ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ



Μάιος 2020

Αυτοβελτίωση

«Ο ιδανικός οδηγός για όσους ψάχνουν έναν τρόπο να βγουν από το σκοτάδι και θέλουν να ζήσουν μια πιο όμορφη ζωή, γεμάτη νόημα».
Lewis Howes,
αθλητής, συγγραφέας και ιδρυτής
 του Podcast The School of Greatness

ISBN: 978-618-02-1498-7
Κωδ.: 32263
Σελίδες: 296
Διαστάσεις: 14 x 21
Τιμή: 14,40€

ΒΕΞ ΚΙΝΓΚ


Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή

Μετάφραση: Νοέλα Ελιασά

Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή: Ένα άκρως επίκαιρο βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας. Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία αυτοβελτίωσης που θα κυκλοφορήσουν, αφού είναι γραμμένο από έναν άνθρωπο που βίωσε δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ κατάφερε να είναι σήμερα σύμβουλος χιλιάδων ανθρώπων που τον ακολουθούν και παίρνουν ως παράδειγμα την αποφασιστικότητα και την ψυχική του δύναμη.  
Ο Βεξ Κινγκ μας δείχνει τρόπους για να μεταμορφώσουμε τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά, μας μαθαίνει πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας και πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας.
Απολαύστε το και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και με τον ίδιο τον συγγραφέα, μέσα από την πλατφόρμα του: www.vexking.com / Instagram: @vexking (πάνω από 400.000 followers).

ΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

Πώς μπορείς να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου; Πώς θα μετατρέψεις τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά; Μπορείς να βιώσεις εσωτερική γαλήνη και ευτυχία; Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει:
  • Να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αποβάλεις την τοξική ενέργεια και να μάθεις να δίνεις προτεραιότητα στην υγεία σου.
  • Να καλλιεργείς θετικές συνήθειες στην καθημερινότητά σου.
·         Να αλλάξεις τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και να ανοιχτείς σε αυτά που σου προσφέρει η ζωή.
·         Να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να αποκτήσεις επίγνωση και ενσυνειδητότητα.
·         Να ανακαλύψεις τον ανώτερο σκοπό της ζωής σου. Να γίνεις φωτεινός φάρος για τους άλλους.

Όταν αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νιώθουμε, μιλάμε, μεταμορφώνεται ο κόσμος γύρω μας. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια όμορφη και υπέροχη ζωή;

ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!



Yγεία – Διατροφή


ISBN: 978-618-02-1559-5
Κωδ.: 32264
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 9 x 13
Τιμή: 5,99€

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

Θερμιδομετρητής
& Αντιοξειδωτική Δράση Τροφών (ORAC)

Mε 20 αντιοξειδωτικές συνταγές

Η νέα εμπλουτισμένη έκδοση του Θερμιδομετρτή του διακεκριμένου κλινικού διαιτολόγου-διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, με extra υλικό: 20 αντιοξειδωτικές συνταγές, με τον υπολογισμό τους σε αντιοξειδωτικές μονάδες (ΟRAC), για μια υγιεινή αλλά και πλούσια σε γεύσεις διατροφή!

Ένα μοναδικό χρηστικό βοήθημα που προσφέρει ένα διπλό πλεονέκτημα: Να γνωρίζετε ταυτόχρονα τις θερμίδες των τροφίμων που καταναλώνετε, καθώς και την αντιοξειδωτική τους ικανότητα, όπως αυτή υπολογίζεται ποσοτικά σε μονάδες Orac.

Χρησιμοποιήστε στην καθημερινότητά σας τον Θερμιδομετρητή σε συνδυασμό με τον «ORAC-μετρητή». Με τη βοήθειά τους θα μπορείτε:

Να υπολογίζετε την ημερήσια θερμιδική σας πρόσληψη.
Να υπολογίζετε την ημερήσια αντιοξειδωτική σας πρόσληψη.
Να κάνετε σωστότερες επιλογές τροφών, με λιγότερες
θερμίδες και μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση.
Να ρυθμίσετε αποτελεσματικά το βάρος σας και να αναβαθμίσετε το αμυντικό σας σύστημα.



Ιστορικό μυθιστόρημα


Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα


«Ένα απίθανο μυθιστόρημα με γοργή πλοκή… Μια καθηλωτική ιστορία με εξαιρετικά ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μηχανορραφίες, αγωνία και συναίσθημα».
Publishers Weekly

ISBN: 978-618-02-1349-2
Κωδ.: 35231
Σελίδες: 528
Διαστάσεις: 14 x 21
Τιμή: 17,70

ΤΖΕΝΟΦ ΠΑΜ

Τα εξαφανισμένα κορίτσια του Παρισιού

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη

Ένα συναρπαστικό βιβλίο που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ από τους λάτρεις των ιστορικών μυθιστορημάτων μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, σε μετάφραση της Αναστασίας Δεληγιάννη.
Τα εξαφανισμένα κορίτσια του Παρισιού, της Παμ Τζενόφ, είναι ένα βιβλίο που θα συζητηθεί πολύ, το νέο Best Seller των New York Times που έχει πουληθεί σε 14 χώρες και έχει αποκομίσει εξαιρετικές κριτικές.
Μια εξωπραγματική ιστορία ζωής και αγάπης, ηρωισμού και θυσίας στα χρόνια του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου στην Ευρώπη, που θα σας καθηλώσει, ίσως σας πονέσει, αλλά αναμφίβολα θα σας συγκινήσει.


