ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΚΑΜΙΓ ΚΟΥΣΝΕΡ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

 


ΚΑΜΙΓ ΚΟΥΣΝΕΡ

 

Η μεγάλη οικογένεια

 

 

«Το θυμάσαι, μαμά; Ήμασταν τα παιδιά σου.»
Κ. Κ.

 

Η ιστορία μιας μεγάλης οικογένειας που διαφωνεί, γελάει και χορεύει, μιας οικογένειας που αγαπάει τον ήλιο και το καλοκαίρι. Η φλογερή αφήγηση μιας γυναίκας που τόλμησε να μιλήσει γι’ αυτό που έκανε τη μεγάλη οικογένεια να σωπαίνει για καιρό.

 

«Η Καμίγ Κουσνέρ είναι καθηγήτρια Νομικής και έχει εκδώσει μέχρι στιγμής μόνο νομικά άρθρα και συγγράμματα.
Στα 45 της χρόνια αισθάνθηκε την ανάγκη να διηγηθεί ένα κοινότοπο έγκλημα που αποτελεί ακόμα και στις μέρες μας μεγάλο ταμπού: την αιμομιξία. Οι λέξεις της είναι σφαίρες.»
Le Monde

 

 

«Ο Βικτόρ δέχτηκε τελικά να αφηγηθώ την ιστορία του, την ιστορία τους. Διάβασε ξανά το χειρόγραφό μου». Μάλιστα η συγγραφέας εξομολογήθηκε στο περιοδικό L’Obs: «Δεν μου είπε, εμπρός, μίλα για μένα.» Μου είπε όμως, «καταλαβαίνω γιατί θέλεις να μιλήσεις.»

Libération

 

«ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΥΑΜΕΛ. Όμηρος ενός μυστικού. Για πόσο ακόμα; Η οικογενειακή ομερτά αγγίζει το 83% των περιπτώσεων.»

Le FigaroΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Καμίγ Κουσνέρ γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1975. Είναι δικηγόρος και πανεπιστημιακός, κόρη του πολιτικού και γιατρού, ιδρυτή των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», Μπερνάρ Κουσνέρ, και της πολιτικού και συγγραφέως Εβελίν Πιζιέ, καθώς και ανιψιά της γνωστής Γαλλίδας ηθοποιού Μαρί-Φρανς Πιζιέ.

Μετά το διαζύγιο των γονιών της, ανατράφηκε από τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας της, τον πολιτικό και πανεπιστημιακό, πρώην ευρωβουλευτή, Ολιβιέ Ντυαμέλ.

Τον Ιανουάριο του 2021, με το βιβλίο της Η μεγάλη οικογένεια (La familia grande), το ο­ποίο προκάλεσε αίσθηση στη γαλλική και παγκόσμια κοινή γνώμη, κατηγόρησε τον πατριό της για τη σεξουαλική κακοποίηση, επί σειρά ετών, του δίδυμου αδελφού της.ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-960-382-068-0
Τιμή: 13,78 με ΦΠΑ
Σελίδες: 240

                                               Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΚΑΜΙΓ ΚΟΥΣΝΕΡ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΚΑΜΙΓ ΚΟΥΣΝΕΡ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Ιουνίου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.