ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ


Μάιος 2020

Παιδική λογοτεχνία

Σειρά:
Οι περιπέτειες
του νεαρού Ιουλίου Βερν

Για παιδιά ηλικίας 8+

ISBN: 978-618-02-1533-5
Kωδικός: 22400
Σελίδες: 200
 Τιμή: 11,50€
 Διαστάσεις: 14 x 20,5
                                                  Εξώφυλλο: σκληρό


ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΕΜΟ

Στον βυθό της θάλασσας

Μετάφραση: Κάλλια Ταβουλάρη

Η τέταρτη περιπέτεια του νεαρού Ιουλίου Βερν και της παρέας του μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας! Η σειρά «Οι περιπέτειες του νεαρού Ιουλίου Βερν» γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και μας συστήνει την πηγή έμπνευσης των μεγάλων έργων του Βερν.
Για να δημιουργήσει τον μυστηριώδη και συναρπαστικό πλοίαρχο Νέμο των μυθιστορημάτων του, ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε από τον ναυτικό που οι φίλοι του κι αυτός είχαν γνωρίσει πολλά χρόνια πριν, όταν ακόμη πήγαιναν σχολείο. Ο πλοίαρχος Νέμο ήταν μάρτυρας των απίθανων περιπετειών που η παρέα των τεσσάρων φίλων έζησε τότε και αργότερα κράτησε σαν θησαυρό την ανάμνησή τους.

Νάντη (Γαλλία), καλοκαίρι του 1840. Ο Ιούλιος και οι φίλοι του παρατηρούν κατάπληκτοι τους ψαράδες της πόλης να γυρίζουν στο λιμάνι με τις βάρκες τους γεμάτες πρασινωπά ψάρια που μυρίζουν άσχημα. Κάτι μυστηριώδες δηλητηριάζει τα νερά και τα ψάρια είναι νεκρά πολύ πριν πιαστούν στα δίχτυα.

Μια καινούρια περιπέτεια ξεκινά για τη Λέσχη των Κυνηγών της Περιπέτειας του 21ου αιώνα. Ο Ιούλιος και οι φίλοι του αποφασίζουν να εξερευνήσουν τον βυθό της θάλασσας και δεν διστάζουν να επιβιβαστούν στον Ναυτίλο μαζί με τον πλοίαρχο Νέμο για ν’ ανακαλύψουν την αιτία της καταστροφής.

Ανακαλύψτε τις περιπέτειες των μικρών εξερευνητών που σχεδιάζουν έναν κόσμο καλύτερο!


Mυστικά και χαμένοι θησαυροί

Για παιδιά ηλικίας 8+

ISBN: 978-618-02-1537-3
Κωδικός: 22401
Σελίδες: 88
Τιμή: 8,99€
Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

Μυστικά και χαμένοι θησαυροί

Μετάφραση: Χαρά Κατσαρή

Εικονογράφηση: Arianna Bellucci
Διασκευή: Stephanie Baudet

Δύο νέοι τίτλοι έρχονται να προστεθούν στη νέα παιδική σειρά των εκδόσεων Μίνωας «Μυστικά και χαμένοι θησαυροί»!
Ειδικά διασκευασμένες για παιδιά από τη συγγραφέα Χαρά Κατσαρή, με υπέροχη εικονογράφηση, οι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς θα μυήσουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών. Μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αξίες της φιλίας και της δικαιοσύνης.

Σέρλοκ Χολμς
Το γαλάζιο ρουμπίνι

Ένα πολύτιμο κόσμημα, γνωστό ως γαλάζιο ρουμπίνι, κλάπηκε χθες από την κοσμηματοθήκη της κόμισσας του Μόρκαρ. Η κόμισσα προσφέρει αμοιβή χιλίων λιρών έναντι πληροφοριών που θα οδηγήσουν στην εύρεση του πολύτιμου κοσμήματος…

Η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες για να εντοπίσει το χαμένο πετράδι όταν εντελώς αναπάντεχα το κόσμημα θα βρεθεί στον λαιμό μιας χήνας. Με ποιον τρόπο ταξίδεψε το πετράδι από μια κοσμηματοθήκη στη μια άκρη της πόλης στον λαιμό μιας χήνας στην άλλη άκρη; Ένα ακόμα μυστήριο για τον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του Γουάτσον, οι οποίοι εμπλέκονται σε κούρσα ενάντια στον χρόνο για να σώσουν τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου.


