Δελτίο Τύπου-"Τ’ Ανείπωτα"-Ελένη Τζιώγα-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Τ’ Ανείπωτα" της συγγραφέως μας Ελένης Τζιώγα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η έμπνευση για το παρόν πόνημα ήρθε τον Μάρτιο του 2020, τον δύσκολο καιρό της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που ακινητοποίησε ολόκληρο τον πλανήτη. Στη διάρκεια του εγκλεισμού και της απομόνωσης, όταν αρκετοί από εμάς βρεθήκαμε ενώπιος ενωπίω, αποτόλμησα μια καταβύθιση σε αχαρτογράφητα βάθη, από όπου αλίευσα και έφερα στην επιφάνεια λέξεις που απαιτούσαν να καταγραφούν, ώστε να φανερωθούν κρυμμένα βιώματα, γνώσεις και συναισθήματα. Αποτελεί βαθιά μου επιθυμία –και προτροπή– ο αναγνώστης να μην αναζητήσει «τι ήθελε να πει ο ποιητής», ποια πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα κρύβονται πίσω από κάθε εικόνα, αλλά να χαρίσει στα κείμενα που ακολουθούν, τη δική του ξεχωριστή, προσωπική ματιά και ερμηνεία.

Εξώφυλλο-Γραφικά: Φένια Ρίζου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Ελένη Τζιώγα κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Έζησε στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στην Αθήνα. Εκεί, εργάστηκε στη γραμματεία των Δικαστηρίων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Από το 2018 ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. «Τ’ Ανείπωτα» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

 

 

 

 

Για όσους θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί της:

Email: el.tzioga@gmail.com

Facebook: Eleni Tzioga

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 72

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-15-6

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Τ’ Ανείπωτα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/τ-ανείπωτα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Τ’ Ανείπωτα"-Ελένη Τζιώγα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Τ’ Ανείπωτα"-Ελένη Τζιώγα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.