Δελτίο Τύπου-"Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες"-Στέργος Καλλιγάς-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες" του συγγραφέα μας Στέργου Καλλιγά!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ




Ο εικοσιεννιάχρονος Κέβιν έχει χωρίσει πρόσφατα από τη Στέφανι, η οποία αποτελούσε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Από τη μέρα που την έχασε από δίπλα του, στο μυαλό του έχει γίνει μόνιμος κάτοικος το παράσιτο, το οποίο ελέγχει κάθε του κίνηση με το να τον μειώνει κάθε φορά που θέλει να προχωρήσει στη ζωή του. Με πολύ μπερδεμένη ψυχολογία, έρχεται αντιμέτωπος με το ερώτημα του αν ο άνδρας πρέπει να είναι πολυγαμικός, ή αν πρέπει να αρκεστεί σε μια μόνο γυναίκα.

Το ερώτημα αυτό έρχονται να απαντήσουν άτομα από τον φιλικό του κύκλο και όχι μόνο, γνωρίζοντάς του την τέχνη του χαρπούν. Η τέχνη του χαρπούν αποτελεί μια μέθοδο αυτοβελτίωσης, της οποίας η λάθος διαχείριση μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Μαζί με τον καλύτερό του φίλο, Τζέικ, καταφέρνουν να μάθουν την τέχνη και εκμεταλλεύονται τα αποτελέσματά της, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως θα βάλει τον Κέβιν σε σκέψεις για το τι πραγματικά αξίζει τελικά στη ζωή και μέσα από μια σειρά απρόσμενων συμβάντων οι απαντήσεις στα ερωτήματά του γίνονται ξεκάθαρες.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στέργος Καλλιγάς γεννήθηκε το 1990 στο Κέραβα της Φινλανδίας. Το 1993 ήρθε με την οικογένειά του στη Ρόδο όπου και μένει σήμερα.

Το 2009 ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από όπου και αποφοίτησε το 2014 με αρκετές υποτροφίες και αριστεία. Το 2015 ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρέτησε στη Φινλανδία, φτάνοντας την ειδικότητα του επιλοχία μονάδας. Μεγάλο πάθος του είναι η ψυχολογία, η ανάλυση αυτής και η κατανόηση του πόσο ισχυρό είναι το ανθρώπινο μυαλό. Στόχος του είναι να καταφέρει να προβάλει μέσω βιβλίων την καλύτερη εκδοχή του καθενός, λαμβάνοντας δράση στις διάφορες προκλήσεις της ζωής.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 240

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-60-6

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ο-άνδρας-που-κατάλαβε-τις-γυναίκες/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες"-Στέργος Καλλιγάς-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο άνδρας που κατάλαβε τις γυναίκες"-Στέργος Καλλιγάς-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.