Δελτίο Τύπου-«Η κυρία Ελισσώ αφηγείται …μια ιστορία …μια ζωή»-Μαρία Μελεμενή-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η κυρία Ελισσώ αφηγείται …μια ιστορία …μια ζωή" της συγγραφέως μας Μαρίας Μελεμενή!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αργότερα, όταν μπήκε πια για τα καλά ο Σεπτέμβριος του ’22, δεν μπορώ να βρω λέξεις για να σου περιγράψω τον σπαραγμό για τους ανθρώπους που χάναμε, την αγωνία μας να σωθούμε και να προστατέψουμε όσο μπορούσαμε ο ένας τον άλλον. Όταν μπήκανε οι Τσέτες στα Βουρλά ήταν νύχτα. Μπαίνανε στα σπίτια λυσσασμένοι να κλέψουν, να σφάξουν και να ατιμάσουν τα κορίτσια· δε σεβόντουσαν τίποτα.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Μαρία Μελεμενή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως γραμματέας λογιστηρίου.

Το 1992 παντρεύτηκε και έγινε μητέρα. Το 2013 έχοντας πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο παρακολούθησε σεμινάρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με θέματα Φιλοσοφίας, πολιτισμού και αφήγησης καθώς και ιστορικής μνήμης (2014-2015). Στη συνέχεια παρακολούθησε σειρά διαλέξεων στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών (2016).

Παράλληλα όμως δεν έχανε την ευκαιρία να ασχολείται με τη συγγραφή και να έχει ως ερέθισμά της την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Τον Δεκέμβριο του 2018 και του 2020 κυκλοφόρησαν τα βιβλία της “Με τα κλειδιά στην πόρτα” και “Εκδίκηση” από τις εκδόσεις “Ελκυστής”.

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: mariamelemeni@yahoo.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 150

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-055-4

Τιμή: 11,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η κυρία Ελισσώ αφηγείται …μια ιστορία …μια ζωή" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/i-kiria-elisso-afigite/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-«Η κυρία Ελισσώ αφηγείται …μια ιστορία …μια ζωή»-Μαρία Μελεμενή-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-«Η κυρία Ελισσώ αφηγείται …μια ιστορία …μια ζωή»-Μαρία Μελεμενή-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.