε θεωρείται τόσο κλασικό που έχει γίνει θεατρική παράσταση και έχει εκδοθεί σε πολλά και διαφορετικά formats (παζλ, βιβλία ζωγραφικής, επετειακές εκδόσεις κτλ.). Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει αποτελέσει έμπνευση για χιλιάδες δράσεις, τόσο για γονείς όσο και για εκπαιδευτικούς.


Ποια πορεία μπορεί να ακολουθήσει το γράμμα ενός παιδιού προς τον ζωολογικό κήπο με το οποίο ζητάει ένα ζωάκι για παρέα;


Άνοιξε κάθε παραθυράκι
και δες τι σου έστειλαν
από τον ζωολογικό κήπο:
για παρέα, επιτέλους, το τέλειο ζωάκι!




Σεπτέμβριος 2019


Εικονογραφημένο

Για παιδιά ηλικίας 3+


Σειρά:
Σύγχρονο παραμύθι

ISBN: 978-618-02-1365-2
Kωδικός: 14253
Σελίδες: 32 • Τιμή 12,20 €
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: σκληρό


ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΕΤΑ


Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου


Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή


Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα «Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου», εικονογραφημένο από τη Λίλα Καλογερή. Ένα τρυφερό βιβλίο για το πραγματικό νόημα των δώρων που είναι αληθινά μόνο όταν ετοιμάζονται με αγάπη...



Κάθε πρωί όλα τα παιδιά προσφέρουν ένα λουλούδι στη δασκάλα τους, την κυρία Ρένα. Είναι τόσο γλυκιά και όμορφη! Εκείνη χαμογελά και τα αγκαλιάζει.

Ο Αιμίλιος όμως μπαίνει στην τάξη με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν έχει τριαντάφυλλο να της δώσει. Κι αν η κυρία Ρένα νομίζει πως δεν την αγαπά;



Σεπτέμβριος 2019

Εικονογραφημένο

Για παιδιά ηλικίας 3+

Σειρά:
Σύγχρονο παραμύθι


Μια γλυκιά ιστορία
για το καθρέφτισμα του εαυτού μέσα από τα βιβλία.


ISBN: 978-618-02-1366-9
Kωδικός: 14254
Σελίδες: 32 • Τιμή 12,20 €
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: σκληρό


ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΑΚΗ

Η βιβλιοθήκη του Τίποτα


Εικονογράφηση: Έφη Λαδά


Το νέο βιβλίο της Μαρίας Ρουσάκη, με τίτλο Η βιβλιοθήκη του Τίποτα, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, σε εικονογράφηση της Έφης Λαδά. Ανακαλύψτε την περιπέτεια ενός οκτάχρονου κοριτσιού που του έλειπε η Περιπέτεια, σε μια γλυκιά ιστορία για το καθρέφτισμα του εαυτού μας μέσα από τα βιβλία.


Η μικρή Μαρούσα έμοιαζε να τα έχει όλα. Όμως ένιωθε να της λείπει Κάτι. Ίσως ήθελε να νιώσει ένα έντονο συναίσθημα. Χαρά, λύπη, έκπληξη, ανυπομονησία… Ή να ζήσει μια αλλιώτικη περιπέτεια. Μα όλα της ήταν Αδιάφορα. Τίποτα δεν αισθανόταν η Μαρούσα! Τίποτα! Ώσπου μια μέρα βρήκε αυτό το Κάτι το οποίο θα την άγγιζε αληθινά.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΣΑΚΗ

Η Μαρία Ρουσάκη γεννήθηκε το 1974 στη Νέα Υόρκη και κατάγεται από την Αλαγονία Καλαμάτας. Με σπουδές στην κοινωνιολογία έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια. Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία παιδικής λογοτεχνίας και δύο μυθιστορήματα ενηλίκων. Έχει βραβευτεί από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (2002) και από το Oppenheim Toy Portfolio (2003), ενώ βιβλία της ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας (2004 και 2006) και για το βραβείο του περιοδικού «Ο Αναγνώστης» (2012, 2013, 2014 και 2015). Το 2017 ήταν υποψήφια για το βραβείο «Συγγραφέας της Χρονιάς» από το περιοδικό Votre Beaute. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στις ΗΠΑ, στην Ταιβάν, στην Κορέα και στην Τουρκία. Ζει στην Αθήνα και είναι μητέρα τριών παιδιών.




Βασίλης Κουτσιαρής, Γιάννης Διακομανώλης

«Γνωρίζω την ιστορία»


Μια νέα σειρά βιβλίων, ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά από τους συγγραφείς-δασκάλους Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη και τις εκδόσεις Μίνωας, μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην ελληνική ιστορία για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.


