Λεπτή & Ευτυχισμένη


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

                                                                  ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

  Μικρό αλλά θαυματουργό θα το χαρακτήριζα το βιβλίο της συγγραφέως κυρίας Μαρίας Λάμπρου. Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό,φέρει τον τίτλο ''Λεπτή & Ευτυχισμένη'' καί κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Καί για να σας προλάβω απευθύνεται τόσο σε άνδρες,όσο καί σε γυναίκες,γιατί πολύ απλά,η καλή ψυχολογία καί υγεία είναι δικαίωμα όλων μας ανεξαιρέτως.
 Ένα βιβλίο γραμμένο με έναν ανάλαφρο,οικείο καί χιουμοριστικό λόγο που ως σκοπό του έχει να βοηθήσει τους αναγνώστες καί να τους κάνει να δουν την απώλεια των περιττών κιλών σαν ένα αναζωογονητικό εγχείρημα κι όχι ως άλλη μία καταναγκαστική καί βαρετή εμπειρία που μας την επιβάλλουν οι άλλοι γύρω μας. Πρέπει να το θέσουμε ως στόχο αποκλειστικά για εμάς τους ίδιους. Για να βελτιώσουμε,όχι μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση,μα καί την ψυχική μας υγεία. Γιατί αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας καί δεν νοιαζόμαστε γι'αυτόν,όσο τέλειο κι αν είναι το σώμα μας,πάντα κάτι θα μας ''κρατάει'' πίσω.
  Η συγγραφέας παρουσιάζει μέσα στο βιβλίο 16 ενδιαφέροντα κι εύκολα μαθήματα,τα οποία θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας. Δεν πιέζει καί δεν κρίνει! Αντίθετα,συμβουλεύει καί μας ''επαινεί'' να συνεχίσουμε την πορεία μας. Το μόνο που μας ζητά είναι η προσήλωσή μας καί η σωστή εφαρμογή των όσων διαβάζουμε μέσα στο βιβλίο. Είναι απαλλαγμένο από τα ''πρέπει'' καί τα ''μη''.Επίσης,καταγράφει την δική της προσωπική εμπειρία,καθώς καί δύο άλλων ατόμων που ακολούθησαν τα βήματα που αναφέρονται μέσα στο βιβλίο κι έφτασαν εκεί που ήθελαν. Δείτε το σαν ένα επιπλέον κίνητρο καί ''σύμμαχο'' σε αυτό σας το ταξίδι.
  Δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή για να πει κάποιος/α ότι πρέπει να διαβάσει το εν λόγω βιβλίο καί να κάνει πράξη τα όσα αναφέρονται,αν δεν είναι πραγματικά έτοιμος/η για να κάνει αυτό το βήμα. Για μένα είναι ένα από τα πιο εναλλακτικά καί ενδιαφέροντα βιβλία ψυχολογίας καί προσωπικής ανάπτυξης που μπορεί να πιάσετε στα χέρια σας καί σας το προτείνω.
                                                   Αναζητήστε το!Καλές σας αναγνώσεις!

                                                                    ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το να απαλλαγείς για πάντα από το περιττό βάρος είναι κάτι εύκολο! Δυστυχώς, όμως, ο υποσυνείδητος νοητικός προγραμματισμός που έχεις δεχτεί μέχρι σήμερα σε εμποδίζει να πετύχεις τον στόχο σου. Για πόσο; Μήπως έφθασε η στιγμή να γίνεις ΕΣΥ κυρίαρχος του εαυτού σου και της ζωής σου; Μήπως έφθασε η στιγμή να κάνεις ΕΣΥ εσωτερικές αλλαγές που θα φέρουν εξωτερικά αποτελέσματα; Μήπως έφθασε η στιγμή να ΜΑΘΕΙΣ και να ΚΑΝΕΙΣ κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα;

Αυτό είναι ένα βιβλίο που επικεντρώνεται στο θέμα διαχείρισης βάρους και είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει.

Μέσα σε αυτό θα βρεις: – ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ – ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ – ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ για να αλλάξεις τα αναποτελεσματικά και δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψης που σε οδηγούν στην παχυσαρκία.

Αυτό το βιβλίο μπορεί πραγματικά να σου αλλάξει τη ΖΩΗ.

Θα σε διαφωτίσει και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την εσωτερική διάσταση του προβλήματος της υπερφαγίας. Θα  σου αποκαλύψει πως έχεις τη δύναμη και τη δυνατότητα να αλλάξεις τον εαυτό σου και το σώμα σου προς το καλύτερο, αρχίζοντας ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΕΥΓΝΩΜΩΝ

Λεπτή & Ευτυχισμένη Λεπτή & Ευτυχισμένη Reviewed by Dominica on Απριλίου 12, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.