ΜΑΝΧΑΤΑΝ, 1946
Η Γκρέις Χίλι έχασε τον άντρα της κατά τη διάρκεια του πολέμου και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Ένα πρωινό πηγαίνοντας στη δουλειά της βρίσκει μια παρατημένη βαλίτσα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Ανοίγοντάς την ανακαλύπτει τις φωτογραφίες δώδεκα γυναικών.

Οι φωτογραφίες εξάπτουν την περιέργειά της και σύντομα η Γκρέις ξεκινά έρευνα για τον εντοπισμό αυτών των γυναικών. Έτσι θα ανακαλύψει ότι η βαλίτσα ανήκε στην Έλανορ Τριγκ, την αρχηγό ενός δικτύου μυστικών πρακτόρων που επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στην κατεχόμενη Ευρώπη.

Ποιο μυστήριο καλύπτει την τύχη αυτής της ομάδας μυστικών πρακτόρων; Ποιες ριψοκίνδυνες αποστολές ανέλαβαν; Κατάφεραν να επιβιώσουν;

H έρευνα της Γκρέις θα ξεδιπλώσει μια συναρπαστική ιστορία συντροφικότητας και θάρρους που στο επίκεντρό της βρίσκεται μια ομάδα γυναικών μυστικών πρακτόρων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Με ζωηρή πένα και εμπνεόμενη από πραγματικά γεγονότα, η συγγραφέας Παμ Τζενόφ φωτίζει τους απίστευτους ηρωισμούς των γενναίων γυναικών του πολέμου και υφαίνει μια αξιομνημόνευτη αφήγηση γεμάτη κινδύνους, βουτηγμένη στο μυστήριο και στην αγωνία.





Ψυχολογικό θρίλερ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ HBO
The undoing
βασισμένη στο βιβλίο

«Μερικές στιγμές το μυθιστόρημα από συγκλονιστικό θρίλερ μεταμορφώνεται σε ένα αφήγημα με λεπτές αποχρώσεις που αφορούν την οικογένεια, τις ανθρώπινες σχέσεις, την ταυτότητα και την ανατροφή».
Stephanie Merritt, Observer

ISBN: 978-618-02-1470-3
Κωδ.: 35234 ● Σελίδες: 612
Διαστάσεις: 14 x 21 ● Τιμή: 18,80€

ΤΖΙΝ ΧΑΝΦ ΚΟΡΕΛΙΤΖ

Η πρώτη εντύπωση

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου

Ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο ίντριγκα, που έχει γίνει εμμονή για τους περισσότερους αναγνώστες στο εξωτερικό, μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μίνωας.
Μεταφρασμένο ήδη σε 18 γλώσσες, Η πρώτη εντύπωση βρίσκεται στην κορυφή των Best Sellers των New York Times, ενώ  αναμένεται η πρεμιέρα της νέας σειράς από την HBO The Undoing, βασισμένη στο βιβλίο, με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν, Χιου Γκραντ και Ντόναλντ Σάδερλαντ.
Με ατμόσφαιρα σκοτεινή αλλά και με ένα έντονα κοινωνικό περιεχόμενο το βιβλίο αυτό πετυχαίνει τον απόλυτο συνδυασμό και συγκλονίζει.


Η Γκρέις βιώνει τη μόνη ζωή που επιθύμησε ποτέ. Είναι αφοσιωμένη στον σύζυγό της, επιτυχημένο παιδίατρο, στον μικρό γιο τους Χένρι και στους ασθενείς που φροντίζει ως ψυχοθεραπεύτρια. Νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα για τις γυναίκες, τους άντρες, τις σχέσεις και τον γάμο. Στο βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει προτρέπει τις γυναίκες να δίνουν μεγάλη προσοχή στην πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν από έναν άντρα. Έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτό τους θα κάνουν τη σωστή επιλογή.

Πόσο καλά, όμως, γνωρίζει η Γκρέις τον δικό της σύζυγο; Ποια μυστικά κρύβονται στην οικογένειά της;

Και ενώ η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου της πλησιάζει, οι πρώτες ρωγμές διαφαίνονται στην ευτυχισμένη ζωή της. Ένας βίαιος θάνατος, ένας σύζυγος που αγνοείται, αναπάντεχες και τρομερές αποκαλύψεις...

Ένα υπέροχο, αγωνιώδες μυθιστόρημα βασισμένο στον φόβο που διακατέχει όλους μας ότι ίσως δεν γνωρίζουμε τόσο καλά όσο νομίζουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας.




