real music (ZΩΗ ΛΙΑΝΤΡΑΚΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 


Η Ζωή Λιαντράκη με ανανεωμένη και με άκρως θετική διάθεση μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο'' Έχασα τις λέξεις'', σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα,ενορχήστρωση Γιώργος Μίγκας και κυκλοφορεί από την Real Music!!! Ένα ποίημα που μιλάει για τη δύναμη του λόγου. Την δύναμη της κάθε λέξης στη στιγμή που περνάει και χάνεται στο χρόνο. Η ανάμνηση που μένει, ό,τι και να γίνει. Ακόμα κι αν οι εικόνες ξεθωριάσουν, ακόμα κι αν η πληγή κλείσει κάποια στιγμή κι ο πόνος απαλύνει, οι λέξεις που ειπώθηκαν κάποτε μένουν. H ένταση του στίχου σε συνδυασμό με την αμεσότητα της μουσικής και το πάθος της ερμηνείας έχουν σφυρηλατήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό τραγούδι με ξεχωριστή απόχρωση. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης συνδυάζει την ευαισθησία με το πάθος και την θέρμη, με αποτέλεσμα η εκπληκτική της φωνή να μας καθηλώνει με την μοναδική της ερμηνεία. Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό  music video του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο άγριας ομορφιάς βουνό του Γιούχτα που σκηνοθέτησε ο Νίκος Σίμος και στο οποίο συμμετέχει ο Χρήστος Χαρίτος.

                                                                       ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ζωή Λιαντράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος αποφοιτώντας πρώτη από την σχολή της και εργάζεται ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. 
Από πολύ μικρή μπήκε στη ζωή της η μουσική και το τραγούδι, στην αρχή ως μέλλος χορωδιών στο σχολείο και στο ωδείο και αργότερα και ως σολίστα. 
Από το 2013 ασχολείται πλέων επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της πόλης της. Το 2018 είχε συμμετάσχει με το συγκρότημα Διαπασών, των οποίων υπήρξε τραγουδίστρια, στο ντοκιμαντέρ «Η γη της πονεμένης Παναγιάς» της Ελένης Βλάχου, το οποίο βραβεύτηκε ως πρώτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας. 
Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της digital CD single με τίτλο «Στα μονοπάτια της ζωής» το οποίο περιελάμβανε τρία τραγούδια σε στίχους του Νίκου Παλλάδιου και μουσική του Θάνου Μπένου και του Γιώργου Μπακαλίδη. Τον Φεβρουάριο του 2020 ήταν η αρχή της συνεργασίας της με την στιχουργό Γιώτα Γερογιώργη και την συνθέτη Κωνσταντία Κατσιάμπα με το τραγούδι «Το δάκρυ της βροχής». Σήμερα επανέρχεται για να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έχασα τις λέξεις» σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα και ενορχήστρωση του Γιώργου Μίγκα το οποίο κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music. 

                                                   Ακούστε το τραγούδι εδώ:


                                                       Καλές σας ακροάσεις!


real music (ZΩΗ ΛΙΑΝΤΡΑΚΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) real music (ZΩΗ ΛΙΑΝΤΡΑΚΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.