Δελτίο Τύπου-"Αναστρέψιμα υλικά"-Βασίλης Κυριλλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αναστρέψιμα υλικά" του συγγραφέα μας Βασίλη Κυριλλίδη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αθήνα 2044. Ένα τροχαίο ατύχημα φέρνει έναν νέο άνθρωπο στα σύνορα του άλλου κόσμου, και τον κρατά εκεί για πέντε μήνες. Μια άγνωστη δύναμη τον επαναφέρει στη ζωή. Όμως η ζωή δεν θα είναι πια ίδια, ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την αδερφή του, μια συντηρήτρια έργων τέχνης με ισχυρή διαίσθηση, ούτε για τη δυναμική φίλη του με το μαθηματικό μυαλό.

Οι δυο κοπέλες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που αγαπούν. Θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που τους συμβαίνει και θα έρθουν αντιμέτωπες με μια άγνωστη πραγματικότητα. Ένα συναρπαστικό, αλλά επικίνδυνο ταξίδι κατάδυσης στον εαυτό τους ξεκινά.

Σχέσεις, αγάπες, συναισθήματα, μπλέκονται με τις θεωρίες ενός αποκηρυγμένου επιστήμονα, με τις φιλοδοξίες μιας διευθύντριας ενός κέντρου ερευνών και με τα μηνύματα ενός μοναχικού ταξιδιώτη της αβύσσου, σε μια δίνη όπου, σε κάποια της στροφή, ίσως να βρίσκεται ο μοναδικός τρόπος να κρατήσεις για πάντα κοντά σου αυτούς που αγαπάς.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Βασίλης Κυριλλίδης γεννήθηκε το 1958 και ζει στην Καβάλα. Ένα πρώτο βραβείο διηγήματος επιστημονικής φαντασίας, το μακρινό 2000, ήταν το κίνητρο για την ενασχόλησή του με το είδος. Το μυθιστόρημα ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΥΛΙΚΑ κυκλοφόρησε, στην πρώτη του εκδοχή, από τις εκδόσεις Καστανιώτης, το 2001. Στο ίδιο είδος ακολούθησαν, ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ, (πρώτη έκδοση, Άγκυρα, 2004, 2η έκδοση, Διάπλαση, 2018), ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, (Άγκυρα, 2005), η συλλογή διηγημάτων, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ, (Άγκυρα, 2008), και το αστυνομικό μυθιστόρημα ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, (από τις εκδόσεις Φιλελεύθερος, 2020). Πολλά διηγήματά του βρίσκονται διασκορπισμένα στις εκδόσεις Ανάτυπο, I Write, Συμπαντικές Διαδρομές, και ίσως και κάπου αλλού που δεν θυμάται, και σκοπεύει κάποτε να τα συμμαζέψει και να τα κυκλοφορήσει σ’ ένα συγκεντρωτικό βιβλίο.

 

  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 240

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-19-4

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Αναστρέψιμα υλικά" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/αναστρέψιμα-υλικά/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Αναστρέψιμα υλικά"-Βασίλης Κυριλλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Αναστρέψιμα υλικά"-Βασίλης Κυριλλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.