Δελτίο τύπου για βιβλίο ''ΝΟΣΟΣ''-Εκδόσεις Λυκόφως



Μια ευχάριστη ιστορία φαντασίας που εξελίσσεται με φόντο ρεαλιστικά και καθημερινά θέματα όπως η σχέση γονέα και παιδιού, η φιλία, οι εμμονές και η λανθασμένη αντίληψη που μπορεί να έχουμε για τους ανθρώπους γύρω μας, είναι το μυθιστόρημα της Φανής Οιχαλιώτη «Νόσος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Βασική ηρωίδα η Εστέλα Μάρκεθ που μετακομίζει με την οικογένειά της στην Ελδόρα, μια πόλη της Ισπανίας που δεν καταγράφεται στους χάρτες, ενώ οι κάτοικοί της είναι καταραμένοι να βλέπουν ένα πτώμα με το πρόσωπό τους κάθε φορά που συμβαίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Η πόλη αποπνέει μια αύρα μαγείας που όμως γίνεται αντιληπτή από ελάχιστους ανθρώπους.
Η Εστέλα δημιουργεί έναν κύκλο γνωριμιών, με ένα χαρισματικό αγόρι που της κινεί αμέσως την προσοχή, τον σταρ του σχολείου της και μια κλίκα κοριτσιών. Σύντομα, τα ανεξήγητα φαινόμενα θα μπουν στο επίκεντρο της παρέας τους, ενώ θα θέσουν σε δοκιμασία τις οικογενειακές σχέσεις καθώς κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.
Ένα μυθιστόρημα για τη μαγεία, τις εμμονές και τα νεανικά όνειρα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Φανή Οιχαλιώτη
ΤΙΤΛΟΣ: Νόσος
ISBN: 978-618-5429-0-41
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21
ΣΕΛΙΔΕΣ: 202
ΤΙΜΗ: 11 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ


                                              Από το επίσημο δελτίο τύπου των εκδόσεων!
Δελτίο τύπου για βιβλίο ''ΝΟΣΟΣ''-Εκδόσεις Λυκόφως Δελτίο τύπου για βιβλίο ''ΝΟΣΟΣ''-Εκδόσεις Λυκόφως Reviewed by Dominica on Απριλίου 01, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.