Μία μικρή υπενθύμιση!

 


                                                (Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)


      Δεν μου αρέσει να κουνώ το δάχτυλο σε κανέναν καί να προβαίνω σε παρατηρήσεις,αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε μία μικρή υπενθύμιση ενός βασικού κανόνα του blog. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το blog το διαχειρίζομαι αποκλειστικά καί μόνο εγώ,με αρκετή προσωπική εργασία καί μεράκι. Τα κείμενα των κριτικών γράφονται από εμένα καί οι φωτογραφίες που κοσμούν τα άρθρα αυτών έχουν ''τραβηχθεί'' πάλι από εμένα. Οι φωτογραφίες που κοσμούν τις συνεντεύξεις κι άλλα άρθρα ανήκουν στους αντίστοιχους εκδοτικούς οίκους. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως όταν ''ανεβαίνουν'' κάποια άρθρα καί δεν είναι δικές μου οι φωτογραφίες που τα κοσμούν,αναφέρομαι στην πηγή προέλευσης της εκάστοτε φωτογραφίας,ή,αναφέρω πως δεν μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα αυτής. Πού θέλω να καταλήξω με όλο αυτό; 

   Δυστυχώς,έχω παρατηρήσει να γίνεται αναπαραγωγή των δικών μου φωτογραφιών-που ανήκουν αποκλειστικά στο blog μου ''Dominica Amat''- καί να αναδημοσιεύονται από άλλες σελίδες ως δικές τους χωρίς να αναφέρεται ως πηγή προέλευσης των φωτογραφιών το blog,ή,να έχουν ζητήσει καί πάρει την έγκρισή μου(έχω αποδείξεις πάνω σε αυτό,δεν μιλώ αυθαίρετα). Εύχομαι μελλοντικά να μην επαναληφθεί καί να μην χρειαστεί να λάβω άλλα μέτρα. Ας αναφερθώ,λοιπόν,μία ακόμη-ελπίζω τελευταία-φορά σε αυτό τον κανόνα:


Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή των κειμένων των κριτικών(μέρος,ή,του συνόλου αυτών) καί η αναδημοσίευση των φωτογραφιών του blog(είτε αυτές που κοσμούν τα άρθρα των κριτικών,ή,όσες ''ανεβαίνουν'' στον επίσημο λογαριασμό του blog στο instagram) από τρίτους χωρίς την έγκρισή μου καί την αναφορά στο όνομα του blog ως πηγή προέλευσής τους.


    Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας κι όλη την στήριξη κι αγάπη που δείχνετε στο blog μου από την αρχή έως καί σήμερα. Να είστε πάντα καλά,περιτριγυρισμένοι/ες από πολλά καί καλά βιβλία!


                                                      Με εκτίμηση,Κυριακή Γανίτη 

                                     Διαχειρίστρια/κάτοχος του blog Dominica Amat





Μία μικρή υπενθύμιση! Μία μικρή υπενθύμιση! Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.