Δελτίο τύπου-"Στου χρόνου τον καθρέφτη – Θεσσαλονίκη"-Σπύρος Γκρίντζος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Στου χρόνου τον καθρέφτη  Θεσσαλονίκη" του συγγραφέα μας Σπύρου Γκρίντζου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη και αποτυπώνει την πορεία της οικογένειας Πασμαντζόγλου, η οποία για δεκαετίες διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα υφασματάδικα στο κέντρο της πόλης. Οικογένεια επώνυμη και πλούσια που αποδεικνύεται ότι αντιστέκεται επίμονα στις μεγάλες αλλαγές που επιφέρει ο χρόνος στην αγορά.

Απέναντι από το κατάστημα βρίσκεται ένα περίπτερο με έναν ασήμαντο, αλλά όχι τυχαίο ιδιοκτήτη. Χρόνια ο ένας απέναντι από τον άλλον. Τους χωρίζει μόνο ένας δρόμος. Η σχέση τους είναι αυτή του σπουδαίου και του μικρού γείτονα.

Όμως, οι δύο αυτοί διαφορετικοί «πόλοι», οι δύο οικογένειες, θα έρθει η στιγμή που θα διαμορφώσουν η μία τη μοίρα της άλλης. Έχουν δεθεί στη διάρκεια των χρόνων. Το συμπέρασμα είναι ότι η ζωή των άλλων μερικές φορές, χωρίς να το ξέρουμε, γίνεται και δική μας ζωή.

 

Φωτογραφία Εξωφύλλου:
Εφιάννα Τριαντόγλου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Σπύρος Γκρίντζος γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και μεγάλωσε στην Αμερική. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Έχει εκδώσει έξι μυθιστορήματα και τρεις συλλογές διηγημάτων. Έχει τιμηθεί με το Βραβείο Μενέλαου Λουντέμη για το μυθιστόρημά του «Γκόρκας», εκδόσεις Πατάκη. Επίσης το πιο γνωστό μυθιστόρημά του «Παραλάβατε διορισμόν» έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική σειρά για την ΕΡΤ και αργότερα έγινε και ταινία μεγάλου μήκους με σημαντικές διακρίσεις.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 158

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-123-0

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Στου χρόνου τον καθρέφτη  Θεσσαλονίκη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/stou-chronou-ton-kathrefti/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο τύπου-"Στου χρόνου τον καθρέφτη – Θεσσαλονίκη"-Σπύρος Γκρίντζος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Στου χρόνου τον καθρέφτη – Θεσσαλονίκη"-Σπύρος Γκρίντζος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.