ISBN: 978-618-02-1538-0
Κωδικός: 22402
Σελίδες: 112
Τιμή: 8,99€
Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

 Σέρλοκ Χολμς  
Η κορδέλα με τις βούλες

Με πραγματική θλίψη σάς ανακοινώνουμε τον θάνατο της δεσποινίδας Τζούλια Στόουνερ. Η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.
Δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο της η Τζούλια πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Η αδελφή της, Έλεν, αρχίζει να ακούει παράξενους θορύβους – τους ίδιους που άκουγε και η Τζούλια λίγο πριν πεθάνει. Η Έλεν φοβάται πολύ και γνωρίζει ότι είναι ζήτημα χρόνου ώσπου να βρεθεί κι εκείνη στην ίδια μοίρα. Μια πλεκτάνη εξελίσσεται σκοτεινά και ο μόνος τρόπος για να συλληφθεί ο δράστης είναι να πέσει μόνος του σε μια θανατηφόρα παγίδα…


                           ΣΕΙΡΑ:ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΠΟΥΦΟ!

Για παιδιά ηλικίας 9+

ISBN: 978-618-02-1562-5
Kωδικός: 22404
Σελίδες: 112
 Τιμή: 7,99€
 Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

Ένα μυστήριο για τον… Μπούφο
Μπερδέματα στο Αιγαίο

Το 10ο βιβλίο της σειράς  «Ένα μυστήριο για τον… Μπούφο» μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας!
   Πόσο «Μπούφος» είναι ο Στέλιος; Ανακαλύψτε το διαβάζοντας όλες τις περιπέτειες του καλυτεροχειρότερου ντετέκτιβ στον κόσμο!

Ο Στέλιος με την οικογένειά του πηγαίνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο και στο πλοίο ο καλυτεροχειρότερος ντετέκτιβ βρέθηκε μπερδεμένος με κλέφτες και δολοφόνους!
Θα τους κάνει να τρέμουν! Ό,τι και να ετοιμάζουν θα τους χαλάσει τα σχέδια…


Για παιδιά ηλικίας 8+



ü  Αποτελείται από 25 βιβλία
ü  Έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως
ü  Έχει μεταφρασθεί σε 25 γλώσσες
ü  Έχει αποσπάσει το βραβείο Εμίλ (καλύτερη παιδική σειρά μυστηρίου)
ü  Έχει διακριθεί με επαίνους από το Υπουργείο Παιδείας της Αυστρίας
ü  Οι νέες τελευταίες έξι ιστορίες της σειράς μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία

ISBN: 978-618-02-1565-6
Kωδικός: 22407 ● Σελίδες: 160
 Τιμή: 8,99€
 Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

ΓΙΟΑΧΙΜ ΦΡΙΝΤΡΙΧ

4½ φίλοι
και η ύποπτη υπόθεση στο γυμναστήριο

Μετάφραση: Ιωάννα Αγγελάκη
Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

Μόλις κυκλοφόρησε η ολοκαίνουρια 12η περιπέτεια των 4½ φίλων!
Οι 4½ φίλοι απαρτίζονται από τρία αγόρια, ένα κορίτσι και έναν σκύλο. Ο Κάλε, ο ιδρυτής και αρχηγός του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», τα δίδυμα αδέλφια Στέφι και Κάρστεν, ο Φρίντελ και ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις.

Στους 4½ φίλους έχει ανατεθεί για πρώτη φορά μια πραγματική αποστολή. Ο κύριος Κοσλόβσκι, ο πρόεδρος του συλλόγου των Περιβολάρηδων, τους αναθέτει να κατασκοπεύσουν τον κύριο Ρίτερ, τον αντίπαλό του στις επόμενες εκλογές. Ο Κάλε με την παρέα του δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους. Αφού εκείνος πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, δεν απομένει πια τίποτε άλλο από το να γυμναστούν κι οι ίδιοι – προς μεγάλη λύπη του Φρίντελ, που απεχθάνεται τη γυμναστική.

Τι περιέχει το μυστηριώδες πακέτο που δίνει ο κύριος Ρίτερ σε δύο αθλητές; Τι κάνει η κυρία Σούλτε-Στράτμαν, η καθηγήτρια Βιολογίας, σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης στο γυμναστήριο; Και γιατί συναντάει ειδικά τον άντρα που κατασκοπεύουν οι 4½ φίλοι; Οι μικροί ντετέκτιβ θα φορέσουν φόρμες για να πάρουν μέρος στο πιο ύποπτο πρόγραμμα φυσικής αντοχής και να λύσουν το μυστήριο...

