ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ| ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ (Kυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία από 15/10)

 


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ


21 Ήρωες του 1821


Οκτώβριος 2020

 

Σειρά: 40

 

Η σειρά «40» με τη μοντέρνα αισθητική της απευθύνεται σε αναγνώστες από 8 έως 99 ετών.

 


                                             ISBN: 978-618-02-1641-7

Κωδικός: 01180

Σελίδες: 52

Τιμή: 11,10 €

Διαστάσεις: 17 x 24

Εξώφυλλο: σκληρό


Εικονογράφηση: Δημήτρης Ευστρατιάδης

 

Στη σειρά 40 προστίθεται ακόμα ένα τίτλος με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας μια εξαιρετικά προσεγμένη έκδοση από τους τους συγγραφείς-δασκάλους Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη για τους ήρωες του 1821.

 

Η σημαντικότερη στιγμή της νεότερης ιστορίας του ελληνικού έθνους ζωντανεύει μέσα από τη ζωή και τη δράση 21 οπλαρχηγών της Επανάστασης.

 

Ανάμεσα στους 21 ήρωες δε συγκαταλέγονται μόνο οι γνωστοί πρωταγωνιστές του Αγώνα, αλλά και αγωνιστές που παρά τη σημαντική συμβολή τους σε αυτόν δεν είχαν την ανάλογη αναγνώριση.

 

Μικρές ιστορίες φωτίζουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για την Επανάσταση του 1821 από το ξεκίνημά της στις παραδουνάβιες ηγεμονίες μέχρι τη δημιουργία του ελληνικού κράτους.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ 21 ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821




Χαρά Κατσαρή

       

4 εποχές

 

Εικονογράφηση: Τζένη Καρέτση

 

Μια νέα σειρά βιβλίων εκμάθησης και δραστηριοτήτων, για παιδιά από 5 ετών, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας! 


ISBN: ISBN 978-618-02-1484-0

Kωδικός: 11184 ● Σελίδες: 48

Τιμή: 16,60€ ● Διαστάσεις: 21x29

Εξώφυλλο: μαλακό




ISBN: ISBN 978-618-02-1591-5

Kωδικός: 11185 ● Σελίδες: 48

Τιμή: 16,60€ ● Διαστάσεις: 21x29

Εξώφυλλο: μαλακό


Ο χρόνος χωρίζεται σε 4 εποχές. Αυτό το ξέρουν όλοι!

 

Είναι το Φθινόπωρο, ο Χειμώνας, η Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Τι αλλάζει στη φύση από εποχή σε εποχή; Πώς επηρεάζονται τα ζώα, τα φυτά αλλά και οι άνθρωποι που κατοικούν στον πλανήτη μας από τις αλλαγές που φέρνει η κάθε εποχή; Στα βιβλία των εποχών υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που χρειάζονται τα παιδιά κι ακόμα περισσότερα! Συμπεριλαμβάνονται παράξενες και διασκεδαστικές πληροφορίες για τον υπέροχο κόσμο που μας περιβάλλει όπως:

 

Πόσες δουλειές κάνει μια μέλισσα;

Γιατί ο σκίουρος θεωρείται

ο μεγαλύτερος αναδασωτής;

Πώς δημιουργείται ο κεραυνός;

Γιατί κιτρινίζουν τα φύλλα των δέντρων;

 

Συμπεριλαμβάνει, επίσης, άφθονες ασκήσεις για τα μαθηματικά, τη γραφή και την ανάγνωση, σχεδιασμένες με βάση το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή.




ΒΙΚΤΟΡ ΟΥΓΚΟ

 

Οι Άθλιοι

 

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Ινώ Ζάββου


Σειρά: Γαλάζια Βιβλιοθήκη

 

Παιδική λογοτεχνία

για παιδιά ηλικίας 8+

 

ISBN: 978-618-02-1550-2

Κωδικός: 16653

Σελίδες: 436

Τιμή: 14,40 €

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: σκληρό


 

Στη σειρά Γαλάζια Βιβλιοθήκη, η οποία πρωτοκυκλοφόρησε το 1966 και συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ελληνικών οικογενειών σε κλασικά αναγνώσματα, επανεκδίδεται με νέο εξώφυλλο το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο του Βικτόρ Ουγκό, Οι Άθλιοι.

