Ζωντανή συνάντηση του Να Μου Γελλάς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με καλεσμένο τον Ζαν-Ζακ Λεσουέρ! (Κυριακή 23/05/21)

 


ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Να Μου Γελλάς: Κυριακή 23 Μαΐου 2021, ώρα: 17:00-19:00

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ: Ζαν-Ζακ Λεσουέρ, Ιδρυτής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

ΘΕΜΑ: «Η ιστορία ενός Γάλλου φιλέλληνα»

ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ: Με τον Ζαν-Ζακ Λεσουέρ θα συνομιλήσουν δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ: Η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του Να Μου Γελλάς

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

 

Οι συναντήσεις του Να Μου Γελλάς είναι μια μοναδική εμπειρία. Γιατί τις ζεις και τις διαμορφώνεις εσύ. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενήσει την επόμενη συνάντηση του Να Μου Γελλάς ζωντανά και υπαίθρια.

Την Κυριακή 23 Μάϊου δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον εμπνευστή και δημιουργό του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου κ. Ζαν-Ζακ Λεσουέρ ζωντανά σε μια συνάντηση με θέμα την ιστορία αυτού του Γάλλου φιλέλληνα. Την ιστορία του ανθρώπου που αγάπησε τα ζώα στα παιδικά του χρόνια στο Μαρόκο και αγάπησε την χώρα μας στις παιδικές του διακοπές στη Μύκονο του 1954. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε αλλού, αλλά διάλεξε τον τόπο τούτο για «σπίτι» του. Το βιογραφικό του Ζαν-Ζακ Λεσουέρ μπορεί να γεμίσει τρεις ζωές και να συναρπάσει κάθε ακροατή. Στη συνάντησή μας αυτή θα σταθούμε στο πιο πρόσφατο στοίχημά του. Το πιο προσωπικό, το πιο δύσκολο. Το να ισορροπήσει την αγάπη του για τα ζώα με την πρακτική πραγματικότητα ενός ζωολογικού πάρκου.

Οι δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς που θα δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη συνάντηση με τον Ζαν-Ζακ Λεσουέρ θα νιώσουν σαν να ταξιδεύουν.

-          Με κέρασμα και καφεδάκι, θα κάνουμε παρέα μια κουβέντα σε ένα τοπίο φύσης μοναδικό.

-          Οι δέκα συμμετέχοντες στη συνάντηση θα έχουν με την οικογένειά τους ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για την ημέρα της συνάντησης. Μια σπουδαία και ευγενική προσφορά του οικοδεσπότη μας Ζαν Ζακ Λεσουέρ.

Βγαίνουμε από τη χειμερία νάρκη που μας μούδιασε. Ανοίγουν ξανά οι πύλες για σχέδια, για συναντήσεις, για όνειρα. Πόσο μας έλειψαν τα όνειρα! Ειδικά αυτά που βγαίνουν αληθινά!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.namougellas.com , δήλωσε συμμετοχή στη συνάντηση αυτή και ίσως ζήσεις το δικό σου «ήμουν και εγώ εκεί»!

Το Να Μου Γελλάς προχωράει και προσφέρει νέες λογοτεχνικές ιστορίες, σημαντικές συναντήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες! Έλα στην παρέα μας και αρχίΖΕΙΣ Να Μου Γελλάς.  


                                                        (Επίσημο δελτίο τύπου)


Ζωντανή συνάντηση του Να Μου Γελλάς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με καλεσμένο τον Ζαν-Ζακ Λεσουέρ! (Κυριακή 23/05/21) Ζωντανή συνάντηση του Να Μου Γελλάς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με καλεσμένο τον Ζαν-Ζακ Λεσουέρ! (Κυριακή 23/05/21) Reviewed by Dominica on Μαΐου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.