Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 2ο)

 


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Κατερίνας Βαρσαμογιάννη: « Χρυσαφούλης»


Χρυσαφούλης – Το χρυσόψαρο που ήθελε να δει τη θάλασσα

Ο Χρυσαφούλης, το όμορφο χρυσόψαρο ζούσε σε ένα πανέμορφο ποτάμι. Εκτός από όμορφος ήταν όμως και περίεργος και ήθελε τα πάντα να εξερευνά. Αποφάσισε λοιπόν, να ακολουθήσει τον ξάδερφο του Αθερίνο στη θάλασσα. Εκεί όλα ήταν διαφορετικά και ο Χρυσαφούλης ακόμη πιο διαφορετικός από όλα τα άλλα θαλασσινά ψάρια. Άλλα τον αντιμετώπισαν με καχυποψία, άλλα πιο φιλικά, μα κανένα δεν τον ήθελε στην παρέα του. Θα καταφέρει ο Χρυσαφούλης να κάνει καινούργιους φίλους; Θα τον αποδεχθούν; Στο τέλος της ιστορίας θα ανακαλύψεις την αλήθεια... για την πραγματική φιλία.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα και σκληρό εξώφυλλο.

Τιμή: 14,23 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-052-9

Σελίδες: 24




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιώργου Μανέττα: «Ο Λύχνος».


«Η σωτηρία για τον Λύχνο θα έρθει από μακριά, όταν αυτός θα βρίσκεται στη μέση εποχή. Ο άντρας που θα τη φέρει, θα έχει παλέψει με τα κύματα».

Στο παλάτι, η βασίλισσα Αρσινόη ανακοινώνει τα λόγια της προφητείας στον νέο άγνωστο άντρα χωρίς όνομα και πατρίδα, που λίγο πριν διασώθηκε στη θάλασσα των Φωτοδόχων.

Με αντάλλαγμα να ξαναβρεί τη μνήμη και την ελευθερία του, εισχωρεί στην αφιλόξενη χώρα των Αφώτιστων με σκοπό να εξοντώσει τον πανίσχυρο άρχοντα του σκότους Κραταιό και ν’ απαλλάξει έτσι τον πλανήτη Λύχνο απ’ την κυριαρχία του. Με μοναδικό του όπλο και πυξίδα έναν φωτεινό κρύσταλλο, ξεκινά για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή μέσα στο σκοτάδι και το μυστήριο, όπου η πραγματικότητα μπλέκεται με το όνειρο και η λογική με την παράνοια.

Ένα μόνο είναι σίγουρο, πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται…


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 15,33 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-053-6

Σελίδες: 270



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Κώστα Κωβαίου με τίτλο: Cooking at Home


Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα, περιοδικά. Κυριολεκτικά παντού.

Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες;

Στόχος του βιβλίου, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες μας.

Να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα υλικά και συνδυασμούς.

Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές, προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 17,67€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-047-5

Σελίδες: 80




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τσινικόπουλου: «Πιόνια στη σκακιέρα του έρωτα».


Η εποχή μας ευνοεί τα εύκολα. Αλλά, ο έρωτας, ποτέ δεν είναι εύκολος. Στον έρωτα δεν υπάρχει μόνο αγάπη… Υπάρχει και αντιπαλότητα, ζήλεια, κτητικότητα και, ενίοτε, μίσος. Μέσα στις ιστορίες αυτές, ο αναγνώστης θα συναντήσει καταστάσεις και πρόσωπα που συνυπάρχουν σε σχέση συγκρουσιακή. Με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Θα συναντήσει τον σεξουαλικά ανικανοποίητο Δον Ζουάν, τη βολεμένη σύζυγο, που δε θέλει να είναι πια ερωμένη του συζύγου, τη γυναίκα που εξευτελίζει τους εραστές της, αλλά την εκδικείται ο σκύλος της που τον λατρεύει…

Τη μοιραία γυναίκα αράχνη, που καταστρέφει τον άντρα που πέφτει θύμα της, τον σύζυγο που προτιμά να μη χωρίσει την ανάπηρη γυναίκα του, όχι όμως και να προδώσει τον εαυτό του… Την παιδοκεντρική σύζυγο που απιστεί προς τον σύζυγο, όντας ερωτευμένη με… τα παιδιά της, την απελευθερωμένη γυναίκα που είναι υπόδουλη στις ορμόνες της και στις προλήψεις.

Θα συναντήσει τον θείο έρωτα ενός καλόγερου που συγκρούεται με τον ανθρώπινο, κάποιους αταίριαστους εραστές, συνοδούς των ονείρων τους, τον άντρα που ερωτεύεται μια νεότερη γυναίκα πανομοιότυπο της γυναίκας του. Την «ποντικοπαγίδα», στην οποία βρίσκεται ο σεξουαλικά εθισμένος, τη γυναίκα που ξεφεύγει από τον άντρα που αγαπά, για να ικανοποιήσει κάποιον άλλο που αγαπά περισσότερο: τον εαυτό της…

20+3 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ιστορίες, βγαλμένες από τη σύγχρονη πραγματικότητα, δοσμένες με τρόπο ρεαλιστικό, γλαφυρό και συναρπαστικό, που θα σας καθηλώσουν.