Γνώσεων
για παιδιά ηλικίας 6+

ISBN: 978-618-02-1542-7
Kωδικός: 01174
Σελίδες: 88
 Τιμή: 14,40€
 Διαστάσεις: 24 x 29
Εξώφυλλο: σκληρό

Σ. ΚΑΒΕΝΑΓΚΙ, Μ. ΙΝΒΕΡΝΙΤΣΙ & Κ. ΠΕΛΙΤΣΟΛΙ

Το μεγάλο βιβλίο των σπορ

Μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου
Εικονογράφηση: Λούκα Πόλι

Ένα νέο, συναρπαστικό βιβλίο γνώσεων για παιδιά μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας.
Μάθετε τα πάντα για τα αθλήματα, αλλά και για τους σπουδαιότερους αθλητές που αναδείχθηκαν μέσα από αυτά, από τη γέννησή τους έως σήμερα!

Το ξέρατε ότι σε μία Ολυμπιάδα πραγματοποιήθηκε αγώνας υποβρύχιας κολύμβησης; Ότι ο Μέσι έχει κατακτήσει 32 τίτλους (όλα τα τρόπαια εκτός από το
Παγκόσμιο Κύπελλο); Ότι ο Φελπς είναι ο πιο πολυβραβευμένος αθλητής όλων των εποχών;

Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, άσκηση, ενέργεια, ενώ προσφέρει χαρά και συγκίνηση στους θεατές. Είναι όμως και γεμάτος ιστορίες. Από τη γέννηση ενός αθλήματος έως τη στιγμή που γίνεται δημοφιλές
παγκοσμίως, από τους πρωτοπόρους έως τους αγαπημένους πρωταθλητές, από τους κανόνες έως τους λόγους για τους οποίους αυτοί καθορίστηκαν… όλες αυτές και πολλές άλλες ιστορίες θα βρεις στις σελίδες αυτού του συναρπαστικού βιβλίου.


ΣΕΙΡΑ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Για παιδιά ηλικίας 8+

Το έκτο βιβλίο της σειράς ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ από την πιο αγαπημένη συγγραφέα
των παιδιών όλου του κόσμου


ISBN: 978-618-02-1511-3
Kωδικός: 22598
Σελίδες: 288
 Τιμή: 9,99€
 Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

                                                             ΕΝΙΝΤ ΜΠΛΑΪΤΟΝ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!
Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.
  
Περιπέτεια στο πλοίο

Μετάφραση: Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη
Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

Οι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι, ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ και η Ντάινα, περιμένουν με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα κάνουν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, ξεκινώντας από την Πορτογαλία, για να καταλήξουν στα νησιά του Αιγαίου.

Στη Νάπολη θα επιβιβαστεί ο Λούσιαν, ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι με αστεία γυαλιά και πεταχτά δόντια. Θα διηγηθεί στην παρέα μια παράξενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό σε ένα ελληνικό νησί. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να φτάσουν στο νησί Ρήνεια, όπου θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη περιπέτεια σε υπόγεια τούνελ, λαβύρινθους και κατακόμβες, αναζητώντας τον μυθικό θησαυρό.

Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;
ΣΕΙΡΑ:
Μυστική αποστολή
  
Θέμα:
Ταξίδια στην Ελλάδα – ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Για παιδιά ηλικίας 9+

ISBN: 978-618-02-1552-6
Kωδικός: 21557
Σελίδες: 232
 Τιμή: 7,99€
 Διαστάσεις: 14 x 20,5
Εξώφυλλο: μαλακό

ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Μυστική αποστολή
Τα χαμένα γράμματα

Εικονογράφηση εξωφύλλου:
Κριστίν Μενάρ

Στην αγαπημένη σειρά των παιδιών «Μυστική αποστολή», που επανακυκλοφορεί ανανεωμένη με νέα εξώφυλλα, έρχεται να προστεθεί το νέο βιβλίο της Μαρίας Δασκαλάκη με τίτλο Τα χαμένα γράμματα.
Μια νέα Μυστική Αποστολή στην ακριτική Κάλυμνο –που ξεκινά από τα χρόνια της δικτατορίας και της αντίστασης και φτάνει ως τις μέρες μας– περιμένει τα παιδιά να την εξιχνιάσουν.

