Παρουσίαση του βιβλίου "Το νεφελώδες όνειρο των εννέα" στο βιβλιοπωλείο Ο Πολίτης

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Οι εκδόσεις Λέμβος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αριστουργήματος της κορεάτικης λογοτεχνίας του Κιμ Μαν Τσουνγκ «Το νεφελώδες όνειρο των εννέα», τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Ο Πολίτης.

Θα παραστεί εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας.

Θα μιλήσουν:
Γεώργιος Βέης, πρέσβης ε.τ., ποιητής
Ελένη Κατσιώλη, μεταφράστρια

Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Ψαρρά.

Βιβλιοπωλείο Ο Πολίτης, Μαυρομιχάλη 84, Αθήνα, Τηλ.: 210 8817341


Λίγα λόγια για το βιβλίο:Το ταξίδι ενός Βουδιστή μοναχού που θέτει το ερώτημα αν η ζωή που ονειρευόμαστε θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.
Ο ήρωας υποκύπτει στους πειρασμούς οχτώ νεράιδων. Η τιμωρία του είναι να μετενσαρκωθεί ως ένας κοινός άντρας. Στο ταξίδι του μέσα από αυτή τη νέα ζωή γεμάτη υλικά, πολεμικά και αισθησιακά κατορθώματα πέρα από τα πιο τρελά του όνειρα, συναντά τις οκτώ νεράιδες με ανθρώπινη μορφή. Καθώς οι επιτυχίες του μεγαλώνουν, έρχεται όλο και πιο κοντά στο να κατανοήσει επιτέλους τις θεμελιώδεις αλήθειες της διδασκαλίας του Βούδα.
Το μυθιστόρημα, του μυθιστοριογράφου, διαπρεπούς νεο-Κομφουκιανού λόγιου και πολιτικού Κιμ Μαν Τσούνγκ (1637–1692), εκδόθηκε το 1687 και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Από το επίσημο δελτίο τύπου!

 


Παρουσίαση του βιβλίου "Το νεφελώδες όνειρο των εννέα" στο βιβλιοπωλείο Ο Πολίτης Παρουσίαση του βιβλίου "Το νεφελώδες όνειρο των εννέα" στο βιβλιοπωλείο Ο Πολίτης Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.