Δελτίο Τύπου-"Η Μονμάρτ των Αθηνών"-Ειρήνη Κουρουνιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η Μονμάρτ των Αθηνών" της συγγραφέως μας Ειρήνης Κουρουνιώτη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Εκείνη η μποέμικη συνοικία στα βόρεια προάστια του Παρισιού… Εκεί όπου συνωστίζονται οι τουρίστες στα σκαλοπάτια της Ιερής Καρδιάς για να απολαύσουν τη μοναδική θέα… Εκεί όπου έζησαν και φιλοτέχνησαν Ντεγκά, Λοτρέκ, Πικάσο και Ρενουάρ… Εκεί όπου υπάρχει ένας τοίχος με γραμμένη τη λέξη «σ’ αγαπώ» σε όλες τις γλώσσες του κόσμου… Σ’ αυτόν τον μαγικό λόφο, που λέγεται Μονμάρτη, χτυπάει η καρδιά της Ινέζ Μπονέ, μιας νεαρής και φιλόδοξης κοπέλας.

Όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός και ο χωρίς ελπίδα έρωτάς της για το παντρεμένο αφεντικό της θα αναγκάσουν την Ινέζ να φύγει σαν κυνηγημένη από τη Γαλλία και να πάει στην Ελλάδα να αναζητήσει τις ρίζες της και την κληρονομιά της Ελληνίδας γιαγιάς της…

 

Ένα ταξίδι από τα φώτα και τα χρώματα

της Μονμάρτης στα σκοτάδια και τις φωτιές

που σιγοκαίνε ακόμα και την ημέρα στη μοναδική

περιοχή των Εξαρχείων…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Ειρήνη Κουρουνιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας. Έχει ασχοληθεί με το μάρκετινγκ, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και την ειδική αγωγή σε παιδιά και σε νέους. Μιλάει τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά), αγαπάει τα ζώα, τη γυμναστική και τον κινηματογράφο.

Από το 2020 γράφει ασταμάτητα, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορεί και το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Κόκκινο Είδωλο.

Facebook:Ειρήνη Κουρουνιώτη/Eirini Kourounioti

Instagram: irene.kour

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 450

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-113-1

Τιμή: 17,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η Μονμάρτ των Αθηνών" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/h-monmart-ton-athinon/

 Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο Τύπου-"Η Μονμάρτ των Αθηνών"-Ειρήνη Κουρουνιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η Μονμάρτ των Αθηνών"-Ειρήνη Κουρουνιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.