 

Ένας πεινασμένος νέος άνδρας, ο Γιάννης Αγιάννης, σπάει τη βιτρίνα ενός αρτοπωλείου για να κλέψει ψωμί, με σκοπό να ταΐσει την οικογένειά του που λιμοκτονεί. Η ποινή γι’ αυτή του την κλοπή, πέντε χρόνια στα κάτεργα, μεγαλώνει συνεχώς ύστερα από τις επανειλημμένες προσπάθειές του να δραπετεύσει.

 

Σε αυτό το μυθιστόρημα ο Βικτόρ Ουγκό περιγράφει τη ζωή των εξαθλιωμένων κατοίκων του Παρισιού των αρχών του 19ου αιώνα. Μέσα από τις σελίδες του παρελαύνουν οι μορφές των ηρώων που πλέον αποτελούν θρύλους: ο κατάδικος Γιάννης Αγιάννης, ο άσπλαχνος αστυνομικός Ιαβέρης, η μικρή Τιτίκα, ο ρομαντικός Μάριος, ο ηρωικός Γαβριάς, ο κακοποιός Θεναρδιέρος…

 

Ειδικά επιμελημένη για παιδιά, η έκδοση αυτή θα φέρει για πρώτη φορά σε επαφή τους νεαρούς αναγνώστες με ένα κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, το οποίο εκδόθηκε το 1862.




ΡΟΜΠΕΡ ΠΕΝΣ

 

ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

 

Εικονογράφηση: Λε Ντουό


Σειρά: 40

 

Η σειρά «40» με τη μοντέρνα αισθητική της απευθύνεται σε αναγνώστες από 8 έως 99 ετών.

 

ISBN: 978-618-02-1630-1

Κωδικός: 01178

Σελίδες: 96

Τιμή: 11,10€

Διαστάσεις: 17 x 24

Εξώφυλλο: σκληρό


Το νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε στην επιτυχημένη σειρά «40» των εκδόσεων Μίνωας, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και παρουσιάζει 40 επαναστατικές ιδέες που σημάδεψαν την ιστορία της ανθρωπότητας από την ανακάλυψη της φωτιάς, της τυπογραφίας μέχρι το σμάρτφον.

Μια πολυτελής, σκληρόδετη έκδοση που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τις εκδόσεις Μίνωας, σε συνεργασία με τον γνωστό και έγκριτο γαλλικό εκδοτικό Gallimard.

 

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε για όλες τις μεγάλες εφευρέσεις που άλλαξαν ριζικά τη ζωή του ανθρώπου. Πληροφορίες, τεχνικές, παράξενες συμπτώσεις και άγνωστες πτυχές της ζωής ταπεινών ανώνυμων ή λαμπρών διασημοτήτων που υπήρξαν φωτεινοί πρωταγωνιστές της ανθρώπινης περιπέτειας.

 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!



ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σ. ΔΕΛΤΑ

 

Τρελαντώνης

 

Εικονογράφηση Εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ


Σειρά: Γαλάζια Βιβλιοθήκη

 

Παιδική λογοτεχνία

για παιδιά ηλικίας 8+

 

ISBN: 978-618-02-1661-5

Κωδικός: 16656

Σελίδες: 288

Τιμή: 10,50€

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: σκληρό

 

Στη σειρά Γαλάζια Βιβλιοθήκη, η οποία πρωτοκυκλοφόρησε το 1966 και συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ελληνικών οικογενειών σε κλασικά αναγνώσματα, επανεκδίδεται με νέο εξώφυλλο ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα, ο Τρελαντώνης.

 

Ένα καλοκαίρι τέσσερα αδέρφια που ζουν μόνιμα στην Αλεξάνδρεια φιλοξενούνται για τις διακοπές τους στον Πειραιά, στο σπίτι των θείων τους. Ένα από τα αδέλφια, ο Αντώνης, θα αναστατώσει τον κόσμο των μεγάλων με τις σκανταλιές και τις αταξίες του. Σκαρώνει φάρσες, μπλέκει σε πετροπόλεμους, κάνει ένα σωρό τρέλες, οδηγώντας τους μεγάλους σε απόγνωση και βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

 

Τα αδέλφια του τον θαυμάζουν και παρασύρονται σε αυτό τον κόσμο της περιπέτειας και της ελευθερίας. Αυτοσχέδια παιχνίδια, ζημιές, καβγάδες κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή και τις καλοκαιρινές διακοπές αξέχαστες.