Γιατί, όλοι οι ερωτόπληκτοι, νέοι και παλιοί ανεξαιρέτως, ακόμη κι αυτοί που το γνωρίζουν, αλλά και αυτοί που δεν το αναγνωρίζουν, όλοι σε τελική ευθεία είναι θύματα του πάθους τους, είναι παίχτες, αλλά και ταυτόχρονα ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 17,11 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-046-8

Σελίδες: 254



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Πέτρου Μπράιλα: «Innuendo (Ιννουέντο)».


Όταν ο νεαρός λογιστής Στέφανος Χατζής γνώριζε τυχαία την καταξιωμένη και εκκεντρική συγγραφέα Ιζαμπέλ Ντε Μποκ, τίποτα δε θα μπορούσε να τον είχε προειδοποιήσει για την πρόταση που θα του έκανε.

Ένα ανορθόδοξο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ξεκινά από την πρώτη κιόλας στιγμή, με τους δύο αταίριαστους ήρωες να αλλάζουν ρόλους κατά βούληση προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τη φάκα.

Όμως όταν η παρτίδα αναγκαστικά διακόπτεται στη μέση, ένα νέο παιχνίδι αγωνίας ξεκινά για έναν από τους δύο…


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 12,67 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-048-2

Σελίδες: 212




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Λευτέρη Παπάζογλου Left: Πορτρέτα που έχει δημιουργήσει η ίδια η φύση


Portrait Stones

Στη δουλειά αυτή πειραματίζομαι αρκετά με τον χρόνο και το φως. Τελικά κατάλαβα την τεράστια δύναμη που έχει η φύση. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι σαν να βρήκα τους προγόνους μου.

Η φύση μπορεί να μας δώσει εκπληκτικά «ΓΛΥΠΤΑ» τα οποία έχουν πάρει το σχήμα τους από το νερό, τον αέρα και τους αιώνες, και μας δίνουν κάτι το φανταστικό.

Είναι μαγικό το πώς σχηματίστηκαν αυτά τα βότσαλα που μπορεί να χρειάστηκαν χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια χρόνια…

__________________

In this work, I am experimenting a lot with time and light. I finally realized how strong nature is. I am not sure, but I think that I found my Ancestors.

Nature can give us exquisite Sculptures, which have been shaped by water, air, and the eons and are fantastic.

It is wondrous how these Pebbles have formed through time, how long they needed to be shaped. Thousands or even millions of years…


Εσωτερικό: Πολυτελής φωτογραφική δίγλωσση έκδοση τυπωμένη σε velvet χαρτί 130gsm.

Τιμή: 15,77 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-049-9

Σελίδες: 56




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Γρηγορίου Σ. Παπαδόπουλου: «Ενώπιον του Βασιλιά»


Ο φέρελπις αρχαιολόγος Αλέξανδρος Τατόπουλος, καταφθάνει στην περίλαμπρη Βενετία, με σκοπό να μάθει αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον βίο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Λίγη ώρα πριν την άφιξή του, ένας φόνος ανατρέπει όλο τον προγραμματισμό του, με αποτέλεσμα να περιπλανηθεί μέχρι τη Νάπολη και την ξεχασμένη αρχαία Κύμη, ώστε να μάθει τα συγκλονιστικά μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή του…

Με την πλοκή να εξελίσσεται υπό το άγρυπνο βλέμμα της ιταλικής μαφίας, το συναρπαστικό θρίλερ καταλήγει σε μία ασύλληπτη κορύφωση…

Μετά και το άνοιγμα του μνημείου της Αμφίπολης, η ανακάλυψη του τόπου στον οποίο βρίσκεται η σορός του Μεγάλου Αλεξάνδρου παραμένει μυστήριο. Εκτός αν εξετάσουμε προσεκτικά και συνδυαστικά τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Ίσως έτσι να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε τα μεγάλα αινίγματα του παρελθόντος.


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί

Τιμή: 14,23 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-050-5

Σελίδες: 174



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Αλεξίας Αλεξανδρίδου: Reborn Μοναδικές εικόνες για μοναδικούς ανθρώπους!


Από το 2016 που ξεκίνησε το ταξίδι μου στη δημιουργική φωτογράφηση νεογέννητου άρχισα να ανακαλύπτω χαρακτηριστικά μου άγνωστα μέχρι τότε! Να βρίσκομαι έξω από τη ζώνη άνεσης μου και παρόλα αυτά να αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να τα καταφέρω με επιμονή, υπομονή, με πολλή αγάπη για το αντικείμενό μου, αλλά και τον απαραίτητο προγραμματισμό και στοχοθεσία γι’ αυτά που ήθελα να ολοκληρώσω με επιτυχία.

Αυτό το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας φανερώνει την έμπνευση και την αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με τις ενότητες που μπορείτε να κρατάτε ενήμερο τον εαυτό σας για τα βήματα προς τη δική σας πρόοδο και προς την επιτυχία. Καταγράψτε και ενημερώνετε συνεχώς για τον εαυτό σας και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!

Ημερολόγιο-bullet journal-φωτογραφικό λεύκωμα αυτοβελτίωσης και αυτο-οργάνωσης με bullet goals, προκαθορισμένα και ελεύθερα πεδία συμπλήρωσης.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό velvet χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 16,44 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-043-7

Σελίδες: 186



Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 2ο) Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 2ο) Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.