ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΗ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ - ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

 


ΕΥΗ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.


ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΦΟΒΑ



Πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, η Εύη Πούμπουρας μοιράζεται μαζί μας μαθήματα που διδάχτηκε από την προστασία Αμερικανών Προέδρων, καθώς και δεξιότητες και διαπιστώσεις από την παλαιότερη και σπουδαιότερη υπηρεσία ασφαλείας του κόσμου, για να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για αγχωτικές καταστάσεις, να διαβάζουμε ακαριαία τους ανθρώπους, να επηρεάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται και να ζούμε μια πιο άφοβη ζωή.

 

Το να γίνεις άτρωτος σημαίνει να μεταμορφωθείς σε ένα άτομο πιο δυνατό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Εύη Πούμπουρας δείχνει πώς μπορούμε να υπερνικήσουμε τους καθημερινούς μας φόβους, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συζητήσεις, να αναγνωρίζουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιος μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μας, να επηρεάζουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε για το απροσδόκητο. Όταν θα έχετε γίνει άτρωτοι, θα έχετε γίνει η πιο καλή, πιο θαρραλέα και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Η Εύη Πούμπουρας μας δείχνει ότι η αληθινή δύναμη βρίσκεται στον νου, όχι στο σώμα.

 

«Εν μέρει αυτοβιογραφικό, εν μέρει ένα άκρως διασκεδαστικό εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Daily Mail



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:



Η Εύη Πούμπουρας είναι πρώην ειδική πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών και τηλεοπτική συνεργάτιδα δικτύων εθνικής εμβέλειας, με συχνές εμφανίσεις στα δίκτυα NBC, MSNBC, CNN και HLN. Συμπρωταγωνιστεί στην εκπομπή ριάλιτι κατασκοπικής έμπνευσης Spy Games του δικτύου Bravo. Η Πούμπουρας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MΑ) στην Εγκληματολογική Ψυχολογία και μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Είναι επίσης αποδέκτης του Μεταλλίου Τιμής της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών για τον ηρωισμό που επέδειξε την 11η Σεπτεμβρίου, και έχει συμμετάσχει στις ομάδες υψηλής προστασίας των πρώην Προέδρων των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους του νεότερου, Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου. Επίσης, είναι έκτακτη καθηγήτρια στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου διδάσκει Ποινικό Δίκαιο και Εγκληματολογία.




Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το EvyPoumpouras.com.



ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-960-382-066-6
Σελίδες: 345, Τιμή: 18,02 με ΦΠΑ





                                         Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΗ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ - ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΗ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ - ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Μαΐου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.