Εκείνο το καλοκαίρι θα έμενε χαραγμένο στη μνήμη τους. Ο Φίλιππος και η Παρασκευή ταξίδευαν για πρώτη φορά μόνοι τους –χωρίς κανέναν μεγάλο μαζί τους– για να συναντήσουν τον μπαμπά τους που έμενε στην Κάλυμνο. Μαζί του θα πέρναγαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η παρέα θα μεγάλωνε με την Κάτια και την Ποθούλα. Κι ενώ οι μέρες κυλούσαν εξερευνώντας το νησί και μαθαίνοντας την ιστορία του, τα παιδιά ανακαλύπτουν δύο γράμματα που δεν είχαν φτάσει ποτέ στον παραλήπτη τους και μια ολόκληρη ιστορία που είχε θαφτεί στον χρόνο.


Εικονογραφημένο

Για παιδιά ηλικίας 3+

Σειρά:
Γνωρίζω τη μυθολογία

Εικόνες: Θάνος Τσίλης

ISBN: 978-618-02-1505-2
Kωδικός: 14413
Σελίδες: 40
Τιμή: 8,99 €
Διαστάσεις: 22 x 24
Εξώφυλλο: σκληρό

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΕΤΑ

Τα τέρατα
της Μυθολογίας

Εικονογράφηση: Θάνος Τσίλης

Η αγαπημένη συγγραφέας Ιωάννα Μπαμπέτα επανέρχεται με ένα νέο βιβλίο στη σειρά «Γνωρίζω τη Μυθολογία» των εκδόσεων Μίνωας με τίτλο Τα τέρατα της Μυθολογίας!

Στη μυθολογία μας υπήρχαν ήρωες αλλά και θεοί που είχαν ανθρώπινη μορφή.
Υπήρχαν όμως και πλάσματα διαφορετικά, τέρατα πολύ τρομακτικά!
Που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές, αλλά νικήθηκαν τις περισσότερες φορές...
Ας τα γνωρίσουμε!



Σειρά:
Μικρή Μυθολογία

Νέα σειρά βιβλίων από τους δημιουργούς των επιτυχημένων σειρών
«Το μπλοκάκι ενός UFO» και «Ένα μυστήριο για τον... Μπούφο»!

Με απίθανη εικονογράφηση και σε μικρό μέγεθος, το κάθε βιβλίο περιγράφει έναν από τους θεούς του Ολύμπου: τα χαρακτηριστικά του, τα κατορθώματά του, τα σύμβολά του!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

Σελίδες: 24
Τιμή: 1,99€ ● Διαστάσεις: 14 x 13
     Μαλακό εξώφυλλο


ΣΕΙΡΑ:
ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

Εικονογραφημένο
για παιδιά ηλικίας 3+

Η σειρά Κλασικοί θησαυροί συλλέγει τα σημαντικότερα μυθιστορήματα της παγκόσμιας και της ελληνικής λογοτεχνίας και τ παρουσιάζει
διασκευασμένα για παιδιά, ώστε να μην ξεχαστούν ποτέ!

ISBN: 978-618-02-1507-6
Kωδικός: 14270
Σελίδες: 40
 Τιμή: 11,10€
 Διαστάσεις: 23,5 x 26,5
Εξώφυλλο: σκληρό

ΕΛΕΑΝΟΡ ΠΟΡΤΕΡ

Πολυάννα

Διασκευή: Μαρία Δασκαλάκη

Εικονογράφηση: Νίκος Γιαννόπουλος

Μόλις κυκλοφόρησε στην επιτυχημένη σειρά «Κλασικοί Θησαυροί» η Πολυάννα σε διασκευή της Μαρίας Δασκαλάκη και εικόνες του Νίκου Γιαννόπουλου.
Το πρωτότυπο κείμενο γράφτηκε το 1913 και θεωρείται το πιο γνωστό μυθιστόρημα της Ελεάνορ Πόρτερ. Η συγγραφέας μάς ξεναγεί στον κόσμο της αθωότητας ενός παιδιού, του οποίου η θετική ενέργεια έχει τη μυστική δύναμη να απαλύνει τις πιο θλιβερές κοινωνικές και προσωπικές καταστάσεις.  

