Δελτίο Τύπου-"Ματωμένος Κάκτος"-Μαρίνα Χρόνη-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ματωμένος Κάκτος" της συγγραφέως μας Μαρίνας Χρόνη!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Ο κάκτος πάνω στο τραπέζι τράβηξε την προσοχή του. Κοίταξε το φυτό με θαυμασμό, τα αγκάθια γύρω του το προστάτευαν. Οι άνθρωποι δεν το άγγιζαν, φοβόντουσαν τα τείχη του. Στη θέση του κάκτου έβαλε τον εαυτό του, ήταν μόνος και πλήγωνε τους ανθρώπους. Ο κάκτος όμως ήταν αυτόνομος, δεν χρειαζόταν κανέναν, δεν ένιωθε πόνο. Ζήλευε την υπόστασή του, ήταν το πιο όμορφο φυτό που είχε δει».

 

Ο δεκαεπτάχρονος Ορφέας μεγαλώνει όλη του τη ζωή βουτηγμένος στις ενοχές και με έναν πατέρα που δε μοιάζουν να χωρούν στον ίδιο κόσμο. Ο μόνος τρόπος να ηρεμεί είναι όταν κάνει κακό στον εαυτό του. Το βράδυ των γενεθλίων του αποφασίζει να δώσει τη δική του λύση στα βάσανά του, όταν η γνωριμία με τη Δανάη τον κάνει να δει μια διαφορετική πλευρά της ζωής. Τα προβλήματα δεν αργούν να φανούν στη σχέση τους, καθώς ο Ορφέας εγκλωβισμένος στον δικό του κόσμο, δεν αφήνει χώρο για τίποτα άλλο στη ζωή του. Δίπλα του, ο αδερφός του και το αφεντικό του μάταια προσπαθούν να τον τραβήξουν από την άβυσσο στην οποία βουλιάζει όλο και περισσότερο. Θα καταφέρει ο Ορφέας να ξεφύγει από την τιμωρία που έχει βάλει στον εαυτό του και να βρει τη λύτρωση που τόσο λαχταρά;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρίνα Χρόνη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής και από μικρή ηλικία, γράφει μυθιστορήματα και διηγήματα. Αγαπάει τη λογοτεχνία και τις τέχνες γενικότερα. Ερασιτεχνικά, ασχολείται με τον χορό, το θέατρο και τη γιόγκα. Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών σε σχολεία. Το πρώτο της μυθιστόρημα, “Όρκος στις Φλόγες”, κυκλοφορεί από τις “Εκδόσεις Ελκυστής”.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 250

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-089-9

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Ματωμένος Κάκτος" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/matomenos-kaktos/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Ματωμένος Κάκτος"-Μαρίνα Χρόνη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ματωμένος Κάκτος"-Μαρίνα Χρόνη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.