Δελτίο Τύπου-"Όταν η μοίρα εκδικείται"-Νίκος Δημητρούλιας-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Όταν η μοίρα εκδικείται" του συγγραφέα μας Νίκου Δημητρούλια!


 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι βιώνει μπροστά στα μάτια του τον θάνατο της μητέρας του μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό από τον ίδιο της τον φίλο. Μετά από δεκαοκτώ χρόνια έχει έρθει η ώρα της εκδίκησης. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας με έναν νεαρό σερβιτόρο και μια απρόσμενη συνάντηση του τελευταίου περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

***

 

Μια περίεργη διπλή δολοφονία και ένας τραυματισμός αναστατώνουν την κοινωνία μιας μικρής επαρχιακής κωμόπολης στην Αρκαδία. Ο αστυνόμος Νίκος Βουρνάς μαζί με τον πανύψηλο βοηθό του αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο. Την ίδια ώρα γίνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής και σχεδόν όλο το χωριό βρίσκεται στην καφετέρια του Σωκράτη στην πλατεία και παρακολουθεί τον αγώνα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Δημητρούλιας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου 1947. Στα εφτά του χρόνια μετακόμισε με τους γονείς του και την αδελφή του από τα Εξάρχεια σε ιδιόκτητο σπίτι στους Αμπελόκηπους.

Τελείωσε το 10ο Γυμνάσιο και στη συνέχεια την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Παντρεύτηκε στα είκοσι πέντε του και απέκτησε δύο παιδιά. Μέχρι το 1980 είχε δική του εταιρεία εγκατάστασης κλιματισμών και στη συνέχεια εργάστηκε για δεκαεφτά χρόνια στην 3Ε ως προϊστάμενος ελέγχου και ασφάλειας καθώς και προϊστάμενος στο γραφείο κίνησης εμπορευμάτων.

Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ και ήταν μέλος της ομάδας της γειτονιάς του, του Αθλητικού Ομίλου Αμπελοκήπων. Το 1988 έγινε πρόεδρος της ομάδας και την έφτασε από την ερασιτεχνική Β΄ κατηγορία στην Α1 μέσα σε διάστημα έξι χρόνων, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενων ανόδων.

Με τη συγγραφή ασχολείται από όταν ήταν μαθητής γυμνασίου. Έχει γράψει αρκετά διηγήματα, μυθιστορήματα και πολλές ποιητικές συλλογές, καθώς και ένα έργο με τίτλο «Ελλάδα μάνα των λαών» που περιέχει τραγούδια, θεατρικά σκετς κ.λπ.

Το 2019 κυκλοφόρησε η νουβέλα του «Με τα μάτια του Τζακ» από τις Εκδόσεις Ελκυστής.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 422

ISBN: 978-618-5424-88-6

Τιμή: 17,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Όταν η μοίρα εκδικείται" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/όταν-η-μοίρα-εκδικείται/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Όταν η μοίρα εκδικείται"-Νίκος Δημητρούλιας-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Όταν η μοίρα εκδικείται"-Νίκος Δημητρούλιας-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.