Δελτίο Τύπου-"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… Η ΜΙΣΗ"-Έλλη Ξυρού-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… Η ΜΙΣΗ" της συγγραφέως μας Έλλης Ξυρού!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ας επανέλθω όμως στα γιατί. Αναρωτιέμαι, γιατί κανείς από το στενό περιβάλλον μου δε νοιάστηκε να ρωτήσει τι μου συμβαίνει; Εννοώ αυτούς που έλεγαν ότι με αγαπούν. Γιατί να νιώθω τόσο μόνη; Γιατί ενώ προσπαθώ να ξετρυπώσω ένα αμυδρό έστω φως στον ορίζοντα της ζήσης μου, έρχεται πάντα ένα πέπλο και μου θολώνει τα πάντα; Γιατί να νιώθω τόσο ένοχη, αφού δεν πείραξα κανέναν; Ό,τι κακό έκανα, το έκανα σε μένα και μόνο σε μένα. Γιατί δεν άκουσα έστω ένα ψεύτικο ευχαριστώ;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Έλλη Ξυρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Τα πρώτα γράμματα τα έμαθε στη γενέθλια πόλη της. Πήγε στο Γυμνάσιο Δράμας, έχοντας κατά νου να προχωρήσει και σε ανώτερες σπουδές. Οι προσδοκίες της τελικά δεν ευοδώθηκαν λόγω αντιδράσεων της οικογένειάς της. Πάντα όμως αγαπούσε το διάβασμα και χάρη σε αυτήν της την αγάπη γνώρισε το έργο πολλών και σημαντικών συγγραφέων. Και τώρα που έμεινε μόνη, αποφάσισε να αφοσιωθεί στη συγγραφή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 248

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-044-8

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… Η ΜΙΣΗ" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/i-alithia-mou-i-misi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… Η ΜΙΣΗ"-Έλλη Ξυρού-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… Η ΜΙΣΗ"-Έλλη Ξυρού-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.