Εκδόσεις Φυλάτος_ Δελτία Τύπου ΝΕΑΣ κυκλοφορίας 27_10

 


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο των pillowfights.gr :

«Level up – 300 πρακτικοί τρόποι να εκτοξευθείς»Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακα-λύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δε μιλάει με θεωρίες.
Ένα βιβλίο με 300 πρακτικούς τρόπους, ρεαλιστικούς και 100% εφαρμόσιμους απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον ανα-γνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει στην πράξη ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περί-φημο Level Up του μέρα με τη μέρα.
Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι ορισμένοι μόνο απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους κι ολόδικούς τους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί με ματ εξώφυλλο
Τιμή: 18€ (με Φ.Π.Α)
ISBN: 978-960-658-090-1
Σελίδες: 280


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Κυριακής Αρχιτεκτονίδου:

Ο καθηγητήςΠοιος άνθρωπος άραγε δεν έχει αναζητήσει τον όρο της δικής του, προσωπικής ευτυχίας; Τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και κατά πόσο είναι εύκολο και εφικτό να αποκτηθεί αυτή, η μοναδική, πολυπόθητη ευτυχία;
Ο Ιγκόρ, πετυχημένος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο είναι ένας από εμάς. Αναζητητής. Όλα ξεκινούν όταν ο Ιγκόρ έχει έναν βαρύ, τραχύ βήχα ο οποίος τον βασανίζει εξαιρετικά. Κάποια στιγμή ο Ιγκόρ ενώ βήχει βγαίνει μέσα από το στόμα του ένα μικρό, κόκκινο κουνούπι. Ο Ιγκόρ αρχικά το αγνοεί και το υποτιμά. Μήπως όμως κάνει λάθος; Ποιος είναι ο ρόλος και η θέση του κουνουπιού Ντιμόν; Μερικές φορές είναι ανέλπιστα πιο δύσκολο να είναι κανείς ένα συγκεχυμένο «τίποτα», παρά ένα «κάτι» συμπαγές, συγκεκριμένο. Πώς και γιατί πρέπει να οριοθετούμε τους άλλους; Ποια είναι τα όρια του Ιγκόρ, τα δικά σου, τα δικά μου;
Αν όλοι μας φέρουμε κάποια ταμπέλα, ποια είναι η δική σου, η δική μου, του Ιγκόρ; Γιατί λοιπόν δεν παραδίνεσαι στη Μοίρα σου; Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο όμως, το να αγαπά κανείς υπερβολικά τον εαυτό του ή να μην τον αγαπά καθόλου; Άραγε θα νικήσει, ή θα ηττηθεί ο Καθηγητής απ’ αυτό το μικρό κόκκινο κουνούπι; Η ευτυχία είναι στο χέρι μας. Ή μήπως όχι;


Τιμή: 7,80 € (με Φ.Π.Α) ΕΒΟΟΚ
ISBN: 978-960-658-095-6
Σελίδες: 55Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ορέστης Καραμανλή:

«Σύνθεση και επεξεργασία ήχου με το Supercollider»Το βιβλίο είναι μία εισαγωγή στη σύνθεση και στην επεξερ-γασία του ήχου χρησιμοποιώντας το SuperCollider, μία γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται από μουσι-κούς και καλλιτέχνες σε όλον τον κόσμο και που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει ελεύθερα από το διαδίκτυο. Τα κε-φάλαια είναι γραμμένα σε απλή γλώσσα εστιάζοντας στο ηχητικό αποτέλεσμα κάθε τεχνικής. Απευθύνεται σε μουσι-κούς, τεχνικούς ήχου και καλλιτέχνες που προσεγγίζουν το θέμα με δημιουργική διάθεση και που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις βασικές αρχές σύνθεσης και επεξεργασίας ώστε να φτιάξουν τη δική τους μουσική, ηχητικές δομές, ε-γκαταστάσεις κ.λπ. χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία στο αντικείμενο.