Όταν η εντεκάχρονη Πολυάννα έχασε και τους δύο γονείς της, την ανέλαβε η αδερφή της μητέρας της. Το κοριτσάκι δεν περίμενε με τίποτα πως η θεία Πόλι, που θα τη φιλοξενούσε αποδώ κι εμπρός, θα ήταν τόσο ιδιότροπη και αυστηρή. Όμως, η Πολυάννα βρίσκει παρηγοριά σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με τον μπαμπά της, στο «παιχνίδι της χαράς», σύμφωνα με το οποίο σε καθετί που μας συμβαίνει, υπάρχει κάτι καλό που μπορεί να μας κάνει χαρούμενους. Έτσι σιγά σιγά μεταφέρει στη θεία της τον ενθουσιασμό και τη χαρά της. Κι εκείνη αρχίζει να αλλάζει…   

                           
Για παιδιά ηλικίας 2+

Εικονογραφημένα

ISBN: 978-618-02-1546-5
Kωδικός: 14274
Σελίδες: 32 ● Τιμή: 9,99 €
 Διαστάσεις: 22 x 22
Εξώφυλλο: σκληρό

ΕΜΑΝΙΕΛ ΜΑΣΟΝΟ

Εικονογράφηση: Μελανί Κομπ
Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα

Δύο νέα, επίκαιρα θέματα θα απασχολήσουν τον αγαπημένο φίλο των παιδιών!           Αυτή την άνοιξη αναζητήστε δύο νέους τίτλους της αγαπημένης σειράς «Ο ΤΙΜΟΣ», που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μίνωας.
   Σε κάθε βιβλίο του Τίμου παρουσιάζεται ένα θέμα γύρω από την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων. Στο τέλος κάθε ιστορίας υπάρχει και ένα απίθανο δώρο-έκπληξη!

Ο ΤΙΜΟΣ
μαθαίνει ποδήλατο

Ο Τίμος είναι πανέτοιμος να μάθει ποδήλατο. Φοράει το κράνος του, πηγαίνει στο πάρκο και ξεκινά να σπρώχνει τα πετάλια. Τι ωραίο που είναι το ποδήλατο!

Ο ΤΙΜΟΣ
στον ζωολογικό κήπο

Ο Τίμος πηγαίνει με τον μπαμπά του στον ζωολογικό κήπο. Δεν έχει δει ποτέ από κοντά ούτε λιοντάρι ούτε καμηλοπάρδαλη αλλά ούτε και παπαγάλο...


ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ 

Νέα σειρά καρτονέ των εκδόσεων Μίνωας «Για μικρά χεράκια» που επιτρέπει στα παιδιά να αγγίξουν, να αισθανθούν και να μάθουν τον κόσμο γύρω τους!
Σε έντονα χρώματα και με χνουδωτές επιφάνειες, τα πιο μοντέρνα καρτονέ της αγοράς για πολύ μικρά παιδιά.

  
ISBN: 978-618-02-1453-6
Kωδικός: 04114
Σελίδες: 10 • Τιμή: 11,10€
 Διαστάσεις: 26 x 26
Εξώφυλλο: καρτονέ

Ζωάκια

Ένα πολύχρωμο διαδραστικό βιβλίο ιδανικό για πολύ μικρά χεράκια. Με χνουδωτές επιφάνειες μαθαίνει στα παιδιά πού ζουν τα ζώα και τα βοηθάει να αντιληφθούν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους!


 ISBN: 978-618-02-1452-9
Kωδικός: 04115
Σελίδες: 10 • Τιμή: 11,10€
 Διαστάσεις: 26 x 26
Εξώφυλλο: καρτονέ

Οχήματα

Ένα πολύχρωμο διαδραστικό βιβλίο ιδανικό για πολύ μικρά χεράκια. Με χνουδωτές επιφάνειες μαθαίνει στα παιδιά τα οχήματα και τα βοηθάει να αντιληφθούν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους!


ISBN: 978-618-02-1481-9 Kωδικός: 11181
Σελίδες: 58 • Τιμή: 6,99€
 Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: μαλακό

Ελευθερία Βαρελά

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Εικόνες: Νίκη Λεωνίδου

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν! Δύο καινούρια βιβλία από την έμπειρη εκπαιδευτικό Ελευθερία Βαρελά βασισμένα στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, με δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα παιδιά που τελείωσαν τη Β’ και τη Γ’ Δημοτικού να συνδυάσουν το καλοκαίρι με τη δημιουργική μάθηση!

Για παιδιά που τελείωσαν τη Β’ Δημοτικού

Ο Κωστής και η Βιβή μόλις τελείωσαν τη Δευτέρα. Μάθανε γραμματική, φαρσί αριθμητική, κι ετοιμάζουνε βαλίτσες για να πάνε εξοχή!
Μέσα από μια παιχνιδιάρικη επανάληψη όσων έμαθαν στη Β' Δημοτικού, τα παιδιά παρακολουθούν τον Κωστή και τη Βιβή στις διακοπές τους, παίζουν μαζί τους και τους βοηθούν να λύσουν διάφορα προβλήματα που τους παρουσιάζονται. Έτσι ξαναθυμούνται όλα όσα έμαθαν την προηγούμενη χρονιά με σύμμαχό τους πάντα το παιχνίδι!


