Δελτίο Τύπου-"Άλκηστη"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Άλκηστη" της συγγραφέως μας Μαρίας Κέιτζ!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Άλκηστη ψάχνει απεγνωσμένα το δαχτυλίδι του πατέρα της. Χάθηκε στο ατύχημα που είχε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του. Η πορεία του δαχτυλιδιού την οδηγεί στην Τοσκάνη, στην Αγγλία και πίσω στην Ελλάδα για να ανακαλύψει πως πίσω από το δαχτυλίδι υπάρχουν ιστορίες που ούτε φαντάζεται. Μυστικά καλά κρυμμένα και ξεχασμένα στον χρόνο.

Τώρα είναι η στιγμή όλα να έρθουν στο φως και η ευκαιρία να διεκδικήσει το δικό της δαχτυλίδι. Εκείνο που της ανήκει από τότε που γεννήθηκε. Θα αφήσουν τα πάθη και τα μίση να βρεθεί το δαχτυλίδι της και να αποκαλυφθούν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Μαρία Κέιτζ (Μαρία Κλουβιδάκη) ζει στο Λουτράκι Κορινθίας. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο. Η καταγωγή της είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και από την Κέρκυρα.

Είναι βιβλιοθηκονόμος στο επάγγελμα και έχει δουλέψει στη βιβλιοθήκη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και στη βιβλιοθήκη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.

Η αγάπη της για τα βιβλία ήταν φυσικό επακόλουθο στη ζωή της και η συγγραφή ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 180

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-118-6

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Άλκηστη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/alkisti/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο Τύπου-"Άλκηστη"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Άλκηστη"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.