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, διαγράμματα, εικόνες και πίνακες.
Τιμή: 27,78€ (με Φ.Π.Α)
ISBN: 978-960-658-088-8
Σελίδες: 234


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Βασιλικής Δερλού:

Κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλειαΣύμφωνα με στατιστικές έρευνες που γίνονται, τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για την ηλικία των 15-29 ετών και τη δεύτερη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14. Οι αριθμοί πραγματικά σοκάρουν. Η εκμάθηση της σωστής οδικής συμπεριφοράς είναι ζήτημα παιδείας που πρέπει να έχουμε όλοι μας. Από το πιο μικρό ανήλικο παιδί που οδηγεί το ποδήλατό του έως τον ενήλικα, η συμπεριφορά που πρέπει να υποδεικνύουμε θα πρέπει να είναι απόλυτα σωστή ως προς τους άλλους συμπολίτες μας, αλλά και ως προς τον εαυτό μας. ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε όλους μικρούς και μεγάλους, ΑΜΕΑ ή μη, οδηγούς ή πεζούς είναι η λέξη κλειδί για να μπορέσουμε να παραδώσουμε μία κοινωνία στα παιδιά μας μέσα στην οποία θα ΝΙΩΘΟΥΝ πραγματικά ΑΣΦΑΛΗ.
Μέσα από το βιβλίο αυτό ο/η μαθητής/τρια από 4 έως 15 ετών θα έχει μία πλήρη εικόνα του Κ.Ο.Κ., όχι μόνο ως οδηγός, αλλά και ως πεζός. Θα μάθει να ΣΕΒΕΤΑΙ τους άλλους και να ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ανεπίτρεπτες οδικές συμπεριφορές. Θα μάθει την έννοια της ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και το βάρος που αυτή φέρει. Πολύ απλά θα μάθει να κινείται με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μέσα στην πόλη, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Το παρόν βιβλίο πραγματεύεται την Κυκλοφοριακή Αγωγή-Οδική Ασφάλεια και είναι πολύτιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτικούς:
• Α/θμιας εκπαίδευσης νηπιαγωγούς και δασκάλους οι οποίοι θέλουν να περάσουν μέσα από το παιχνίδι, τα φύλλα εργασίας, τις ιστορίες και τη ζωγραφική τα σωστά μηνύματα, έτσι ώστε οι μαθητές τους να ενστερνιστούν τον σωστό τρόπο που πρέπει να ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τόσο ως οδηγοί (ποδηλάτων, πατίνια κ.λπ.) όσο και ως πεζοί.
• Β/θμιας Αγωγής των Γυμνασίων.
• Β/θμιας Αγωγής ειδικών σχολείων. Οι μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα στα ΕΕΕΕΚ της χώρας, πρέπει απαραιτήτως να μάθουν να είναι ασφαλείς. Αυτό διδάσκεται στο μάθημα Κοινωνικής Αγωγής.
• Για γονείς που από μικρή ηλικία θέλουν να περάσουν τα σωστά μηνύματα στα παιδιά τους.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί
Τιμή: 31.00€ (με Φ.Π.Α)
ISBN: 978-960-658-091-8
Σελίδες: 204


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Αννέτας Κάσκουρα:

Ο προσωπικός σου καθηγητής αγγλικώνΈννοιες όπως: Το Υποκείμενο, το Ρήμα και το Αντικείμενο, ο Πλάγιος Λόγος, η Παθητική Φωνή, το Απαρέμφατο και το Γερούνδιο, έχουν συνδυαστεί με δυσνόητους και λιγάκι βαρετούς κανόνες που ακούς όταν κάνεις μάθημα Αγγλικών.

Αυτό το βιβλίο δεν περιλαμβάνει κάτι που δεν έχεις ακούσει, δει ή διαβάσει αλλού. Αντιθέτως έχει προκύψει από την ουσιαστική κατανόηση των βιβλίων εκμάθησης Αγγλικών που υπάρχουν εκεί έξω και ήδη γνωρίζεις.

Το διαφορετικό που πιστεύουμε ότι προσφέρει στον αναγνώστη αυτό το έργο είναι ότι παρουσιάζει όλη τη γραμματική της αγγλικής γλώσσας μ’ έναν τρόπο πιο άμεσο, πιο ζωντανό και πιο διασκεδαστικό.

Περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα και επεξηγήσεις με στόχο να σου δώσει την αίσθηση ότι σου μιλάει ο δικός σου καθηγητής και σου εξηγεί οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε δυσκολεύει, δίνοντας έμφαση κυρίως σε όσα πρέπει να θυμάσαι.