 

Οι ατέλειωτες, όμως, σκανταλιές του ατίθασου Αντώνη θα εξαντλήσουν την υπομονή των μεγάλων και θα επιφέρουν την τιμωρία της αυστηρής θείας. Όταν θα έρθει η ώρα να πάει στο σχολείο, θα ξεχάσει ο Αντώνης τις τρέλες του; Θα σταματήσει τις αταξίες, ώστε να μην ξαναδώσει αφορμή στους μεγάλους να τον αποκαλούν «Τρελαντώνη»;




ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΟΥΙΣ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ

 

Το νησί των θησαυρών

 

Εικόνες-Διασκευή: Κριστίνα Πορτολάνο

Μετάφραση: Μαρία Γουρνιεζάκη


Για παιδιά ηλικίας 7+

 

Σειρά:

Κλασικά σε κόμικ

  

ISBN: 978-618-02-1674-5

Kωδικός: 22608

Σελίδες: 48

Τιμή: 6,60€

Διαστάσεις: 21 Χ 27

Εξώφυλλο: μαλακό


Στη σειρά «Κλασικά σε κόμικ», που συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέους τίτλους, έρχεται να προστεθεί Το Νησί των Θησαυρών. Το κλασικό αριστούργημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον που έχει αγαπηθεί από γενιές αναγνωστών παίρνει μορφή μέσα από τις εικόνες αυτού του υπέροχου και ξεχωριστού κόμικ.

 

Ο Τζιμ ζει μαζί με τη μητέρα του στο πανδοχείο «Ναύαρχος Μπενμπόου», σε μια ακτή της Σκοτίας. Μια μέρα εμφανίζεται ως πελάτης ένας παράξενος επισκέπτης, ο πειρατής Μπίλι Μπόουνς. Όταν ο γερο-θαλασσόλυκος πεθαίνει, ο Τζιμ βρίσκει έναν χάρτη που οδηγεί στον θησαυρό του θρυλικού καπετάνιου Φλιντ. Μαζί με τον γιατρό Λάιβσι, τον αριστοκράτη Τρελόνι, ο οποίος τους εξασφαλίζει μια γαλέρα, και τον Λονγκ Τζον Σίλβερ, έναν ναυτικό που τους βρίσκει πλήρωμα, ο Τζιμ θα σαλπάρει για το νησί των θησαυρών.

 

Κλασικά έργα ξαναζωντανεύουν μέσα από υπέροχες εικονογραφήσεις κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν το λογοτεχνικό βιβλίο.

 

Με τρόπο προσφιλή,  διασκεδαστικό και σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο τα κόμικ αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών.




Μ. ΓΚ. ΛΕΟΝΑΡΝΤ & ΣΑΜ ΣΕΤΖΜΑΝ

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

 

Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Ελίζα Παγκανέλι


ΣΕΙΡΑ:

ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

 

Για παιδιά ηλικίας 8+

  

ISBN: 978-618-02-1636-3

Kωδικός: 22411

Σελίδες: 336

 Τιμή: 12,50 €

 Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: σκληρό

 

«Στις ράγες του μυστηρίου» είναι το όνομα της νέας παιδικής σειράς μυστηρίου που μόλις κυκλοφόρησε από τι εκδόσεις Μίνωας. H βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μ. Γκ. Λενάρντ με τον πρωτοεμφανιζόμενο Σαμ Σετζμάν και την εικονογράφο Ελίζα Παγκανέλι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν απίστευτες περιπέτειες που διαδραματίζονται πάνω σε τρένα! Οι εκδόσεις Μίνωας συστήνουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής αυτής σειράς.