Μέγας Αλέξανδρος
Εικονογράφηση: Θάνος Τσίλης, Μιχάλης Κύλακος

Στην Πέλλα της Μακεδονίας γεννήθηκε ένα αγόρι με το όνομα Αλέξανδρος. Από μικρός φαινόταν πως κάποια μέρα θα γινόταν σπουδαίος. Δώδεκα χρονών κατάφερε να δαμάσει το άλογό του, τον Βουκεφάλα. «Γιε μου, κοίτα να βρεις ένα βασίλειο ίσο μ’ εσένα, γιατί η Μακεδονία δεν σε χωράει» του είπε ο πατέρας του μια μέρα. Ο Φίλιππος ήθελε τον καλύτερο δάσκαλο για τον γιο του. Κι αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αριστοτέλη. Σιγά σιγά όλοι άρχισαν να μιλάνε για τον νεαρό γιο του βασιλιά…


ISBN: 978-618-02-1367-6
Kωδικός: 14431
Σελίδες: 40 • Τιμή: 9,99 €
Διαστάσεις: 22x24
Eξώφυλλο: σκληρό



ISBN: 978-618-02-1368-3
Kωδικός: 14432
Σελίδες: 40 • Τιμή: 9,99 €
Διαστάσεις: 22x24
Eξώφυλλο: σκληρό


Ο Λεωνίδας και η μάχη των Θερμοπυλών
Εικονογράφηση: Θάνος Τσίλης

«Η πόλη της Σπάρτης θα καταστραφεί από τους Πέρσες, εκτός κι αν πεθάνει ένας βασιλιάς της!» Τα λόγια της Πυθίας δεν φόβισαν τον Λεωνίδα. Ως βασιλιάς της Σπάρτης, ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Κάλεσε τους Σπαρτιάτες στρατιώτες και τους ρώτησε: «Πόσοι από σας έχετε γιους;». Tότε μόνο εκείνοι κατάλαβαν ότι αυτή η αποστολή ήταν για λίγους. Τριακόσιους διάλεξε, ενώ οι υπόλοιποι διασκορπίστηκαν απογοητευμένοι. Ο Λεωνίδας έπρεπε να πάρει μαζί του άντρες που είχαν αφήσει πίσω γιους για να συνεχίσουν τη γενιά και τ’ όνομά τους. Γνώριζε ότι από τη μάχη στις Θερμοπύλες δεν υπήρχε επιστροφή...

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ

Ο Βασίλης Κουτσιαρής γεννήθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση και παρουσιάζει παιδικά βιβλία στην εφημερίδα Θεσσαλία. Έχει την επιμέλεια της βραβευμένης σελίδας «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» στην ηλεκτρονική εφημερίδα Kos Voice και διατηρεί τη στήλη «Βιβλίο… στο μικροσκόπιο».
Έχει διακριθεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, ενώ βιβλία του βρέθηκαν στις μικρές λίστες βραβείων του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, του Αναγνώστη και των Κρατικών Βραβείων. Το 2014 με την εικονογράφο Κατερίνα Βερούτσου τιμήθηκαν για το βιβλίο τους Είναι κάτι που μένει με το Βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα βιβλία του: Μάγισσες γόμες (2015), Το θέλω τώρα! (2016), Η γραμμή (2018), Τα φανταστικά μου ταξίδια (2019).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Γιάννης Διακομανώλης γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως
δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Διατηρεί τη στήλη «Εικονογράφος του μήνα» στη βραβευμένη σελίδα «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» της ηλεκτρονικής εφημερίδας Kos Voice.
Το παραμύθι του Ένα αστέρι για μένα βρέθηκε το 2013 στη βραχεία λίστα βραβείων του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ενώ το βιβλίο του Χιονισμένη πλατεία βρέθηκε το 2017 στη βραχεία λίστα βραβείων του περιοδικού Ο Αναγνώστης.
Για επικοινωνία με τον συγγραφέα: diakos81@hotmail.com
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο του: Η γραμμή (2018).


Γαλάζια Βιβλιοθήκη


Για παιδιά ηλικίας 9+


Εικονογράφηση εξωφύλλου:
Στάθης Πετρόπουλος

Μετάφραση:
Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου


ISBN: 978-618-02-1343-0
Kωδικός: 16646
Σελίδες: 272
Τιμή: 11,10€
Διαστάσεις: 14 x 21
Eξώφυλλο: σκληρό

ΦΡΑΝΣΙΣ ΧΟΝΤΣΟΝ ΜΠΑΡΝΕΤ

Ο μυστικός κήπος


Ένα αγαπημένο βιβλίο, Ο μυστικός κήπος της Φράνσις Χ. Μπαρνέτ, προστίθεται στην εμβληματική σειρά των εκδόσεων Μίνωας «Γαλάζια Βιβλιοθήκη» που πρωτο-κυκλοφόρησε το 1966 και συνεχίζει μετά από 53 χρόνια να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ελληνικών οικογενειών σε κλασικά αναγνώσματα.
Ο Μυστικός κήπος, μυθιστόρημα συναρπαστικό και αισιόδοξο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδικά βιβλία του 20ού αιώνα, ευρύτατα δημοφιλές μέχρι τις μέρες μας.