Είναι ένα βιβλίο ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και αναζητά ακόμα μια πηγή μελέτης. Είτε είσαι μαθητής, είτε καθηγητής,

είτε θέλεις απλά να κατανοήσεις σε βάθος τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί η γλώσσα αυτή, αυτό το βιβλίο είναι για σένα και φιλοδοξεί να γίνει το μοναδικό προσωπικό σου εγχειρίδιο γραμματικής, το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις στις εξετάσεις σου ή θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μελετώντας το, όσον αφορά στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στα Αγγλικά.


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση με πίνακες, διαγράμματα και φωτογραφίες (έγχρωμο ebook)

Τιμή: 17,55 € (με Φ.Π.Α)

ISBN: 978-960-658-093-2

Σελίδες: 190


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ιωάννη Π. Μωυσιάδη :

Κώδικας ΑιώνΟ Κώδικας Αιών είναι το αποτέλεσμα μιας συγκριτικής ανάλυσης της ελληνικής γλώσσας που διήρκησε είκοσι πέντε ολόκληρα έτη. Ως κώδικας της ελληνικής γλώσσας αποτελεί το επίπεδο εκείνο που επί αιώνες βρίσκεται κρυμμένο σε κοινή θέα. Το ελληνικό αλφάβητο δημιουργήθηκε σε άγνωστο χρόνο, βαθιά πίσω στην αρχαία προϊστορία των Ελλήνων, τότε που οι μύθοι και οι αλήθειες ήταν ένα και το αυτό. Η ανακάλυψη των νοημάτων των γραμμάτων, ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται και σημαίνουν αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν είναι μια μαγική διαδικασία από την οποία πέρασε ο συγγραφέας και στην οποία υπόσχεται να εμβαπτίσει και τον αναγνώστη. Ο αναγνώστης πρόκειται να διευρύνει τον νου του σε επίπεδα γνωστικής λειτουργίας της ελληνικής σκέψης που είναι πρωτόγνωρα. Κάθε λέξη κωδικοποιείται από ιδέες και διεργασίες που απαντώνται στη φύση και κάποιες από τις οποίες τις θεωρούμε καθαρά ως σύγχρονες. Μελετώντας αυτό το σύγγραμμα ο αναγνώστης θα μάθει να αντιλαμβάνεται τις ελληνικές λέξεις πρωτίστως μέσα από τη νόηση και έπειτα από την εμπειρία.


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με διαγράμματα και εικόνες
Τιμή: 18,67 € (με Φ.Π.Α)
ISBN: 978-960-658-094-9
Σελίδες: 484


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Δήμουλα με τίτλο:
Το “βρόμικο” αλλιώς
Από τον θεσσαλονικιώτικο γύρο, στο fish and chips sandwich της Αγγλίας, και από το Λίβανο και τα φαλάφελ του, μέχρι τα χοτ ντόγκς της Νέας Υόρκης. Ένα γευστικό ταξίδι στα «βρόμικα» αυτού του κόσμου…αλλιώς.
Όλες οι γεύσεις που αγάπησες, τώρα πια και στη βίγκαν – νηστίσιμη εκδοχή τους! Μια συλλογή από ευφάνταστες συνταγές που καταρρίπτουν τον μύθο ότι ένας χορτοφάγος τρώει μόνο μαρούλια και αποδεικνύουν ότι ακόμα και με τα πιο απροσδόκητα υλικά μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα, λαχταριστά πιάτα που θα ζήλευε ο καθένας!
Πέρα από αυτό όμως μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, θα αντιληφθείς έξυπνους και πάνω από όλα νόστιμους τρόπους να εντάξεις στην καθημερινότητά σου ακόμα περισσότερες φυτικές τροφές! Τόλμησέ το και δε θα χάσεις!


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.
Τιμή: 16,44€ (με Φ.Π.)
ISBN: 978-960-658-092-5
Σελίδες: 140


       Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!


Εκδόσεις Φυλάτος_ Δελτία Τύπου ΝΕΑΣ κυκλοφορίας 27_10 Εκδόσεις Φυλάτος_ Δελτία Τύπου ΝΕΑΣ κυκλοφορίας 27_10 Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.