Αλόη, Γανόδερμα, Κίσθος, Πρόπολη: Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

                                                           ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

   Παρατηρείται τα τελευταία χρόνια,μία στροφή μεγάλης μερίδας του πληθυσμού προς τα βότανα που φυτρώνουν κι ευδοκιμούν σε πολλά μέρη της χώρας μας,κυρίως λόγω των ευεργετικών τους ιδιοτήτων στην καθημερινότητά μας καί στην διαφύλαξη της σωματικής μας υγείας. Τα οφέλη από την χρήση βοτάνων κι άλλων θαυματουργών φυτών είναι είναι γνωστά από την αρχαιότητα,αν κι οι περισσότεροι/ες μοιάζει να τα ανακάλυψαν πρόσφατα.
  Η σημερινή μου βιβλιοπρόταση για εσάς είναι ένα πολύ ενδιαφέρον καί χρήσιμο βιβλίο. Ο λόγος για το δεύτερο συγγραφικό έργο της συγγραφέως κυρίας Αθηνάς Μαλαπάνη,με τίτλο ''Αλόη, Γανόδερμα, Κίσθος, Πρόπολη: Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς''. Ένα βιβλίο ιδανικό για τους λάτρεις των βοτάνων κι όσων επιθυμούν να μάθουν περισσότερα γι'αυτά.
  Στόχος της συγγραφέως,μέσω του συγκεκριμένου βιβλίου,είναι οι αναγνώστες να μάθουν τις ιδιότητες καί τις χρήσεις της αλόης,του γανοδέρματος,του κίσθου καί της πρόπολης. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει ότι αυτά είναι πανάκεια καί μπορούν να θεραπεύσουν εξ ολοκλήρου μία ασθένεια,ή,πάθηση. Μα τον τρόπο που βοηθούν για να νιώσουμε καλύτερα καί να μας ανακουφίσουν σε κάποιον βαθμό. Μην ξεχνάτε πως όλα τα βότανα καί οι φυτικές ρίζες δεν ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε άνθρωπο κι ούτε έχουν τα ίδια αποτελέσματα.
   Ο λόγος του βιβλίου είναι απλός καί οικείος. Δεν κουράζει καθόλου κι είναι απαλλαγμένος από περιττούς βερμπαλισμούς. Εύστοχα,κατ'εμέ,η συγγραφέας αναφέρεται σε κάποια αρχαία κείμενα που μιλούν για την χρήση αυτών εκείνη την εποχή. Ευτυχώς,δεν είναι υπερβολικά στον αριθμό,αλλά ακριβώς όσα χρειάζονται.
  Εγώ το βιβλίο το βρήκα άκρως ευχάριστο καί διδακτικό,γιατί έλαβα γνώση για πράγματα που μέχρι πρότεινος δεν γνώριζα. Θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή λύση να στραφούμε προς τα αγνά προϊόντα της φύσης καί να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Πάντα,βέβαια,με σεβασμό στην φύση.
  Εάν σας ενδιαφέρει το βιβλίο,μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια την συγγραφέα για να το προμηθευτείτε,καθώς πρόκειται για αυτοέκδοση.
                                                              Καλά σας αναγνώσματα!

Η σελίδα της συγγραφέως στο facebook: Αθηνά Μαλαπάνη, Αλόη και μυστικά ομορφιάς Νέο βιβλίο

Το προφίλ της συγγραφέως: @Athina Malapani




Αλόη, Γανόδερμα, Κίσθος, Πρόπολη: Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς Αλόη, Γανόδερμα, Κίσθος, Πρόπολη: Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς Reviewed by Dominica on Ιουλίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.