Δελτίο Τύπου-"Οι επιλογές που με έκοψαν στα δύο"-Ελένη Γεωργούση-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι επιλογές που με έκοψαν στα δύο" της συγγραφέως μας Ελένης Γεωργούση!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

‘Η ζωή μας αποτελείται από ένα παζλ επιλογών. Δυστυχώς για εμένα, φαίνεται να έκανα όλες τις λάθος. Πολλές φορές σκέφτομαι πως αν έβρισκα έναν μαγικό τρόπο να γυρίσω τον χρόνο πίσω, ίσως απόψε να έπεφτα επάνω στο κορμί σου με ορμή και το πρωί να ξυπνούσα μέσα στη γεμάτη θαλπωρή αγκαλιά σου. Το καλό με τις επιλογές είναι πως καθορίζουν τις προσωπικότητές μας, ενώ το κακό είναι πως πρέπει να ζούμε με τις συνέπειες’.

Αν εθελοτυφλείς και κάνεις τη λάθος επιλογή να ερωτευτείς τον λάθος άνθρωπο, τότε ο έρωτας θυμίζει πόλεμο, αίμα, θλίψη και μπορεί να αποβεί μοιραίος.

Αν όμως η καλή μοίρα στείλει στα μονοπάτια σου έναν άνθρωπο που αξίζει να παλέψεις για αυτόν, τότε ο έρωτας θυμίζει ένα κρυστάλλινο ποτήρι, γεμάτο από κόκκινο, γλυκό κρασί.

Ένα μυθιστόρημα στο οποίο είναι κυρίαρχη η δύναμη του νεανικού έρωτα, του εφηβικού δράματος αλλά και μιας ώριμης επιτυχίας.

Η Μαρία φαίνεται να πέφτει από το ένα σκαλοπάτι στο άλλο, με τον Αχιλλέα να τρέχει πάντα κοντά της για να της επουλώσει τις πληγές.

Μία φιλία, ένας κρυφός έρωτας, ένα παιχνίδι της μοίρας.

Όλα τα σημάδια ήταν μπροστά στα μάτια της, σε κάθε της βήμα, κι όμως εκείνη έκανε πως δεν τα έβλεπε, ώσπου η ζωή άνοιξε τα χαρτιά της, ένα ένα μπροστά της.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Ελένη Γεωργούση είναι γεννημένη το 1999 στη Γερμανία, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στην εφηβική της ηλικία ξεκίνησε να διαβάζει μυθιστορήματα και να ασχολείται με τη συγγραφή. Έχει δοκιμάσει αρκετών ειδών εργασίες, ποτέ όμως δεν έβγαλε την ανάγνωση από την καθημερινότητά της. Έχει ζήσει σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, όμως πλέον ζει μόνιμα στη Νάουσα Ημαθίας μαζί με τον σύντροφό της.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 282

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-058-5

Τιμή: 14,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Οι επιλογές που με έκοψαν στα δύο" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-epiloges-pou-me-ekopsan-sta-dio/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Οι επιλογές που με έκοψαν στα δύο"-Ελένη Γεωργούση-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οι επιλογές που με έκοψαν στα δύο"-Ελένη Γεωργούση-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.