 Ψυχολογικό θρίλερ


ü  #5 on the Apple chart (best books of the month)
ü  Kobo (April Crime/Thriller book of the month)
ü  Stylist’s (Best New Books to Read in April 2020)
ü  Marie Claire’s (Best Fiction Books 2020)
ü  Daily Express (Books for 2020)
ü  BBC’ s 'Books 2020 (What you could be reading)

«Με μια αιχμηρή γραφή και μια πρωτότυπη ιδέα, το Επτά Ψέματα είναι σκοτεινό, ευφυές, συναρπαστικό. Υποδεχόμαστε μια συναρπαστική νέα φωνή στην κατηγορία του ψυχολογικού θρίλερ».
Lucy Foley

ISBN: 978-618-02-1532-8
Κωδ.: 35235 ● Σελίδες: 472
Διαστάσεις: 14 x 21 ● Τιμή: 17,70€

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΚΕΪ

Επτά ψέματα

Μετάφραση: Μαρία Φακίνου

Από τις εκδόσεις Μίνωας, και ταυτόχρονα με το εξωτερικό, μόλις κυκλοφόρησε το ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς!
Σε μετάφραση της Μαρίας Φακίνου, το βιβλίο που έχει ήδη κατοχυρώσει πωλήσεις δικαιωμάτων σε 30 χώρες, έρχεται να σας κατακτήσει!
Μια αδυσώπητη, ανατριχιαστική ιστορία για το τι συμβαίνει όταν η φιλία γίνεται εμμονή. Μη σβήσετε τα φώτα το βράδυ – δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑ

Η Τζέιν και η Μάρνι είναι αχώριστες φίλες. Από τα έντεκα ζουν τα πάντα μαζί: το σχολείο, τους πρώτους έρωτες, το κολέγιο, τις πρώτες σχέσεις τους ως ενήλικες, τις πρώτες τους δουλειές, κάθε κομμάτι της καθημερινότητας. Γύρω στα είκοσι πέντε ερωτεύονται και παντρεύονται.

Η Τζέιν, όμως, δεν συμπαθεί τον άντρα της Μάρνι. Τον θεωρεί σνομπ, φαντασμένο, υποκριτή και αυτάρεσκο. Δεν πιστεύει ότι αγαπάει πραγματικά τη φίλη της.

Μπορεί, όμως, η Μάρνι να εμπιστευτεί στ’ αλήθεια την Τζέιν; Γιατί αν η Τζέιν ήταν ειλικρινής  –αν δεν είχε πει ψέματα–, τότε ίσως ο άντρας της καλύτερής της φίλης να ήταν ακόμη ζωντανός…

Αυτή είναι η ευκαιρία της Τζέιν να πει την αλήθεια.
Το ερώτημα είναι:

ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;


Κοινωνικό μυθιστόρημα

ISBN: 978-618-02-1544-1
Κωδ.: 35369
Σελίδες: 496
Διαστάσεις: 14 x 21        
Τιμή: 17,70

ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

Η Νύχτα της Αλήθειας

Ο συγγραφέας των 100.000 αντιτύπων, Σπύρος  Πετρουλάκης, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο έβδομο μυθιστόρημά του. Η Νύχτα της Αλήθειας είναι το πιο ανατρεπτικό και συγκινητικό μυθιστόρημα του συγγραφέα που κατάφερε με την πένα του να κερδίσει αναγνώστες και κριτικούς.


Ό,τι πίστευες για τη ζωή ανατρέπεται σε μία μόλις νύχτα.
Ένα βρέφος βρίσκεται βουτηγμένο στο αίμα. Όχι το δικό του, αλλά της μητέρας του. Τα στοιχεία οδηγούν με απόλυτη ακρίβεια στον πατέρα, ο οποίος και συλλαμβάνεται. Αποδέχεται την κατηγορία και καταδικάζεται.

Η μικρή Φένια εξαφανίζεται από την κατασκήνωση και σιγά σιγά ξεφυλλίζεται ένα παλιό βιβλίο που κρύβει δεκάδες ανοιχτές πληγές.

Ο ηλικιωμένος Διονύσης κρατάει κλειδωμένα μέσα του τα πιο βαθιά μυστικά, ενώ τα πάντα θα διαταράξει η καταλυτική ορμή της Ελευθερίας.

Εκεί όπου ακροβατεί ο έρωτας με το μίσος, η πίστη με την απιστία και το χρήμα έχει τη δύναμη να καθορίσει τις ζωές, η ανθρωπιά θα βρει έδαφος να ανθίσει σαν ένα ξεχωριστό λουλούδι.

Η Ιθάκη και τα βουνά της Ευρυτανίας γίνονται ο καμβάς για τις πιο συναισθηματικές πινελιές και η Νύχτα της Αλήθειας κρύβει στον ουρανό της μόλις τρία αστέρια. Τρία ολόχρυσα αστέρια.

                             Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Reviewed by Dominica on Μαΐου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.