ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΕΣΜΟΙ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

 


Η Μελίνα, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: γίνεται αστυνομικός γιατί της αρέσουν η έρευνα και η αναζήτηση. Σύντομα, μάλιστα, έρχεται η ώρα της πρώτης μεγάλης υπόθεσης. Και τότε θα καταλάβει ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή, ότι πίσω από τους ανθρώπους κρύβονται συναισθηματικά κενά, μυστικά, ψέματα, ακόμα και εγκλήματα.

Μέσα από τη ματιά της Μελίνας, η συγγραφέας Μαρία Κούλα αναπτύσσει την κεντρική υπόθεση του μυθιστορήματός της «Πληρωμένοι δεσμοί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Ο δύστροπος αστυνόμος Γρέβιας καλεί τη Μελίνα να συνδράμει στην έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας μίας Δανής αρχαιολόγου στη Σκιάθο, με βασικό ύποπτο τον γιο του διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος Τιμόθεου Πάζη και της πλούσιας Ασπασίας Κατσάμπελα-Πάζη.

Στο νησί, θα γοητεύσει τη Μελίνα ο συνάδελφός της Άγγελος, ένας αστυνομικός πληγωμένος από το οικογενειακό και το ερωτικό του παρελθόν. Όμως, τόσο η σχέση της με τον Άγγελο όσο και η δολοφονία αποδεικνύονται δυσεπίλυτοι γρίφοι που θα δοκιμάσουν τις αντοχές της.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα, πάνω στα οποία οικοδομήθηκαν ζωές. Τα προσωπεία πέφτουν και οι αποκαλύψεις γίνονται χιονοστιβάδα.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Πληρωμένοι δεσμοί

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαρία Κούλα

ISBN: 9786185429362

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 416

ΤΙΜΗ: 14.47 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ


                                            Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΕΣΜΟΙ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΕΣΜΟΙ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ Reviewed by Dominica on Ιουνίου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.