Για παιδιά που τελείωσαν τη Γ’ Δημοτικού

Η Πόπη και ο Απόστολος τελειώσανε την Τρίτη. Μάθανε τους δεκαδικούς, νερό μυθολογία, τώρα παιχνίδια στο νησί κάστρα στην παραλία!
Μέσα από μια παιχνιδιάρικη επανάληψη όσων έμαθαν στη Γ' Δημοτικού, τα παιδιά παρακολουθούν τον Απόστολο και την Πόπη στις διακοπές τους, παίζουν μαζί τους και τους
βοηθούν να λύσουν διάφορα προβλήματα που τους παρουσιάζονται. Έτσι ξαναθυμούνται όλα όσα έμαθαν την προηγούμενη χρονιά με σύμμαχό τους πάντα το παιχνίδι!




Αστέρια του ποδοσφαίρου

Για παιδιά ηλικίας 8+

ISBN: 978-618-02-1496-3
Kωδικός: 01170
Σελίδες: 128 • Τιμή: 7,99€
 Διαστάσεις: 13 x 20
Εξώφυλλο: μαλακό

ΣΑΪΜΟΝ ΜΑΓΚΦΟΡΝΤ ● ΝΤΑΝ ΓΚΡΙΝ

ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μετάφραση:
 Πετρούλα Γαβριηλίδου


Οι εκδόσεις Μίνωας εγκαινιάζουν μια νέα παιδική με τίτλο «Αστέρια του ποδοσφαίρου».
Οι μικροί φαν του ποδοσφαίρου θα ανακαλύψουν μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες αυτών των βιβλίων όλα τα σκορ και τις διακρίσεις, καθώς και πληροφορίες για το πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους οι αγαπημένοι τους αθλητές.

Ο Μέσι
τα σπάει!

Ανακάλυψε πώς ο Λιονέλ Μέσι άφησε το σπίτι του στην Αργεντινή για να γίνει ο βασικός επιθετικός της
Μπαρτσελόνα, να κερδίσει πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα και να αναγνωριστεί ως «Ο Καλύτερος Όλων των Εποχών».

Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Μέσι και δες γιατί τελικά...

Ο Μέσι τα σπάει!


                                           ISBN: 978-618-02-1497-0
Kωδικός: 01171
Σελίδες: 128 • Τιμή: 7,99€
Διαστάσεις: 13 x 20
Εξώφυλλο: μαλακό

Ο Ρονάλντο
τα σπάει!

Μάθε πώς έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το να κλοτσάει πλαστικά μπουκάλια στους δρόμους της Μαδέιρα στο να γίνει ποδοσφαιρικό είδωλο της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλητισμού στον κόσμο. Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Ρονάλντο και δες γιατί τελικά...
Ο Ρονάλντο τα σπάει!


ΣΕΙΡΑ:
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΘΕΜΑ:
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Εικονογραφημένο
για παιδιά ηλικίας 3+

ISBN: 978-618-02-1508-3
Kωδικός: 14271
Σελίδες: 32
 Τιμή: 12,20€
 Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: σκληρό

ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Μπαμπά, σ’ αγαπώ!

Εικονογράφηση: Νίκη Λεωνίδου 

Το νέο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη Μπαμπά, σ’ αγαπώ!, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, σε εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου.
Μια τρυφερή ιστορία για τη σχέση που κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει με τον πατέρα του!

Μπορεί στ’ αλήθεια ένας μπαμπάς να χαμογελάει περισσότερο και να κατσουφιάζει λιγότερο; Μπορεί να χαρίσει χρόνο στο «λουλούδι του», στην κόρη του, και να μην αφήσει τις αναποδιές να μπαίνουν στη μέση; Οι στιγμές και οι συνήθειες αλλάζουν όταν εκείνη ταρακουνάει τα νερά, διεκδικεί και απαιτεί την παρουσία του. Ένας όμορφος κόσμος ξετυλίγεται με άξονα τον πιο ισχυρό δεσμό, εκείνον του πατέρα και της κόρης. Μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα κι αγάπη για την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου.

                                  Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ Reviewed by Dominica on Μαΐου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.