Δελτίο Τύπου-"Γνώθι Σεαυτόν"-Μαρία Πανέτσου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Γνώθι Σεαυτόν" της συγγραφέως μας Μαρίας Πανέτσου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο άνθρωπος καλείται να ανακαλύψει τον εαυτό του, να ενθυμηθεί και να δράσει.

Εάν σκεφτείς πως είσαι ένα κομμάτι του όλου, ένα με το σύμπαν –σε κάθε επίπεδο εκτός από το υλικό– αλλά ταυτόχρονα διαφορετικός και ξεχωριστός στον πυρήνα σου…

Εάν σκεφτείς πως είσαι εδώ για να εκφράσεις αυτήν την ουσία σου, να ζήσεις και όχι απλά να επιβιώνεις, να δημιουργείς και όσο δημιουργείς να δημιουργείσαι (Αριστοτέλης), να βοηθάς και να εκπνέεις φως…

Εάν σκεφτείς πως κρύβεις μέσα σου όλη τη γνώση και όλη την αλήθεια…

Και ύστερα σκεφτείς πώς και πόσο χαραμίζεις αυτήν την ευκαιρία της ενσάρκωσής σου…

Εάν εκείνη τη στιγμή επιτρέψεις στον νου σου να ανοίξει τις πύλες της συνείδησης…

Τότε, κοιτώντας μέσα σου, βρίσκοντας την προσωπική σου αποστολή και κατανοώντας τη θέση του δικού σου κομματιού στο παζλ της επίγειας ζωής…

Θα δεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Και ούτε εσύ είσαι!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Μαρία Πανέτσου κατοικεί και εργάζεται ως Ψυχολόγος στη Λαμία.

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων Α.Ε.Ι., Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών καθώς και Ψυχολογίας, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Επιπλέον, έλαβε εκπαίδευση στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική (Ψυχοφιλοσοφία) από την Ελληνική Εταιρεία Φιλοσοφικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στον ΟΚΑΝΑ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (2004), στο Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών του νομού Φθιώτιδας (2006), καθώς και στη Μονάδα Ημερήσιας Περίθαλψης, Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ του συλλόγου Αγάπη στο Ρέθυμνο (2014), στο οποίο ολοκλήρωσε και την πρακτική της άσκηση.

Από το 2016 εργάζεται σε δικό της γραφείο ως Ψυχολόγος και από το 2018 παράλληλα συνεργάζεται και με το Κέντρο Διάγνωσης και Ειδικών Θεραπειών «Ασκληπιείον» στη Λαμία.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα της στο διαδίκτυο και είναι κάτοχος επαίνου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, το 2014, για το δοκίμιό της «Άραγε… έχουμε όλοι ψυχή;»

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Δοκίμιο

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 172

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-25-5

Τιμή: 11,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Γνώθι Σεαυτόν" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/γνώθι-σεαυτόν/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Γνώθι Σεαυτόν"-Μαρία Πανέτσου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Γνώθι Σεαυτόν"-Μαρία Πανέτσου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.