Δελτίο Τύπου-"Τα απόρθητα κάστρα"-Παύλος Γαβαλάς-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Τα απόρθητα κάστρα" του συγγραφέα μας Παύλου Γαβαλά!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης νουβέλας είναι ένας νέος της εποχής μας, του 21ου αιώνα, που ζει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Θα μας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό οι ερωτικές αλλά και οι επαγγελματικές του περιπέτειες σε μια δύσκολη εποχή, καθώς εισήλθε στην αγορά εργασίας την εποχή των μνημονίων. Σε αυτή τη νουβέλα θα βρει κανείς όψεις της σημερινής καθημερινότητας: την αναζήτηση του έρωτα σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ολοένα και φθίνει και που κυρίαρχο ρόλο στο φλερτ παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις προσπάθειες ενός νέου για εύρεση εργασίας σε μια εποχή κρίσης και εκμετάλλευσης και την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχολογικής φύσεως, τα οποία έχουν πια αυξηθεί κατακόρυφα.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Παύλος Γαβαλάς γεννήθηκε στις 19/11/1995 στο Ρέθυμνο Κρήτης, πόλη στην οποία ζει. Είναι αριστούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ επαγγελματικά απασχολείται ως σερβιτόρος. Το 2020 συνέγραψε την πρώτη του νουβέλα, για την οποία το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο για την έκδοσή της με τις Εκδόσεις Ελκυστής.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 134

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-013-4

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Τα απόρθητα κάστρα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/τα-απόρθητα-κάστρα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!






Δελτίο Τύπου-"Τα απόρθητα κάστρα"-Παύλος Γαβαλάς-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Τα απόρθητα κάστρα"-Παύλος Γαβαλάς-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαρτίου 09, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.