Δελτίο τύπου για το βιβλίο ''Δυσαστήρ'' που κυκλοφορεί από εκδόσεις Λυκόφως

 



Αναπάντεχα γεγονότα ανατρέπουν τις ζωές δύο μεταξύ τους άγνωστων ανθρώπων: της δυναμικής και φιλόδοξης Δάμης Παπατέλου και του μοναχικού Κωσταντή Παναγιαταδάκη. Τα γεγονότα αυτά συμπίπτουν χρονικά με την άφιξη στη Γη του κύματος ενέργειας που έχει προκαλέσει η έκρηξη του ερυθρού υπεργίγαντα Μπετελγκέζ, κοσμικό συμβάν που είχε αρχίσει πριν από έξι αιώνες.

Η Δάμη και ο Κωσταντής θα βρεθούν στη δίνη αλλόκοτων φαινομένων, αδύναμοι να αντιδράσουν. Ενώ πλέον αμφιβάλλουν κατά πόσο γνωρίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό, οι σχέσεις τους με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται θα δοκιμαστούν και, μέσα από μια αλληλουχία απροσδόκητων και τρομακτικών εξελίξεων, θα ανακαλύψουν πως τόσο το πρόσφατο όσο και το βαθύ παρελθόν ωσμώνονται με το παρόν και τους φέρνουν στο επίκεντρο μίας ανελέητης σύγκρουσης. Και θα καταλάβουν ότι στη ζωή δημιουργούνται καταστάσεις πάνω από τις δυνάμεις των ανθρώπων.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ:


ΤΙΤΛΟΣ: Δυσάστηρ

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Οι δύο κόσμοι

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Άννα Καγιαμπάκη

ISBN: 9786185429294

ΣΕΛΙΔΕΣ: 378

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΤΙΜΗ 15 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΛΥΚΟΦΩΣ


      Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!









Δελτίο τύπου για το βιβλίο ''Δυσαστήρ'' που κυκλοφορεί από εκδόσεις Λυκόφως Δελτίο τύπου για το βιβλίο ''Δυσαστήρ'' που κυκλοφορεί από εκδόσεις Λυκόφως Reviewed by Dominica on Μαρτίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.