Δελτίο τύπου-"Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορίζοντας τους μάγους"-Αλέξανδρος Βαλσαμίδης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορίζοντας τους μάγους" του συγγραφέα μας Αλέξανδρου Βαλσαμίδη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο μεγάλος παιδαγωγός Αλέξανδρος Δελμούζος μάς είχε προειδοποιήσει για την τεράστια δύναμη που απολαμβάνει το ιερατείο στη χώρα μας και για τις ακατάβλητες προσπάθειές του να επικρατήσουν οι μεσαιωνικές ιδέες του. Η ισχύς αυτή, παρά τις υποκριτικές όσο και φαιδρές διακηρύξεις των κυβερνώντων τις τελευταίες δεκαετίες για τη δήθεν αμετάκλητη πορεία της Ελλάδας προς έναν εκσυγχρονιστικό παράδεισο, εξακολουθεί να υφίσταται αναλλοίωτη και να επηρεάζει ή ακόμη και να διαμορφώνει σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Η ανερυθρίαστη ψηφοθηρία των κομμάτων, αλλά, πρωτίστως, η συγκλονιστική αφέλεια των πιστών πως πανούργοι και αδίστακτοι ρασοφόροι θα διαμεσολαβήσουν για χάρη τους σε ένα υπέρτατο ον προκειμένου να γευτούν τις χαρές της μεταθανάτιας ύπαρξης, μας έχουν αιχμαλωτίσει στην γκροτέσκα κόλαση μιας βαλκανικής θεοκρατίας. Το ανά χείρας βιβλίο επικεντρώνεται στα πλήγματα που επιφέρουν στον πολιτισμό, την κοσμική κουλτούρα, τις ανθρώπινες σχέσεις και την ηθική συγκρότησή μας, οι ημιμαθείς και φανατικοί εκπρόσωποι των θρησκευτικών δογμάτων που επιδιώκουν λυσσωδώς να διατηρήσουν τα συμφέροντά τους εις βάρος της κοινωνικής προόδου και της ελευθερίας. Η απροκάλυπτη περιφρόνησή τους στις επιταγές του ανθρωπισμού και της επιστήμης και η σύμπλευσή τους με τους ισχυρούς της γης θέτουν εν κινδύνω την επιβίωσή μας. Ο μόνος τρόπος να διατηρήσουμε τη διανοητική αξιοπρέπειά μας και την ηθική αυτονομία μας είναι η εξορία των μάγων.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Αλέξανδρος Βαλσαμίδης γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, απορροφήθηκε στη συνέχεια από την παιδική του αγάπη, τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως ρεπόρτερ για 11 χρόνια σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της συμπρωτεύουσας. Προς το παρόν, βγάζει τα προς το ζην ως υπάλληλος στις οικογενειακές επιχειρήσεις ένδυσης γυναικών.

Αιώνιο θύμα παρεξηγήσεων και καβγάδων, εκτιμά παθολογικά το διάβασμα και τις καταστροφικές μπαρότσαρκες. Απεχθάνεται, μεταξύ πολλών άλλων, τα επιτυχημένα ραντεβού, τους εξυπνάκηδες, τους αισιόδοξους, τις μεγάλες παρέες, την τεχνολογία, το καλοκαίρι, τις δυναμικές γυναίκες και τους πολυπράγμονες άνδρες και κυρίως όσους διαβάζουν για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Αμετανόητος λάτρης των αδιέξοδων σχέσεων, του χειμώνα και όσων θάβει βαθιά το χιόνι.

Το πρώτο του βιβλίο, Ο αυνανιστής, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Τριτωνίδα το 2018. Ακολούθησαν οι Swingers, Συνεντεύξεις και Εξομολογήσεις, το 2019, επίσης από τις Εκδόσεις Τριτωνίδα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Δοκίμιο

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 478

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-121-6

Τιμή: 17,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορίζοντας τους μάγους" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/i-litrosi-tis-atheias/

 Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



   Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο τύπου-"Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορίζοντας τους μάγους"-Αλέξανδρος Βαλσαμίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορίζοντας τους μάγους"-Αλέξανδρος Βαλσαμίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.