Δελτίο τύπου-"Το δικό μου παιδί!"-Γιώργος Γουλτίδης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το δικό μου παιδί!" του συγγραφέα μας Γιώργου Γουλτίδη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η πραγματική ιστορία του Γιώργου, ενός ανθρώπου που έμαθε σε μικρή ηλικία από τους θετούς του γονείς πως είναι υιοθετημένος. Έκτοτε, ενώ κατάφερε να αποδεχτεί αυτή την ιδέα, κάποιες τυχαίες συναντήσεις, συγκυρίες αλλά και η φυσική περιέργεια τον οδήγησαν στο να ερευνήσει και να ανακαλύψει πολλά για το παρελθόν του, τη ζωή των βιολογικών του γονέων αλλά και τα ίχνη όσων συγγενών του είναι ακόμη εν ζωή.

Μια ιστορία τρυφερή, που αγκαλιάζει την ευαίσθητη φύση του ανθρώπου, την αποφασιστικότητα και, πάνω απ’ όλα, την ανάγκη να ανακαλύψει αυτή την αλήθεια που θα του χαρίσει το ύψιστο καταφύγιο: την αγάπη.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Γουλτίδης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1968 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στην οποία και κατοικεί. Αποφοίτησε από τεχνική σχολή με την ειδικότητα του μηχανικού αυτοκινήτων και πήρε πτυχίο από ΙΕΚ ως βοηθός λογιστή.

Έως και σήμερα όμως, εργάζεται στον χώρο των πωλήσεων ως εξωτερικός πωλητής. Με αυτή του την ιδιότητα έχει επισκεφθεί τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και έχει γνωρίσει πολλούς ανθρώπους κάθε είδους. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, με κύριο θέμα την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Η προσωπική του ιστορία, αλλά και τα ακούσματά του από πολλούς ανθρώπους, τον ώθησαν να γράψει αυτό το βιβλίο και να μεταφέρει στους αναγνώστες του κάποιες θετικές σκέψεις.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 58

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-156-8

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Το δικό μου παιδί!" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/to-diko-mou-paidi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο τύπου-"Το δικό μου παιδί!"-Γιώργος Γουλτίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Το δικό μου παιδί!"-Γιώργος Γουλτίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.