Η Μαίρη Λένοξ μεγαλώνει στην Ινδία, περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που της έκαναν όλα τα χατίρια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο των γονιών της, αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει στο αρχοντικό του θείου της.

Εκεί η μικρή Μαίρη νιώθει απέραντη μοναξιά ώσπου ανακαλύπτει, ανάμεσα στα περιβόλια και στα πάρκα του αρχοντικού, έναν περίφρακτο κήπο που έχει μείνει για χρόνια κλειδωμένος. Η Μαίρη επίσης μαθαίνει την αξία της φιλίας, όταν γνωρίζει τον Ντίκον, ένα χαρισματικό αγόρι που γοητεύει ανθρώπους και ζώα.

Αλλά το τεράστιο αρχοντικό κρύβει κι άλλα μυστικά. Ποιος κλαίει και φωνάζει τις νύχτες; Και ποιος είναι ο Κόλιν, το ανήμπορο αγόρι που βρίσκει η Μαίρη σε μια κρυφή κάμαρα;



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ
ΦΡΑΝΣΙΣ ΧΟΝΤΣΟΝ ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Φράνσις Χόντσον Μπαρνέτ γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το 1849 και ήταν η μεγαλύτερη κόρη μιας οικογένειας που μετανάστευσε στην Αμερική το 1865, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η Φράνσις, που της άρεσε
να επινοεί ιστορίες από πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή βιβλίων όταν η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της συνέχισε να επιδεινώνεται στο Τενεσί τα χρόνια μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Κέρδισε για πρώτη φορά αποδοχή από το κοινό και τους κριτικούς με το μυθιστόρημά της That Lass O' Lowries (1876-7) και εδραίωσε τη συγγραφική της φήμη με μια σειρά δημοφιλών μυθιστορημάτων και θεατρικών έργων. Ο Μικρός Λόρδος (1886) ήταν το πιο επιτυχημένο έργο της, αλλά σήμερα θαυμάζεται περισσότερο για τα κλασικά βιβλία της για παιδιά Η μικρή πριγκίπισσα (1905) και Ο μυστικός κήπος (1911).

Η Φράνσις Χόντσον Μπαρνέτ παντρεύτηκε δύο φορές, αλλά και οι δύο γάμοι της είχαν άδοξο τέλος. Το 1905 πήρε την αμερικανική υπηκοότητα και εγκαταστάθηκε στο Λονγκ Άιλαντ, όπου έζησε μέχρι τον θάνατό της, το 1924.

Σεπτέμβριος 2019



Για παιδιά ηλικίας 1+


«Ο Σποτ είναι ο αγαπημένος ήρωας της παιδικής μας ηλικίας».

Περιοδικό Parents



Έρικ Χιλ

Σποτ


Τα δημοφιλή διαδραστικά βιβλία του Σποτ, του αγαπημένου ήρωα της παιδικής μας ηλικίας, κυκλοφορούν και πάλι στα βιβλιοπωλεία αυτό το φθινόπωρο από τις εκδόσεις Μίνωας.
Οι ιστορίες του Σποτ έχουν πουληθεί σε εξήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Η απλή αλλά ολοζώντανη εικονογράφηση του Έρικ Χιλ και τα κρυφά παραθυράκια σε κάθε σελίδα κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών προσχολικής ηλικίας αμείωτο!

Αναζητήστε τον αξιαγάπητο σκύλο, με τον οποίο έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια παιδιά, σε όλα τα βιβλιοπωλεία!



Πού είναι ο Σποτ;

Στο πρώτο βιβλίο του Σποτ η μαμά Σκυλίτσα ψάχνει σε όλες τις κρυψώνες του σπιτιού να βρει τον Σποτ. Τα παιδιά ανοίγουν τις σελίδες και τον ανακαλύπτουν!

Το πρώτο βιβλίο του Σποτ!

ISBN: 978-618-02-1322-5
Kωδικός: 74207
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 22 x 22
Εξώφυλλο: σκληρό




Ο Σποτ πηγαίνει στη φάρμα

Ο Σποτ μαζί με τον μπαμπά του πηγαίνουν στη φάρμα και ανακαλύπτουν τα ζωάκια που ζουν εκεί!

Περιλαμβάνει μικρές εκπλήξεις!


ISBN: 978-618-02-1324-9
Kωδικός: 74209
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 22 x 22
Εξώφυλλο: σκληρό




Τα Χριστούγεννα του Σποτ

Είναι Χριστούγεννα! Βρες μαζί με τον Σποτ τα δώρα του Αϊ-Βασίλη, τραγούδησε τα κάλαντα και ανακάλυψε τις μικρές εκπλήξεις αυτού του μαγικού χριστουγεννιάτικου βιβλίου.

Περιλαμβάνει μικρές εκπλήξεις!


ISBN: 978-618-02-1323-2
Kωδικός: 74208
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 22 x 22
Εξώφυλλο: σκληρό

                                        Από το επίσημο δελτίο τύπου των εκδόσεων!
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΙΝΩΑΣ_ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΙΝΩΑΣ_ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 16, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.