ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: NEIL DE GRASSE TYSON - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


Neil deGrasse Tyson

 

Επιστολές από έναν αστροφυσικό

 

Το βιβλίο προλογίζει ο Παύλος Καστανάς, δημιουργός του καναλιού ASTRONIO.

 

Ο αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson έχει προσελκύσει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς διαδικτυακών ακολούθων στον κόσμο, χάρη στον μεταδοτικό τρόπο με τον οποίο μιλά για την επιστήμη και το σύμπαν μας. Το μπεστ-σέλερ του Αστροφυσική για βιαστικούς (2017) πρόσφερε σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο αναγνώστες μια εύστοχη και προσιτή κατανόηση του σύμπαντος.


Τώρα ο Tyson μάς αποκαλύπτει την αλληλογραφία του με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που τον προσέγγισαν αναζητώντας απαντήσεις σε μικρά ή μεγάλα ερωτήματα σχετικά με την επιστήμη, την πίστη, τη φιλοσοφία, τη ζωή και –φυσικά– τον Πλούτωνα.


Οι εύστοχες, ενθουσιώδεις και συχνά χιουμοριστικές απαντήσεις του αντικατοπτρίζουν τη δημοτικότητά του και την ικανότητά του να μας διδάσκει με κατανοητό τρόπο τα μυστικά του σύμπαντος.


Το πιο ειλικρινές και εγκάρδιο έργο του μέχρι σήμερα, Επιστολές από έναν αστροφυσικό, μας εισάγει σε μια νέα, προσωπική διάσταση της αναζήτησής του ως προς τη θέση μας στο σύμπαν.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:




Ο Neil deGrasse Tyson είναι αστροφυσικός. Εργάζεται στο Αµερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη και παράλληλα κατέχει τη θέση του διευθυντή του Πλανηταρίου Χέιντεν. Τελείωσε το High School of Science του Μπρονξ, απέκτησε πτυχίο στη Φυσική από το Πανεπιστήµιο του Χάρβαρντ και διδακτορικό στην Αστροφυσική από το Πανεπιστήµιο Κολούµπια. Ζει στο Μανχάταν µε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN978-618-215-058-0

Τιμή: 18,02 με ΦΠΑ

Σελίδες: 328




 Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





 

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: NEIL DE GRASSE TYSON - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: NEIL DE GRASSE TYSON - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.