ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1 BIΒΛΙΟ ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. 100 ΑΤΑΚΕΣ. 100 ΙΣΤΟΡΙΕΣ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ - Εκδόσεις Κάκτος


ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ

100 ατάκες. 100 ιστορίες.

1 βιβλίο.

 

Ένα πρωτότυπο συγγραφικό project με θέμα τον έρωτα, στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις!!!

 Είναι η ατάκα που σου έρχεται στο νου κάθε τόσο, σαν leitmotiv της σχέσης σας. Η ατάκα που λέτε μεταξύ σας και μόνο εσείς οι δυο καταλαβαίνετε – σαν κωδικό σε μια συνομωσία ολοδική σας. Η ατάκα που σημάδεψε μια στιγμή σας, ή εκείνη που επέζησε ενός χωρισμού. Είναι μια φράση που στο μυαλό σου θα συνδέεται πάντα με το «οι δυο μας».

 Είναι μια ατάκα, τέλος πάντων, που έχει το κόκκινο χρώμα του έρωτα.

 

Αυτή την ατάκα περιμένει η Μαρία Τσατσάκη για να γράψει γύρω από αυτήν μια ιστορία. Αναζητά να συλλέξει 100 ατάκες για τον έρωτα και να γράψει 100 ιστορίες. Οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ θα τις εκδώσουμε σε ένα βιβλίο που θα έχει ψήγματα από 100+1 ανθρώπους: τους 100 που θα προσφέρουν τις ατάκες σας, συν τη συγγραφέα, που θα εμπνευστεί από αυτές.

Μπορείς να προσφέρεις τη δική σου ατάκα στην ιστοσελίδα της atakaistoria.gr!  


 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Η Μαρία Τσατσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Marketing και έκανε μεταπτυχιακό στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα πριν περίπου 10 χρόνια από μια πρακτική άσκηση σε μια διαφημιστική εταιρεία και μέχρι τώρα έχει δουλέψει σε τρείς διαφορετικές πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα Marketing. Έξω από το γραφείο, χορεύει, είναι μέλος θεατρικής ομάδας, έχει κάνει σεμινάρια συγγραφής και αρκετά εθελοντικά προγράμματα, γιατί η σύνδεση με τον κόσμο της δίνει μια μοναδικότητα στην καθημερινότητα της. Αναζητά ατάκες για γίνουν ιστορία και να μείνουν στην ιστορία! Είναι ο τρόπος της για να μοιράζεται με τους ανθρώπους στιγμές, συναισθήματα και εμπειρίες από την καθημερινότητα τους. Δίνει πνοή στις ατάκες μέσα από τις ιστορίες. Δημιουργώντας την atakaistoria.gr, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα  και σε λίγους μήνες θα γίνει βιβλίο από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες
  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1 BIΒΛΙΟ ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. 100 ΑΤΑΚΕΣ. 100 ΙΣΤΟΡΙΕΣ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ - Εκδόσεις Κάκτος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1 BIΒΛΙΟ ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. 100 ΑΤΑΚΕΣ. 100 ΙΣΤΟΡΙΕΣ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ - Εκδόσεις Κάκτος Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.