Δελτίο Τύπου-"Κάτω από το χώμα"-Χρήστος Κατσίκας-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Κάτω από το χώμα" του συγγραφέα μας Χρήστου Κατσίκα!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένας κοινωνιοπαθής απαγάγει την Κλάρα, μία νεαρή κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα μπαρ, με σκοπό να πραγματώσει το όνειρο των γονιών του να κάνει οικογένεια. Για να τα καταφέρει θα κάνει το παν. Ο καλύτερος δικηγόρος της χώρας ξεγλιστράει από τα χέρια της δικαιοσύνης αποκαλύπτοντας ένα φρικτά σκοτεινό παρελθόν, μέσω ενός ημερολογίου. Σκάνδαλα, εγκλήματα και ψέματα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο με ένα συνταρακτικό τέλος. Ένα αστυνομικό δράμα που κρύβει το ερώτημα: Το Κακό θα τα καταφέρει ή θα απονεμηθεί τελικά δικαιοσύνη;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Χρήστος Κατσίκας γεννήθηκε το 2004 και έζησε μέχρι τα δεκαοκτώ του στη Βέροια. Σπουδάζει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειον. Το «Κάτω από το χώμα» είναι το πρώτο του έργο που εκδίδεται και πρόκειται για μια πολιτική αλληγορία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 112

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-057-8

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Κάτω από το χώμα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/kato-apo-to-xoma/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


Δελτίο Τύπου-"Κάτω από το χώμα"-Χρήστος Κατσίκας-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Κάτω από το χώμα"-Χρήστος Κατσίκας-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.