Με επιρροές από την Άγκαθα Κρίστι, τα βιβλία της σειράς θα αγαπηθούν από τους λάτρεις των ταξιδιών, των τρένων, των μυστικών κωδικών και των ανεξήγητων γρίφων.


Ληστεία στο Χάιλαντ Φάλκον

 

Ο εντεκάχρονος Χάρισον Μπεκ και ο θείος του, Ναθάνιελ, είναι καλεσμένοι στο τελευταίο ταξίδι του Χάιλαντ Φάλκον, του πιο διάσημου ατμοκίνητου τρένου της Βρετανίας. Το διάσημο βασιλικό τρένο, με τους διακεκριμένους επιβάτες, θα κάνει τον γύρο της Σκοτίας φτάνοντας μέχρι ψηλά στον βορρά, στην όμορφη περιοχή των Χάιλαντς. Ο Χάρισον, αν και αρχικά ήταν αρνητικός, τελικά απολαμβάνει το ταξίδι, εξερευνά τα βαγόνια, σκαρφαλώνει στην οροφή του τρένου, παρακολουθεί τους επιβάτες και κάνει πολλές ζωγραφιές.

 

Το πρώτο βράδυ ανακαλύπτει κάτω από το τρόλεϊ φαγητού έναν λαθρεπιβάτη. Είναι ένα κορίτσι στην ηλικία του, η Λένι, κόρη του οδηγού. Είναι τέτοια η αγάπη της για τα τρένα που μπήκε στα κρυφά για να ζήσει αυτό το ταξίδι. Όταν όμως ένα πολύτιμο κόσμημα εξαφανίζεται, ο Χάρισον και η Λένι θα βρεθούν στη δίνη μιας μεγάλης έρευνας όπου όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι. Θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο και να πιάσουν τον ένοχο πριν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής;

 

Ψίθυροι στην τραπεζαρία, σημειώσεις στη βιβλιοθήκη, άγνωστοι επιβάτες: ανακαλύψτε τα στοιχεία και βοηθήστε τον Χάρισον και τη Λένι να λύσουν το μυστήριο. Γρήγορη πλοκή και με υπέροχη εικονογράφηση, ένα μαγευτικό ταξίδι με τρένο που θα σας μείνει αξέχαστο!



Μαρία Δασκαλάκη

 

13 αγωνιστές του 1821

 

Εικονογράφηση :Μιχάλης Κυλάκος


ΣΕΙΡΑ:

1821

 

Για παιδιά ηλικίας 5+

 

ISBN: 978-618-02-1639-4

Kωδικός: 14354

Σελίδες: 64

 Τιμή: 13,30 €

 Διαστάσεις: 23,5 x 26,7

Εξώφυλλο: σκληρό


Για τον εμβληματική επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, οι εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τη νέα σειρά 1821.Με σύγχρονη ρεαλιστική εικονογράφηση τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς φέρνουν τα σημερινά παιδιά λίγο πιο κοντά στα μακρινά χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

 

       Πόσα γνωρίζεις, άραγε, για τους Αγωνιστές του 1821;

Η ιστορία σου μαθαίνει σε ποιες μάχες έλαβαν μέρος, σε ποιες νίκησαν και σε ποιες έχασαν. Σου λέει ακόμη αν πέθαναν πολεμώντας ή αν έζησαν για να δουν τη χώρα τους ελεύθερη. Σε τούτο το βιβλίο θα βρεις κι ένα σωρό άλλα για αυτούς. Ποιοι ήταν οι γονείς τους, αν ήταν πλούσιοι ή φτωχοί, καθώς και τι όνειρα είχαν για τα παιδιά τους.

 

Θα διαβάσεις πώς ήταν η παιδική τους ηλικία. Πώς μεγάλωσαν. Τι έκαναν μέχρι να αρχίσουν να πολεμούν. Πραγματοποίησαν τα όνειρα των γονιών τους ή αποφάσισαν να χαράξουν τον δικό τους δρόμο;

Οι Αγωνιστές του 1821 είχαν κι άλλη μία πλευρά που η επίσημη ιστορία συχνά ξεχνά να αναφέρει. Δεν ήταν μόνο πολεμιστές που ρίχνονταν άγρια στη μάχη δίχως να λογαριάζουν ζωή και θάνατο. Ήταν και άνθρωποι που αγάπησαν, έκαναν παιδιά, φοβήθηκαν, πληγώθηκαν, έκλαψαν, έκαναν κι αυτοί τα λάθη τους, μετάνιωσαν.

