Νέες κυκλοφορίες - Δελτία Τύπου - Εκδόσεις Ιβίσκος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγγραφέας: Νίκος Γιαννακόπουλος
Τίτλος: Ταξίδι Δίχως Τέλος
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 17,10 €
Σελίδες: 264
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση, Ψυχολογία, Λογοτεχνία
ISBN: ISBN 978-618-5505-81-3

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Προτού αγοράσεις αυτό το βιβλίο, σκέψου τι θα απαντούσες στις παρακάτω ερωτήσεις, όχι με βάση τη
ΛΟΓΙΚΗ, αλλά με το τι σου λέει η ΚΑΡΔΙΑ σου:

Θα συνέχιζες να κάνεις το ίδιο επάγγελμα;
Θα ήθελες να είσαι με τον άνθρωπο που είσαι τώρα;
Θα επένδυες με αντίστοιχο τρόπο τον χρόνο σου;

Σε περίπτωση που δεν απάντησες σε όλα θετικά ή αμφιταλαντεύτηκες για την απάντησή σου, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς, για να ζήσεις μια ζωή όπως τη θέλεις. Ας μην αναβάλουμε τίποτα. «Αυτός που βάζει τις τελευταίες πινελιές κάθε μέρα, θα έχει πάντα χρόνο μπροστά του» έλεγε ο Σενέκας. Σκοπός, βέβαια, δεν είναι να παραβιάσουμε νόμους και κανόνες, ούτε να αγνοήσουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά να ζούμε με πάθος, σύνεση και ζωντάνια. Θα υπάρξουν αμέτρητες διακοπές στην καθημερινότητα, όπως μηνύματα, τηλέφωνα, απρόβλεπτα γεγονότα και επισκέπτες. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τα υπάρχοντά μας. Ας κάνουμε το ίδιο και με τον χρόνο μας.

Κάθε μέρα τρέχουμε για να προλάβουμε, αλλά μήπως ξεχνάμε να ζήσουμε;

Το «Ταξίδι δίχως τέλος» είναι μια ιστορία αυτοβελτίωσης που θα σε καθηλώσει. Ο Ανρί, ο ήρωας του βιβλίου, ένας απλός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ζει τη ζωή του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Έχει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάζει στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει, έχει όνειρα και παλεύει γι’ αυτά. Καθώς ωριμάζει, μαθαίνει να διαχειρίζεται τα πράγματα που του συμβαίνουν με πιο παραγωγικό τρόπο και να απολαμβάνει το ταξίδι της ζωής.

Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος. Και μήπως αυτό είναι και η πεμπτουσία της;

Είπαν για το βιβλίο...

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, αναδεικνύει μέσα από τη ζωή του ήρωά του, το ταξίδι της μάθησης, της εξέλιξης, της μεταμόρφωσης. Και φωτίζει το μονοπάτι της υπέρβασης, του πώς δηλαδή ξεπερνάς αυτά που σε κρατούν πίσω, για να μπορέσεις να ζήσεις τη ζωή σου με νόημα και πληρότητα.

Αγνή Μαριακάκη
Ψυχολόγος – Κοινωνική Ερευνήτρια

Αυτό το βιβλίο είμαι σίγουρος ότι θα σε ταξιδέψει, θα σε εμπνεύσει και θα σε αλλάξει.

Απόστολος Κουμαρίνος
Ιδρυτής των theSPEAKERS

Βιογραφικό συγγραφέα


Ο Ο Νίκος είναι Συγγραφέας του Best Seller «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ». Είναι, επίσης, υποψήφιος Διδάκτωρ Μάρκετινγκ και Public Speaking Coach στους theSPEAKERS. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης στο κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και
Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πιστοποιημένος Coach. Η διδακτορική του διατριβή αφορά τη μελέτη της μη λεκτικής επικοινωνίας στη διαδικασία πώλησης και γενικότερα στο μάρκετινγκ, ενώ η διπλωματική του σχετιζόταν με τη γλώσσα του σώματος σε επίπεδο ηγετών.

Ο Νίκος πιστεύει στη δύναμη της επικοινωνίας, καθώς και στη σύνδεση των ανθρώπων, που μπορεί να αλλάξει τόσο την καθημερινότητα όσο και την ίδια τη ζωή. Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι «Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά από το πώς αντιδρούμε σε αυτά που μας συμβαίνουν».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγγραφέας: Lindsay C. Gibson
Τίτλος: Δυστυχώς δεν Διάλεξα τους Γονείς μου
Τίτλος πρωτότυπης έκδοσης: Adult Children
of Emotionally Immature Parents
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 352
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση
ISBN: ISBN 978-618-5505-83-7
Tιμή: 18.25€

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μήπως μεγάλωσες και εσύ με γονείς που ήταν απόμακροι; Δύστροποι; Εγωκεντρικοί; Απορριπτικοί; Ελεγκτικοί; Επικριτικοί; Μη-διαθέσιμοι;

Αν οι συναισθηματικές σου ανάγκες έμειναν ανεκπλήρωτες ή καταπιεσμένες στην παιδική σου ηλικία, το πιο πιθανό είναι να έχεις αποκτήσει ψυχικά τραύματα που τώρα σε επηρεάζουν άμεσα στην ενήλικη ζωή σου. Σε αυτό το ανατρεπτικό βιβλίο, η έγκυρη κλινική ψυχολόγος Lindsay Gibson αποκαλύπτει την καταστροφική φύση των συναισθηματικά ανώριμων γονέων, τα τοξικά μοτίβα με τα οποία μας έχουν σημαδέψει, και μας παρέχει πολύτιμους τρόπους για να θεραπευτούμε από τον πόνο, τη σύγχυση, τον θυμό και το αίσθημα εγκατάλειψης που μεταφέρουμε στο σήμερα από την παιδική μας ηλικία. Απελευθερώνοντας τον εαυτό μας απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα των γονιών μας, μπορούμε να ανακτήσουμε την αληθινή μας φύση, να ικανοποιήσουμε τις ψυχικές μας ανάγκες και να δημιουργήσουμε νέες, θετικές σχέσεις με όλους γύρω μας, ώστε να χτίσουμε μια πληρέστερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Ανακάλυψε τους τέσσερις τύπους τοξικών-ανώριμων γονέων

-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ-
Προκαλούν συναισθήματα αβεβαιότητας και άγχους

-ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ-
Προσπαθούν να τελειοποιήσουν τους πάντες και τα πάντα

-ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ-
Αποφεύγουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε τους αναστατώνει

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΙ-
Κλεισμένοι στον εαυτό τους, απαξιωτικοί και υποτιμητικοί

Βιογραφικό συγγραφέα


Η Lindsay C. Gibson, PsyD είναι κλινική ψυχολόγος, η οποία ειδικεύεται στην εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία με παιδιά-ενήλικες συναισθηματικά ανώριμων γονέων. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου Who You Were Meant to Be και αρθρογραφεί στη μηνιαία στήλη αυτοβελτίωσης για το περιοδικό Tidewater Women. Έχει διδάξει ως επίκουρη καθηγήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας του College of William and Mary, καθώς και στο Old Dominion University. Η Gibson ζει και εργάζεται στη Virginia Beach της Virginia. Σαν Φρανσίσκο.Νέες κυκλοφορίες - Δελτία Τύπου - Εκδόσεις Ιβίσκος Νέες κυκλοφορίες - Δελτία Τύπου - Εκδόσεις Ιβίσκος Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.