Δελτίο Τύπου-"Το φθαρμένο μολύβι"-Ευγενία Β.Σιδέρη-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το φθαρμένο μολύβι" της συγγραφέως μας Ευγενίας Β. Σιδέρη!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή η οποία πραγματεύεται καθημερινά γεγονότα που προβληματίζουν και δημιουργούν συναισθήματα, άλλες φορές ευφορίας και άλλες όχι. Η διαφθορά, η φθορά του χρόνου και η έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας είναι κάποια από αυτά. «Το φθαρμένο μολύβι» στοχεύει στο να προβληματίσει γόνιμα τον αναγνώστη και να τονίσει πως η αμφισβήτηση δεν πρέπει να μας προκαλεί φόβο, αλλά αντιθέτως πρέπει να την αποζητούμε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σιδέρη Ευγενία γεννήθηκε στον Πειραιά και ζει στο Πέραμα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι ιδιώτης Παθολόγος. Για την ίδια η ποίηση αποτελεί μορφή έκφρασης, επικοινωνίας και κυρίως μέσο μεταλαμπάδευσης απόψεων, προβληματισμών καθώς και συναισθημάτων. «Το φθαρμένο μολύβι» πρόκειται για τη δεύτερη ποιητική της συλλογή. Προηγούμενη έκδοση: «Σκέψεις και όνειρα», Εκδόσεις bookstars, 2019
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Ποίηση
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σελίδες: 80
ISBN: 978-618-5424-85-5
Τιμή: 10,00 ευρώ
Χρόνος έκδοσης: 2020
Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής
Το βιβλίο "Το φθαρμένο μολύβι" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε
στο χώρο της λογοτεχνίας
ΜΑΖΙ!
Από το επίσημο newsletter του εκδοτικού!
Δελτίο Τύπου-"Το φθαρμένο μολύβι"-Ευγενία Β.Σιδέρη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το φθαρμένο μολύβι"-Ευγενία Β.Σιδέρη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.