Οι ζωές δεκατριών Αγωνιστών –γυναικών και ανδρών– καταγράφονται σε αυτό το βιβλίο με την ευχή να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι που θα φέρει τα σημερινά παιδιά λίγο πιο κοντά στα μακρινά εκείνα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.




     Οι σημαντικότερες μάχες του 1821

 

ΣΕΙΡΑ:

1821

 

Για παιδιά ηλικίας 5+

 

ISBN: 978-618-02-1640-0

Kωδικός: 14355

Σελίδες: 64

 Τιμή: 13,30 €

 Διαστάσεις: 23,5 x 26,7

Εξώφυλλο: σκληρό



ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Έλληνες ποδοσφαιριστές

40 θρυλικοί παίκτες

Εικονογράφηση:

Δημήτρης Ευστρατιάδης


Σειρά: 40

 

Γνώσεων

για παιδιά ηλικίας 8+

 

QR code για να απολαύσουν τα παιδιά

τις καλύτερες «φάσεις»

των αγαπημένων τους παικτών!

 

ISBN: 978-618-02-1545-8

Κωδικός: 01175

Σελίδες: 96

Τιμή: 11,10€

Διαστάσεις: 17 x 24

Εξώφυλλο: σκληρό


Στην αγαπημένη σειρά «40» έρχεται να προστεθεί μια νέα, πρωτότυπη έκδοση: 40 θρυλικοί παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μια πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση, πλήρως εικονογραφημένη από τον εξαιρετικό Δημήτρη Ευστρατιάδη.

Ο γνωστός αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος επιλέγει ορισμένους από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου τα παιδιά θα ανακαλύψουν τις ιστορίες χαρισματικών παιδιών που μετέτρεψαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο σε επάγγελμα και κατάφεραν να μείνουν για πάντα στην ιστορία με τα κατορθώματά τους.

Περιλαμβάνεται QR code, στις περισσότερες σελίδες, ώστε τα παιδιά να απολαύσουν τις καλύτερες «φάσεις» των αγαπημένων τους παικτών!

 

«Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε παιδιά, μικρά και μεγάλα. Διότι παιδί μπορεί να είναι και ο μπαμπάς που θα το διαβάσει και θα θυμηθεί τους πρωταγωνιστές των παιδικών του χρόνων. Ως παιδί θα μιλήσει στο δικό του παιδί για τους ήρωές του. Και πέρα από τις ιστορίες που θα βρει εδώ, μπορεί να εξιστορήσει στο παιδί του –με τη λάμψη που έχει στα μάτια όποιος με ιστορίες μεγάλωσε– και άλλες ιστορίες που αφορούν τους δικούς του ήρωες…»

 

Από τον πρόλογο του Α. Καρπετόπουλου. 


Νοέμβριος 2020

  

ΣΕΙΡΑ:

Disney baby

Οι πρώτες μου ιστορίες

 

Εικονογραφημένα για παιδιά ηλικίας 1+

  

ISBN: 978-618-02-1602-8

Kωδικός: 61002

Σελίδες: 32

Τιμή: 8,80€

Διαστάσεις: 22 Χ 22

Εξώφυλλο: σκληρό


Oι πρώτες μου ιστορίες

Γιορτινή χαρά

 

Κείμενο: Νάνσι Πέρεντ

Εικονογράφηση: Τζερόντ Μαρουγιάμα

Σχεδιασμός: Μορίν Μάλιγκαν

 

Οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον

Μίκυ και όλη την αγαπημένη παρέα. Ο Τσιπ και ο Ντέιλ θέλουν

κι εκείνοι να συμμετέχουν, όμως τι θα γίνει με το δικό τους σπίτι

έξω στη φύση;

Γύρισε σελίδα για να το ανακαλύψεις!


Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ| ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ (Kυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία από 15/10) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ| ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ (Kυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία από 15/10) Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.