Δελτίο Τύπου-"Ανατομία ενός καλλιτέχνη"-Ισαβέλλα Πρίτσα-Εκδόσεις Ελκυστής

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ανατομία ενός καλλιτέχνη" της συγγραφέως μας Ισαβέλλας Πρίτσα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μερικές φορές η ζωή είναι σαν το κοντσέρτο του Grieg, σε λα ελάσσονα, για πιάνο. Άλλες πάλι θυμίζει τη «Θρηνωδία για τους Νεκρούς της Χιροσίμα» του Penderecki. Όταν η ατυχία χτυπά την πόρτα του σπιτιού της πιανίστριας και βασίλισσας του κυνισμού, Νόρας, τότε δεν μπορεί παρά να καταφύγει στο σπίτι του παιδικού της φίλου, νυν διάσημου βιολονίστα και καρδιοκατακτητή. Αναζητώντας την ηρεμία που δεν μπορούσε να βρει στο καμένο της σπίτι ανακαλύπτει παραχαράκτες, σατανικά μέντιουμ, αιρέσεις και υπερφίαλα δεύτερα βιολιά της Κρατικής.

Σε μια μαύρη κωμωδία γεμάτη μουσική, έναν μπερδεμένο έρωτα, έτοιμη σούπα και ανθρωποκυνηγητό, η Νόρα ψάχνει να βρει τον εαυτό της μέσα από τις νότες των κομματιών που τόσο καλά γνωρίζει. Άραγε μπορεί να ξεφύγει από υπεραιωνόβια μέντιουμ δολοφόνους, γόνους γνωστών οικογενειών και μπλεξίματα που ποτέ δε ζήτησε ή ίσως καλύτερα να τα παρατήσει και να ακούσει λίγη τζαζ;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Ισαβέλλα Πρίτσα είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν φοιτήτρια στην κατεύθυνση ζωγραφικής του Εικαστικού Τμήματος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, ειδικού αρμονίας και αντίστιξης. Επίσης γνωρίζει κιθάρα, ιαπωνικά και ντραμς. Περνάει τον ελεύθερο χρόνο της τραβώντας φωτογραφίες, γράφοντας ιστορίες, παίζοντας D&D και ακούγοντας μουσική. Κατοικεί στην Αθήνα.

Το βιβλίο της «Ανατομία ενός καλλιτέχνη» είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 336

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-00-2

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ανατομία ενός καλλιτέχνη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ανατομία-ενός-καλλιτέχνη/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Ανατομία ενός καλλιτέχνη"-Ισαβέλλα Πρίτσα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ανατομία ενός καλλιτέχνη"-Ισαβέλλα Πρίτσα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.